Şimdi Ara

TÜRKİYEDE 10 YILDA BİR KİTAP OKUNUYOR YALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya başlamadan önce kaynağımızı şuraya bırakalım da öyle yıllardır söylenen desteksiz sallama gibi olmasın
    http://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/EDN-20180423-1?inheritRedirect=true&redirect=%2Feurostat%2F

1 GÜNDE KİTAP OKUMAYA AYRILAN DAKİKA

KİTAP OKUYAN İNSANLARIN ORANI

İstatistiklere bakacak olursak Fransayı 3e katlamışız.İngiltere ve İtalyanında üstündeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• theogolist açsa bu konuyu sslerde metroda otobüste kitap okuyan yabancıları paylaşırdı türkiyeyi kötülerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 23 Nisan 2018; 20:53:9 >
  • Bi h*******r çekmedim değil. Kaynak galiba a haber.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Bi h*******r çekmedim değil. Kaynak galiba a haber.
    İngilizcen varsa aç bir bak ne yazıyor

• Fransaya şaşırdım açıkcası.ne okunduğunu da düşünmek lazım aslında.hiçbir edebi veya bilimsel değeri olmayan wattpad yazıları baya okunuyor ama bu sadece bizim sorunumuz değil,genel bir sorun.

Ayrıca tabloda ortalama dursak da bu oranlarla övünmenin alemi yok.öğrenmenin sınırı olmadığı gibi okumanın da sınırı yok.ne kadar çok okursak,okumayana ne kadar çok sevdirirsek okumayı o kadar iyi.

Günlük Telefona ayırdığım sürenin 1 saatini kitap okumaya ayırdım hatta arada bir sesli de okuyorum sizlere de tavsiye ederim.diksiyonumun yerleri yaladığını seski okuduğumda fark ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

İngilizcen varsa aç bir bak ne yazıyor

Alıntıları Göster
    Var ama okumaya zamanım yok baska bir seyi okumak zorunda oldugumdan. Ancak eminim ki veriler gercekci degil. Fransayı 3e katlamid olsak fransadan daha gelismis olurduk. Bu cok net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bizimkiler paylaşıyormuş ben de takas ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 23 Nisan 2018; 21:43:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akıllı adamın kitapla mitapla işi olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.