Şimdi Ara

Türkiyede az kişinin bildigi harika deniz tatili için yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyedede az kişinin bildigi deniz tatili için olan harika yerleri yazalım

mesela

dikili bademli pisakoy,

mordogan ardıç plajı martı pansiyon süper bir yer ve sudan ucuz

böyle yerler varsa yazalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyseMola -- 7 Temmuz 2010; 21:04:15 >

• çeşme - ayayorgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyseMola

Türkiyedede az kişinin bildigi deniz tatili için olan harika yerleri yazalım

mesela

dikili bademli pisakoy,

sudan ucuz dediğin ne kadar?
  • Enez... bi araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

Orijinalden alıntı: HeyseMola

Türkiyedede az kişinin bildigi deniz tatili için olan harika yerleri yazalım

mesela

dikili bademli pisakoy,

sudan ucuz dediğin ne kadar?

SİTEDEN ALINTILADIM,

KAMPANYAMIZ

Bu sene de sizler için, çok ekonomik haftalık tatil kampanyası düzenledik. Şöyle ki:

06.Haziran.2010 Pazar – 13.Haziran.2010 Pazar arası , 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 110 TL(Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

13.Haziran.2010 Pazar – 20.Haziran.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 125 TL(Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

20.Haziran.2010 Pazar –27.Haziran.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 150 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

27.Haziran.2010 Pazar –04.Temmuz.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 175 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

04.Temmuz.2010 – 08.Ağustos.2010 tarihleri arasında kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı günlük ücret 35 TL dir

08.Ağustos.2010 Pazar - 15.Ağustos.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 175 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

15.Ağustos.2010 Pazar – 22.Ağustos.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 160 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

22.Ağustos.2010 Pazar – 29.Ağustos.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı tamamı 140 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

29.Ağustos.2010 Pazar – 05. Eylûl.2010 Pazar arası 7 gün 7 gece kişi başı toplam 125 TL (Kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

6, 7, 8 Eylûl 2010 kişi başı günlük 25 TL (kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

9, 10, 11, 12 Eylûl 2010 kişi başı günlük 35TL (kahvaltı ve akşam yemeği dahil)

Dönem Başı Girişler Saat: 14.00 ; Dönem sonu çıkışlar saat: 12.00 dır.
    KAMPANYA ÜCRETLERİ HAFTALIK FİKS ÜCRETTİR. KAMPANYADAN YARARLANMAK ÜZERE TATİLE BAŞLADIKTAN SONRA HAFTA DOLMADAN AYRILMAK İSTEYENLERE O DÖNEME AİT GÜNLÜK ÜCRET TARİFESİ (HAZİRAN KİŞİ BAŞI GÜNLÜK 30 TL; TEMMUZ VE DAHA SONRA KİŞİ BAŞI GÜNLÜK 35 TL) UYGULANIR.
    BU KAMPANYADAN SADECE AİLELERLE YAKINLARI YARARLANABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyseMola -- 7 Temmuz 2010; 21:29:04 >

• Balıkesir - Burhaniye - Ören

Bizim aile hep gider, çok güzel tatil yeridir. Ben de gitmiştim çok hoşuma gitmişti. Orta halli bodrum denebilir.
    Mavi bayraklı plajı var. Gezinti yerleri, restauranlar v.s bolca var. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Balıkesir - Burhaniye - Ören

Bizim aile hep gider, çok güzel tatil yeridir. Ben de gitmiştim çok hoşuma gitmişti. Orta halli bodrum denebilir.
    Mavi bayraklı plajı var. Gezinti yerleri, restauranlar v.s bolca var. Tavsiye ederim.

akçay daydım tur gezisinde orada duraklamışlardı güzel sakin bir yer ilk midye dolmayı orada tatmıştım hiç unutmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.