Şimdi Ara

Türkiyede torpil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Bu torpil işleri nasıl oluyor bilen var mı? Etrafımda ne kadar vasıflı vasıfsız adam varsa duyduğuma göre torpille devlet kurumlarına yerleşiyor. Bir biz yerleşemedik anlamadım gitti.
    Kpss den 83 puan bile aldım ama yerleşemedim. Tercihler konusunda da en kötü sayılacak yerleri dahi yazdım. Ama duyduğum ve bildiğim birçok arkadaşım torpil bulup yerleşiyor.
    Tabi hiçbiri ser verip sır vermiyor. Sizlerden bu işin detayını bilen var mı? Ne yapmamız lazım.

• Tahtakaleden bulabilirsin ucuz fiyata torpil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes_1982

Arkadaşlar. Bu torpil işleri nasıl oluyor bilen var mı? Etrafımda ne kadar vasıflı vasıfsız adam varsa duyduğuma göre torpille devlet kurumlarına yerleşiyor. Bir biz yerleşemedik anlamadım gitti.
    Kpss den 83 puan bile aldım ama yerleşemedim. Tercihler konusunda da en kötü sayılacak yerleri dahi yazdım. Ama duyduğum ve bildiğim birçok arkadaşım torpil bulup yerleşiyor.
    Tabi hiçbiri ser verip sır vermiyor. Sizlerden bu işin detayını bilen var mı? Ne yapmamız lazım.

Ise yarar cevre.Yani cayci mahmut abiyi tanimanin sana bir faydasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim sen liseler için kpss sınavına girmişsin 95+ alman gerek atanmak için. Torpil çok gerekli malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Güzel kardeşim sen liseler için kpss sınavına girmişsin 95+ alman gerek atanmak için. Torpil çok gerekli malesef

Hocam naptın. 95 puan alacak kapasitem olsa zaten iyi bir ünv. kazanır özel sektörde kariyer yapardım ne işim vardı devlette. Ayrıca ben çok 60-70 puana yerleşen gördüm lise mezunu olupta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes_1982

quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Güzel kardeşim sen liseler için kpss sınavına girmişsin 95+ alman gerek atanmak için. Torpil çok gerekli malesef

Hocam naptın. 95 puan alacak kapasitem olsa zaten iyi bir ünv. kazanır özel sektörde kariyer yapardım ne işim vardı devlette. Ayrıca ben çok 60-70 puana yerleşen gördüm lise mezunu olupta.

Teknikerlik falandır onlar çok bilgim yok imam, hemşire makina teknikeri, bahçe ağaç budama uzmanı gibi şeylerin eğitimini almış olabilir. Düz liseysen kpss zormalak yerine mübaşir ilanları şöför alımı ilanları falan oluyor onlara başvurabilirsin sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.