Şimdi Ara

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheSayMpH4ny

quote:

Orjinalden alıntı: crpk

quote:

quote:

Loyal, gayet başarılı turk serveri

Crpk Dostum Derdin Ne bir anlat Sen kimsin ?

Dün O kadaR Konuştuk Mesajları Silmişler.

Loyal diyorsan türk diyorsan git orda oyna buraya mesaj atma ne Geri kafalı bir insansın yaw.

LOYAL TÜRK SERVERİ HE HE zuaahahhahahahah geri !!!!

L2ŞİZO da sen git oyna sana yakısır .. kafandan cok şeyler uyduruyorsun çünkü :F

Yha demin ne dedin eleştiriye açığım dedin şimdi dediğine bak ..
    " Loyal diyorsan türk diyorsan git orda oyna buraya mesaj atma ne Geri kafalı bir insansın yaw. "

Senin kafanda kesin bişi var bu serveri asla oynamam yakınından bile geçmem senin gibi yetkililer oldukca ...

ahaha senin gibi pis KAN lara ihtiyacimiz yok :)) Sen eleştirinin ne oldugunu daha bilmiyorsun :))
    İLK Okul mezunları bile....... anladın sen xD

Servere pislik almıyoruz :)

Senden ala pislik mi var bide 2. en yuksek yetkiliymişsin
    Serverida Al Git !

Görmemişin serveri olmuş almiş

• Orjinalden alıntı: cumcumx

Sen Önce Profilindeki Resmini Değiştir. Mahalle Karısı Senden Daha Gururlu Namusludur. Bu Kanıya Nerden Varıp Varmamamız Seni Ne İlgilendiriyor? Başka Bir Türk Serveri varsa Göster. KISKANMA... Eleştirilere Açığız. İftiralara Senin Gibi Battaniyeden Cıkan Çiyan , Akreplerin Pis Sözlerine Tokuz.!!!

Eleştirebilirsin Fakat Kötü Söz Söyliyemessin. Anlama Özürün Varsa Ben Napıyım Dostum ???? BİRAZ KÜCÜK BEYNİNİ GELİŞTİR.

Topici Namussuz İffetsiz. Pislik Şerefsiz İnsanlar Kirletemez. Lütfen Topic E Mesaj Atmayın.

hocam harbıden cok ayıp bunlar nasıl kelımeler yakısıomu bunlar yhaa bu server bu sekıldemı buyuk oldu eger oyleyse yerınde kalsın ven sevıyelı terbıyelı kucuk serverlarda oynamaya razıyım server tanıtıosunuz ve hıc bır lestırıyı kabul etmıosunuz olmaz hocam bole ayıp daha ne dıyım

Evet ayip Fakat Hakkımızda bu Forum ne kadar cok konu ve mesaj iftiralar atmışlar senin haberin yok bunların karşısında böyule durmak iyi olur ?

dün konusanları mod silmiş.

önce onların erdemli adam olmaları gerekmez mi s

sonuçta ben bu konuyu mizah için onların eğlenip gülemeleri dalga geçmeleri için açmadım.

Madem dalga geciyorlar iftira atiyorlar bu topic altında atsınlarda cevaplarını vereyim sussunlar.

MÜNAFIKLIK 2 YUZLULUK YAPMASINLAR.

• Senin kafadan bir problemin var..

Mantıksız Mantıksız Cevap Veriyorsun :)

görünen köy klavuz istemiyor koçum :)))

Senin gibi basit bir insanı da ilk defa bu forumda görüyorum xD Seni de yakında burdan temizlerler

mantıklı cevapların sunuların varsa buradan bizimle paylaşabilirsin.

istek öneri vs.. yoksa boş konuşma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSayMpH4ny -- 13 Temmuz 2008; 14:32:17 >
  • @TheSayMpH4ny

Komedi adamsin yha
    O kadar laf ediorsun millete adam ufacık bir şey demiş sanki sen cok duzgunsun gibi laf edion
    Kameralar nerde ?
  • quote:

@TheSayMpH4ny

Komedi adamsin yha
    O kadar laf ediorsun millete adam ufacık bir şey demiş sanki sen cok duzgunsun gibi laf edion
    Kameralar nerde ?

Kameralarla en son sen ilgileniyordun ne yaptın aaaa düşündügümümü yaptın... tmmm o zaman biran önce wc ye gitmeni tavsiye ettim burdan sana selam gönderiyorumm..

