Şimdi Ara

Türkiyede hukuk devletinin bitisi ! Jahrein Şeyh Said'in anısına hakaret sebebiyle ifadeye çağırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ultra radikal devlete bas kaldirmis sahsa hakaret etmek sucmus Türkiyede hukuk devletinin bitisi ! Jahrein Şeyh Said'in anısına hakaret sebebiyle ifadeye çağırıldı 

"Jahrein, Şeyh Said'in anısına hakaret sebebiyle ifadeye çağırıldı."

2028 de muhalefet +%55 oyla falan secimleri kazanmaliki bu sacmaliklarin son bulsun

Türkiyede hukuk devletinin bitisi ! Jahrein Şeyh Said'in anısına hakaret sebebiyle ifadeye çağırıldı

Türkiyede hukuk devletinin bitisi ! Jahrein Şeyh Said'in anısına hakaret sebebiyle ifadeye çağırıldıBPT (@bpthaber) on Xtwitter
    Jahrein, Şeyh Said'in anısına hakaret sebebiyle ifadeye çağırıldı.
    https://twitter.com/bpthaber/status/1776254969038967041

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 5 Nisan 2024; 20:13:7 >

• Yeni açılım sürecinin ayak sesleri...

Belki açılım süreci başladı bile ama öncesinde olduğu gibi açıkça ilan ederek bu süreci yürütmüyor olabilirler..

Zira son 1-2 yılda ülkenin durumu adeta 2008-2015 yılları arasını anımsatıyor..

• Umarim hapse girer.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bu nasıl bir dilektir arkadaş! Masum insanlar değil suçlular hapse girmelidir! İsyancı Şeyh Sait'e isyancı demek suç mudur?

Kötü dileklerini kendine sakla şu mübarek Kadir Gecesi'nde!

• sensaura kullanıcısına yanıt

Kim olsa tersini derdim ama konu bu tip olunca muebbet almasini dahi isterim.

• Canlı yayın yada videoda herhangi birine hakaret ettiyseniz seyirci oturdugu yerden video kaydına alıp cimere göndererek hakkınızda şikayetçi olabilir ve polisler tarafından ifadeye çağrılır oturur önce videoyu beraber izler sonra da ifade verirsiniz ve hiçbir şey olmaz. Her yayıncının youtuberın başına gelen şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu heriften zerre haz etmiyorum, iyi olmuş diyecem ama onu da diyemiyorum... Arada kaldık durduk yere.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzülmedim valla İyi olmuş. Boş boş eleştiriler yapmaya benzemez bu işler. Umarım yaşadığı düzenin tekrar farkına varmıştır ve umarım tercihlerini yeniden gözden geçirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

Savcı iddianame hazırlamış. Yukarıdaki mesajımda linki koydum. Orada "şunu şunu demiş, o yüzden cezalandırılması lazım" kısmı var.

• Hukuk bu ulkede uymak icin degil uydurmak icin var. Gucluyu kollar zayifi eter ve ezdirir, bize bu kelimemin cagristirdigi sey tamda budur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Oha bu ne la

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

bu suçlamayı yapan hukukçular da aynısını demiş.

yarın sana da aynı muameleyi yaptığında kime ağlarsın peki? burada yazar mısın

• dincilerin yaptığı şey benim gözümde paralel devlettir, bir şehirde vergiyi ve yardımları belediye toplar... o şehirde o toplanan yardımları yine yardıma ihtiyacı olanlara belediye dağıtır ve vergilerle de o şehre yapılanmalar yapar...

belediye dışında bir oluşuma vergi ve para yardımı vermek saçmalıktan başka bir şey değil, ne zaman ülke olmayı başaracaksınız? şu dincilerden nefret ediyorum... dincilerden çok ajan çıkıyor zaten, yorumumu okuyan dinciler, hepiniz benim gözümde potansiyel ingiliz ajanısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 5 Nisan 2024; 23:43:57 >
  • Bilmediğim için soruyorum,
    Bu eleman çok popüler, bir kaç kısa videosuna denk geldim birşeyler izleyip yorum yapıyordu.
    Tam olarak olayı ne , bu kadar ünlü yapan ne ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri dava acmıstır ifadeye cagırmıslardı. hersey ve herkes için dava acabiliyon. hukuk bitiş nerede. sanırısn adamı haksız yere içeri aldılar :D :D :D

büyük ihtimal dava acan akpliden cok hdplidir bu arada.

• man utd kullanıcısına yanıt

Dünyanın en aptal portalında canlı yayın açıp ergenleri eğlendiren biri işte.

• Jahrein'i herhangi bir şekilde eleştirmeye kalk anında "ananla,anan,ananı..." diye bir güzel saydırmaya başlıyor. Bugüne kadar ceza almadan veya sağlam dayak yemeden yaşaması bir mucizedir. Korkudan Antalya'nın ücra köşesinde yaşamaya çalışıyor.

Ayrıca eleman ne diyor?

Jahrein "Bana ne olm. Akpnin yolsuz olduğuna dair bir soru işareti yok ki kafamda. Gidin akp kötü otuzbirini aranızda çekin. Nefretle konsolide olun. Akpli gibi olun. Ben diyorum ki chp aynı kafaysa, seçmen aynı kafaysa değişen tek şey taraflar olacak"

https://twitter.com/jahreindota/status/1775821953770688903

• Adam twitterın yarısını engellemişti yine kurtulamamış olumsuz yorumlardan ki hesabını kilitlemiş. Yakında interneti komple bırakıp başka ülkeye taşınabilir katlanamıyor eleştiriye ve seveni %5 sevmeyeni %95e döndü.

• şikayet eden furandor olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.