Şimdi Ara

türkiyede neden sedan araba (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yani genel olarak büyük bagajlı olması bir problem değil + olarak görülür ki doğrudur bu durum alt gelir kesiminde problem oluyor üst sınıfta insanlar kaça alıp kaça satıcam kaygısına girmez bu nedenle böyle gereksiz şeyler olmaz
  • konuya herkes bagaj diye bakmış ilginç, madem ülkemizde bagaj bu kadar önemli neden station wagon ve mpv araçlar en az satılan kasa tipleri?

bu olay zevk meselesi, ben D sınıfı ve üstü olmadıkça sedan araçları hem beğenmiyorum hem de hatcbacklerdeki şehirdeki pratikliği yok. bagaja ihtiyacım olan bir döneme geldiğim zaman ise maddi olanaklarıma göre E sedan ya da ortalama bir mpv düşünürüm.

hem hangi sedan arka camı silebiliyor ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 4 Mart 2012; 15:59:48 >
  • Hangi hb de sedan karizması var :) ???

Edit: ayrıca bagaj dışında sedanın hb den farkı nedir nerdeyse aynılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 4 Mart 2012; 16:04:19 >
  • Arabayı bir makinadan çok üstün bir meta olarak görmenin sonucu oluyor bu bana kalırsa.
    Kullanışlılık aranmıyor çünkü kullanışlılık alalade bir makinada aranır, "araba" ise bir amaçtır Türkiye'de araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebel

bu hb tarzı seven arkadaşlara mercedes, bmw, audi, volvo vb araçlardan versek severek binmezler mi acaba. yoksa çoğunun dediği gibi bunları yaşlı insanlarımıza mı bırakalım. çünkü bazı arkadaşlar sedan bir arabaya binecek kadar yaşlanmadım diyerek saçmalamışlar.

HB sever biri olarak cevap vereyim; yeni Volvo S60'a binerim, civic, accord'a binerim, 320d, 520d binerim, c180'e binerim. Çünkü hepsi sportif ve gerçekten estetik araçlar.

Ama tutupta Astra Sedan, Focus Sedan, Aveo Sedan alacağıma hatchbacklerini yeğlerim şahsen. Fluence alacağıma Megane HB yeğlerim. Jetta alacağıma Golf yeğlerim.
  • Kim ne derse desin, ben sw kasa araçlardan vazgeçmem.. Yıllardır kullanıyorum ve her zaman iyiki sw araç tercih etmişim diyorum! Allah tan bir mani engel çıkmazsa bundan sonra da aynı tercihime devam edeceğim.

Kim ne derse desin, ben ihtiyacımı bilirim ona göre tercih yaparım. Hava atma derdimde yok, artislikte bilmem.
     türkiyede neden sedan araba

türkiyede neden sedan araba

Saygılarımla.

• Asıl niye hafif ticari diye sormak lazım. Ticari araca İhtiyacı olmayan bir sürü kişi sw yerine bunları alıyor. Ülkemizde araç tercihi sedandan ticariye doğru değişmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 4 Mart 2012; 20:01:10 >
  • şahsi fikrimce sedan tercih edilmesi,biz millet olarak ailemize eşimize dostumuza önem verdiğimiz için,geniş arabalar tercihimiz oluyor,eşimizle,çoluk çocuk arabaya binip gezmesini severiz,memlekete gittik mi bagajı doldurmasını severiz,hb arabanın neresine ne koyayım
  • Katar'a haftasonu iş için gittim. Her yer Sedan araç dolu.
  • 4 kişilik bir aileyiz. Ben, annem ve iki kardeşim (bir erkek ve br kız) Dört yetişkin olarak yazın tatile giderken sedan arabanın bagajına bile zor sığıyoruz. Arabam da 2005 mode Symbol. Düşünün artık 500 litrelik bagaja sahip. HB araba olsa hiç sığamayız demek. Tabi C segmenti bir HB olsa bir nebze belki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.