Evet Allaha Şükür Sana Göre Çok çok düzgünüm. Sende hiç aklın bulaşığı yok xDDD

Konu hakkında yorumun varsa buyur. yoksa laf atma ;)

• dun yazilanlanlar tekrarlaniyor gibi , demekki sebebi ben deilmisim ,bak rahatladim simdi
    ayrica loyal suanki en buyuk turk serveru kendimizi kandirmayalim istersen
    bu iftira deil elestiri ve fikirlerimiz sadece
    burdaki insanlara karsi saygili olun, azcik seviyeli davranin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

dun yazilanlanlar tekrarlaniyor gibi , demekki sebebi ben deilmisim ,bak rahatladim simdi
    ayrica loyal suanki en buyuk turk serveru kendimizi kandirmayalim istersen
    bu iftira deil elestiri ve fikirlerimiz sadece
    burdaki insanlara karsi saygili olun, azcik seviyeli davranin

Burda sayıgı durması gerekenler buraya mesaj atan kişilerdir. saygılı . Madem Saygı Bekliyorlarsa Gülemeden Sırıtmadan Düşüncelerini Açıklamaları Yeterli. Yoksa boş Mesaj post kasmasınlar.

Bak bu postunu beyendim.

msjin için tebrik ediyoruz..

Eleştiri Kavramını Bilmeyen şahıslar gelip bana eleştiriden söz etmesinler. yaşları 25 30 ama hiç birşey bilmiyor saf-i cahiller ancak kalıplaşmış kelimeleri kullanırlar.

eleştirileri varsa buyursun.

Ama iftiraya asla tahammul edemem. ! kotu sozden kastım bu kotu soz ile eleştiri kavramını öğrenen kavrayan insanlar için bu topici actım diğer mahlukatlar bu topice msj atmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSayMpH4ny -- 13 Temmuz 2008; 15:10:21 >

• Topic tekrardan temizlenir gibi geliyor bana!

Dün akşam 1 kez temizlendi sanırım bundan sonra kilitlenir....

TheSayMpH4ny arkadaşım sever ını sahiplenmek ve hakkında bilgi vermek güzel şeyler takdir ediyorum.Birşeyler için çaba sarf ediyorsun.Eleştiriler hakkında birşey söylemek istemiyorum çünkü herkezin eleştiri anlayışı farklı sanırım.

Ama şu var sende ağır ithamlarda bulunarak karşındaki insanların bu konuya ilaveler yapmaları için tetikleyici sözler kullanıyorsun.

quote:

Topici Namussuz İffetsiz. Pislik Şerefsiz İnsanlar Kirletemez. Lütfen Topic E Mesaj Atmayın.
    .................................diğer mahlukatlar bu topice msj atmasınlar.

gibi...

Bugüne kadar rastladığım server tanıtımları içinde en güzel topic saf ve temiz bir şekilde L2ghost'un tanıtımıydı adamlar 1 sefer yazı yazdılar kimseler kurcalamadı tebrik ettiler...Hepsi bu kadar bu başlık altında yazılanların ne uzağından nede yakınından geçen kelimeler sarf edilmemişti.Özellikle server sahibi tanıtımını yapmış ve kendinden emin bir şekilde tüm sorulara doğru ve anlaşılır dilde cvp vermiş.

Aslında söylemek istediğim şu; bence sende bu şekilde davran.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nakurul

Topic tekrardan temizlenir gibi geliyor bana!

Dün akşam 1 kez temizlendi sanırım bundan sonra kilitlenir....

TheSayMpH4ny arkadaşım sever ını sahiplenmek ve hakkında bilgi vermek güzel şeyler takdir ediyorum.Birşeyler için çaba sarf ediyorsun.Eleştiriler hakkında birşey söylemek istemiyorum çünkü herkezin eleştiri anlayışı farklı sanırım.

Ama şu var sende ağır ithamlarda bulunarak karşındaki insanların bu konuya ilaveler yapmaları için tetikleyici sözler kullanıyorsun.

quote:

.................................diğer mahlukatlar bu topice msj atmasınlar.

gibi...

