ne indirimi la geçen ay sorduğum xbox one wireless game pad 700 dü , bir ayda 900 tl olmuş satamazsınız elinizde kalır diyorum satılıyor diyor i. ne .. hakkaten de geçen ay 10 14 kutu vardı bu ay 4 tane kalmış satıyorlarmı başka mağazalara mı gönderiyorlar . inanamıyorum ya . 1000 tl ye game pad mi olur lan |
Türkiyede neden indirim olmuyor (3. sayfa)
-
-
Ülke zaten ekonomik olarak çıkmaza girmiş. İnsanlarda almak zorunda oldukları her ürünü (genellikle gıda maddeleri) tasarruflarından kısarak ve birikimlerinden harcayıp yine de almaya çalışıyor. Diğer ihtal ürünler de tutturabildiğine şeklinde. Üreticiler de leş ekonomimize acıyıp ucuza vermek istemiyorlar zira önemsiz bir pazar Türkiye birçok ürün için (elektronik ve otomobil gibi).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de neden indirim olmuyor?
Türkiye'de neden bindirim oluyor?
b ve m harflerinin gücünü görmüş olduk. türkçenin gözünü seveyim.
-
Bindirim var o daha iyi boş ver indirimi
-
İndirimler eskidendi.
Artık indirim değil indirim görünümlü bindirim oluyor.
-
KARDEŞ ÜLKE BİTMİŞ BİTMİŞŞŞŞ NE İNDİRİMİİİİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben buna katılmıyorum hocam doları anlık yansıtan şirketler var. Zamanında 50 liraya aldıkları ürünü yeni stok çekmemesine rağmen 200 e satan var. Yansıtma doları anlık bekle satılır ama yok 200 e çıkartıyor alınmıyor.
Çok fazla telefon şirketinde yaşadım bunu. Özellikle samsung mağazaları kuru yansıtıyorlar elerinde kalıyor. Ne telefonlar satılöadığı için zarar ediyorlar. Halbuki sat eski fiyattan , yeni geleni yeni kura oranla...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ali bey amca
Satan cok. Spotcular cok.
Rekabet cok. Aslinda bir sürü şeyi ucuz aliyorsunuz genele vurunca.
Ama gidip 2020de çıkmış 11 kglık çamaşır makinesi bakıyorsan pahali olacaktır. Ancak 2018'de çıkmış makinelere bakarsan cok daha ucuza alirsin.Çözüm bu işte alkışlayın bu kafayı.
-
Sabah radyoda benzin ve mazota indirim geldiğini duydum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirimi satıcı değil, üretici yapar. 30 dolara telefon üreten firma 500 dolardan 200 dolara indirdim derse satıcı da indirim yapmış olur.
Tekstilde mesela çok iyi indirimler oluyor. Çünkü direkt üretici satıyor.
Satıcının indirim yapabilmesi için çok güçlü olması lazım. Bim geçen hafta 250 tl'lik tencereyi 160'a sattı mesela. Ya çok az kar etti, ya hiç kar etmedi. Bunu herkes yapamaz.
Ekonomik durumun kötü olması, zam yapmanın bizim esnafa zevk vermesi, vs de önemli tabii. Bizim esnaf, enflasyon yüzde sıfır olsa yine zam yapar, indirim yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: teramycin
Yapmasin o zaman ne kariymis bu ? 250 euroya almanyada sattigi dolabi burada 3500 tlye satiyor ne oran var ne oranti. 2500 olsa neyse bunun gümrük vergisi tasimasi vs vs birsuru seyide var ekstradan orada daha ucuz oluyor.300 euroluk dolabın 3bin lira olmasıdır o. Aradaki fark kurulum servis gibi şeyler için demişti arçelikte çalışan birisi. Yani 300 euroyu verince taşımak için eve kurulum için ekstra para veriyormuşsunuz. Bu doğru olabilir bir şey diyemem fakat aynı opsiyonu burada da sunmaları lazım. En azından çıplak fiyatı bilirdik.
-
Hocam alginizda sorun mu var ? Bu ürünün oraya taşınması vs. Gibi giderleri niye goz önünde bulundurmuyorsunuz ? 300 euro 2700 yapar ben baktigimda 2400dü buradada o dolap suan 4000 olmustur. Aradaki 1300 tllik farkın sebebi ne olabilir o 300 euronun icinde bayinin kari calisan gideri vs vs de var .
fiyatı değişmiyor olması indirim zaten.
-
allah kuranda black fridayde indirim yapın mı demiş? yoo namaz kıl hacca git demiş sen allaha şirk mi koşuyorsun fetöcü müsün?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 8 Ekim 2020; 13:23:52 > -
Kara cuma, mübarek cumayı kötülemek için masonların, gavurların, fedoncu ve lpglerin oyunudur yeğeaenim.
zaten ucuz ne indirimi
quote:
Orijinalden alıntı: Pantherus IV
Kara cuma, mübarek cumayı kötülemek için masonların, gavurların, fedoncu ve lpglerin oyunudur yeğeaenim.aynen öyle bu fetöcüler cuma namazı kılıyoruz diye kıskanıyorlar bizi. ayasofyayıda açtık. gidip 2 rekat şükür namazı kılmamışlar gelmiş burda dolar 10 oldu diyor. ekonomi bakanımız kendi söyledi daha dolarla mı maaş alıyorsunuz ? bunlar hep boş laf. ülke çok iyi yönetiliyor. diyanetin bütçesi artıyor her sene eminim ki allah çok mutludur. gidip namaz kılalım hemen ve şükür edelim sevapları kapalım
-
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
-
Türkiyede asla olmayacak 2 şey;
1- indirim.
2- istifa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teramycin
Hocam alginizda sorun mu var ? Bu ürünün oraya taşınması vs. Gibi giderleri niye goz önünde bulundurmuyorsunuz ? 300 euro 2700 yapar ben baktigimda 2400dü buradada o dolap suan 4000 olmustur. Aradaki 1300 tllik farkın sebebi ne olabilir o 300 euronun icinde bayinin kari calisan gideri vs vs de var .Orada satılan bekoların çoğu çinde üretiliyormuş. Niye hemen agresifleşip üslup bozuyorsunuz? Ben genel olarak düdüklendiğimiz fikrine karşı çıkmadım zaten. Ben sadece arçelikte çalışan birinin dediğini aktarıyorum.
Bu forumun böyle bir sorunu var. En ufak düzeltme yapsanız bir şey olmakla itham ediliyorsunuz. Üstelik haksız yere üslup bozana karşılık verirseniz ceza alıyorsunuz. Al bak bakalım arçelikten nefret ederek ayrılmış birisi ne demiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X