Bildirim
Türkiyede az kişinin bildigi harika deniz tatili için yerler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
çeşme - ayayorgi -
quote:
Orijinalden alıntı: HeyseMola
Türkiyedede az kişinin bildigi deniz tatili için olan harika yerleri yazalım
mesela
dikili bademli pisakoy,
mordogan ardıç plajı martı pansiyon süper bir yer ve sudan ucuz
böyle yerler varsa yazalım
sudan ucuz dediğin ne kadar? -
Enez... bi araştır derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beetleguese
quote:
Orijinalden alıntı: HeyseMola
Türkiyedede az kişinin bildigi deniz tatili için olan harika yerleri yazalım
mesela
dikili bademli pisakoy,
mordogan ardıç plajı martı pansiyon süper bir yer ve sudan ucuz
böyle yerler varsa yazalım
sudan ucuz dediğin ne kadar?
SİTEDEN ALINTILADIM,
KAMPANYAMIZ
Bu sene de sizler için, çok ekonomik haftalık tatil kampanyası düzenledik. Şöyle ki:
06.Haziran.2010 Pazar – 13.Haziran.2010 Pazar arası , 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 110 TL(Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
13.Haziran.2010 Pazar – 20.Haziran.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 125 TL(Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
20.Haziran.2010 Pazar –27.Haziran.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 150 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
27.Haziran.2010 Pazar –04.Temmuz.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 175 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
04.Temmuz.2010 – 08.Ağustos.2010 tarihleri arasında kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı günlük ücret 35 TL dir
08.Ağustos.2010 Pazar - 15.Ağustos.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 175 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
15.Ağustos.2010 Pazar – 22.Ağustos.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 160 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
22.Ağustos.2010 Pazar – 29.Ağustos.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 140 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
29.Ağustos.2010 Pazar – 05. Eylûl.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı toplam 125 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
6, 7, 8 Eylûl 2010 kişi başı günlük 25 TL (kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
9, 10, 11, 12 Eylûl 2010 kişi başı günlük 35TL (kahvaltı ve akşam yemeği dahil)
Dönem Başı Girişler Saat: 14.00 ; Dönem sonu çıkışlar saat: 12.00 dır.
KAMPANYA ÜCRETLERİ HAFTALIK FİKS ÜCRETTİR. KAMPANYADAN YARARLANMAK ÜZERE TATİLE BAŞLADIKTAN SONRA HAFTA DOLMADAN AYRILMAK İSTEYENLERE O DÖNEME AİT GÜNLÜK ÜCRET TARİFESİ (HAZİRAN KİŞİ BAŞI GÜNLÜK 30 TL; TEMMUZ VE DAHA SONRA KİŞİ BAŞI GÜNLÜK 35 TL) UYGULANIR.
BU KAMPANYADAN SADECE AİLELERLE YAKINLARI YARARLANABİLİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyseMola -- 7 Temmuz 2010; 21:29:04 >
-
Balıkesir - Burhaniye - Ören
Bizim aile hep gider, çok güzel tatil yeridir. Ben de gitmiştim çok hoşuma gitmişti. Orta halli bodrum denebilir.
Mavi bayraklı plajı var. Gezinti yerleri, restauranlar v.s bolca var. Tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Balıkesir - Burhaniye - Ören
Bizim aile hep gider, çok güzel tatil yeridir. Ben de gitmiştim çok hoşuma gitmişti. Orta halli bodrum denebilir.
Mavi bayraklı plajı var. Gezinti yerleri, restauranlar v.s bolca var. Tavsiye ederim.
akçay daydım tur gezisinde orada duraklamışlardı güzel sakin bir yer ilk midye dolmayı orada tatmıştım hiç unutmam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X