Bugüne kadar rastladığım server tanıtımları içinde en güzel topic saf ve temiz bir şekilde L2ghost'un tanıtımıydı adamlar 1 sefer yazı yazdılar kimseler kurcalamadı tebrik ettiler...Hepsi bu kadar bu başlık altında yazılanların ne uzağından nede yakınından geçen kelimeler sarf edilmemişti.Özellikle server sahibi tanıtımını yapmış ve kendinden emin bir şekilde tüm sorulara doğru ve anlaşılır dilde cvp vermiş.

Aslında söylemek istediğim şu; bence sende bu şekilde davran.

+1
    Ama anlamıyor

• quote:

Kötü Yorumlarınızı Lütfen Kendinize Saklayınız.!

Bu çok komik yaf
    Bide acayip komplex yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: acark

quote:

Bu çok komik yaf

• quote:

Orjinalden alıntı: acark

quote:

Bu çok komik yaf

Komplex yapma ihtiyacı hissetmeyen, yardımsever, diğer serverlara kıyasla daha olgun bir oyuncu topluluğuna sahip bir server istiyorum diyenlerdenseniz,
    Bu mesajı okumadan geçmeyin...

1) Server 7/24 admin gözetimindedir.

- In House Servers:
    We are dedicated to data security so all our servers are hosted in house to ensure stability, reliability and easy access in the event something happens.

2 ) Admin serverında hiçkimseye ayrıcalık tanımıyor. Bütün oyunculara yardıma hazır, oyuncular suistimal etmediği sürece.

- http://www.simplicityl2.com/forum/index.php?action=profile;u=4
    Buradan admine ulaşabilirsiniz, eğer tenezzül ederseniz haklı çıkacağımı göreceksiniz.

3) Adminimiz L2J gönüllü çalışanıdır, Orjinal L2'de yetkili olarak çalışmıştır.

-http://www.l2jfree.com/index.php?action=profile;u=1024
    Piotress : L2jFree Developer, Newbie Admin Tech Adv1sor & Weekly Compiled L2jFree Server hoster

Siz de böyle kaliteli bir serverda oynamak istemez miydiniz ?

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com

Resmin üzerine tikarsaniz, SimplicityL2 internet sayfasına ulaşabilirsiniz

SimplicityL2 serverina kesin olarak basladik ve memnun kaldik,
    izlenimlerimizi merak ediyor veya bize katilmak istiyorsaniz profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz.

Mevcut serverlar ve serverın L2 yapılandırma ayarları ( Home Server ) :
    http://www.simplicityl2.com/mainsite/info.htm

Admin'in geçeceği yeni server ( Dedicated Server ) :
    http://www.simplicityl2.com/mainsite/donate.htm

* Donate yoktur, ileride eğer ki dedicated server'a geçilirse donate olacaktır ancak,
    Admin'e göre; donate, bağış demektir. Yapılan bağış yani donate karşılığında oyunculara hiçbir ayrıcalık ( item, level v.s. ) tanınmayacaktır. Yalnızca festival şapkası, parti maskesi gibi küçük bir hediye verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camelity -- 13 Temmuz 2008; 18:44:45 >

• Supersiniz abi herşeyi çevirip siteye reklam veriyorsunuz koptum
    Devam ama ii taktik
  • bu simplicity serverunun Camelity nin serveru oldugu konusunda derin kuskularim var
    turk serverlerinin reklamini yapmazsininiz ama bu kadar
  • quote:

bu simplicity serverunun Camelity nin serveru oldugu konusunda derin kuskularim var
    turk serverlerinin reklamini yapmazsininiz ama bu kadar

Yok benim değil server, admin amerikalı dolayısıyla asker arkadaşım falan da olamaz :D
    Kan bağımız da yok merak etmeyin hehehe....

Türk serverlarına gelince,
    benim şahsi fikrimdir kimse katılmak zorunda değil,
    Türk serverlarında genellikle eşe dosta, mahalle arkadaşına, gel gm ol diyorlar,
    gm olan oyuncunun kepazeliği, serverın kalitesini düşürüyor...
    Örn;
    1)Para eventi ( Ne bu para eventi şimdi, bırak oyuncu yaratık kessin kazansın parayı ne gereksiz bişey, craft yapsın, manor'u kullansın v.s.. )
    2)Item eventi ( üstekinin aynı, üstüne üstlük bu para/item türü eventler haksızlığa yol açıyor, bir adam gece oynuyor eventi kaçırıyor günde 10 saat oynuyor, öbür adam even saatinde oyuna girip çıkıyor aynı parayı kazanıyor )
    3)Pvp eventi ( Güzel birşey, yeterli popülasyon olduktan sonra yapılabilir ancak orda da disiplininizin ve liderliğiniz, gm olarak yüksek olması lazım, eventi iyi organize edebilmeli ki rezil olmasın )

Daha pek çok faktör var... Oyuncuyla gereksiz münasebet veya tam tersi oyuncuların fikirlerine saygı duymamak & yeri geldiğinde server kurallarından ödün vermeden değişiklikler veya anket , oyuncu fikirlerine göre yapmamak v.s.. çok şey var hepsini anlatamam ... Yeterli olmuştur umarım...

• supersin Camelity %100 dogru dedin :) ayrıca oynadığın serverın reklamını cok iyi yapıosun

EDİT:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 13 Temmuz 2008; 20:44:28 >
  • 1. En büyük türk serveri kanatine şuradan varıyorum üstteki ssler yeter.!
    2. Bazı arkadaşlar birşeyler yazmışlar ama amaçlarını anlamış değilim. Amacın ne Burada en büyük server biz diyorsak birşey biliyoruzki diyoruz
    L2kings.com Lineage2'ye kaç tane oyuncu kazandırmıştır. Diğer bahsedilen serverlar kaç tane oyuncu kazandırmıştır. Kaç tane türk sitesine reklam verilip
    Oyun yaymaya çalışmıştır? Arkadaşlar burada gözüken bir emek var ona göre davranın Boşuna mesaj atıp konuyu kirletmeyin. Bizi bilen biliyor ve o yüzden en büyük türk serveriyiz diyoruz.

google.com.tr Arama Sonuçları
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage2&meta=
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage+2&btnG=Ara&meta=

Türkiye Google Arama Sonuçları:

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage2&meta=lr%3Dlang_tr
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage+2&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

Şimdi Büyüklük google ile ölçülmez dersiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densiz__metal -- 13 Temmuz 2008; 20:55:51 >

• ben yonetime bakarim serverun kalitesine bakarim ve online sayisina bakarim o yuzdn bi sonucu varilmaz biz fikrimizi soyluyoruz
    ama illada biz buyuguz delillerle kanitliyoruz diyorsan
    loyalde koysun //who resmini sizde ama konu bu deil
    serverun daha iyi yerlere gelmesimi temenni ederim
  • Arkadaşım Türk serveri olarak diyorum Loyal Globalimmi diyor Türk serveriyimmi diyor + kaç tane türk var serverda?

quote:

ben yonetime bakarim serverun kalitesine bakarim ve online sayisina bakarim o yuzdn bi sonucu varilmaz biz fikrimizi soyluyoruz
    ama illada biz buyuguz delillerle kanitliyoruz diyorsan
    loyalde koysun //who resmini sizde ama konu bu deil
    serverun daha iyi yerlere gelmesimi temenni ederim
  • quote:

Sen Önce Profilindeki Resmini Değiştir. Mahalle Karısı Senden Daha Gururlu Namusludur. Bu Kanıya Nerden Varıp Varmamamız Seni Ne İlgilendiriyor? Başka Bir Türk Serveri varsa Göster. KISKANMA... Eleştirilere Açığız. İftiralara Senin Gibi Battaniyeden Cıkan Çiyan , Akreplerin Pis Sözlerine Tokuz.!!!

Eleştirebilirsin Fakat Kötü Söz Söyliyemessin. Anlama Özürün Varsa Ben Napıyım Dostum ???? BİRAZ KÜCÜK BEYNİNİ GELİŞTİR.

Beni Bağlamaz Orada Bir Emekten Söz Ediyoruz. Gelipte Gülemez. !! Bir Mantıklı Açıklaması Olmalı. !!!

KABIZ OLMUŞ EŞŞEKLER GIBI GULmesi Anormal Değil mi ?

Topice Mesaj atma .. kirletiyorsun. sen cünkü lanet pislik bir insansın.

Önce inek sonra eşşek bakalım fantazi dünyandan daha ne türden hayvanlar ekliyeceksin forumdaki mesajlara
    Hayvan fetişi var galiba sende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acark -- 13 Temmuz 2008; 22:00:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.