Şimdi Ara

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Camelity

quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

İster büyük ister küçük hele hele dünyanın 1 numaralı serveri olsada girmem baksana %99 türk demissin bundan acı bi durum olabilirmi ? Yaranızmı war demissin...olmazmı bi yerde Türk Olacak ve sen sag saglim ayrılabileceksin.Bu zamana kadar kac tane server oynadıysam başıma ne geldiyse Türkler hele hele Arkadaşlarımdan yedigim kazığı bana Yunanlı Ecnebi bi adam bile atmadı..Rahat ol bizimde zamanında bilindik bi Serverimiz oldu Her Seyin Farkındayız..Uzatmayalım Severiniz daha guzel yerlere gelir inşş...

Cok dogru demissin Turklerin oldugu oldugu yerde yalan dolan 3 kagit hile munafiklik vb. hersey oluyor.

1 sene beraber ayni clanda l2 oynadigim adam bana clan kasa yetkisi vermedi.

Fakat 1.5 ay oynadigim elin yunani (bide turk dusmani olcak) her turlu yetki ve yardimi yapti

Katiliyorum, ayrica Türk Oyuncu Topluluklarının ne durumda olduğu meydandadır..
    Bakınız Knight Online... 99% türk... Ve durum içler acısı.

Eyw..kardes Türklerinde iisi war tabiki ama bu iii tayfayı kazık yiye yiye elde ediosun bundan eminolabilirsiniz ve ben artık eskisi gibi L2 oynamıyorum baslarsamda o dedigim tayfayla baslarım bundan ilerisi yok..Ustte yazan arkadasın dedigi gibide Turkiyede acılacan en buyuk serverlar Newage kapandıktan sorna gelen Loyaldır bunuda bu topici acan arkadasta iii bildiginen eminim..

• Bu şekilde davranan bir üyeyi 2. yönetici yapmmışlarsa bu serverdan birşey beklemeyiniz. Oyunda adama nasılsın desek banlar vallaha! ÇOK KÖTÜ BİR SERVER OLDUĞUNU OYNAMADAN ANLAYABİLİYORUM !!!
  • Beyler konu gereksiz yere uzatilmis , arkadaşlar l2kingste cok fazla Turk oldugunu soyluyorlar ve cok fazla player. O zaman bu topigin acilmasida (cok fazla) gereksiz. Ben bu işi eğlence için yapiyorum, suan calistigim 5 tane l2 üzerine server var ve 2 tane daha geliyor. Çok uzun süre Lineage oynadim ve birçok serverin yaptigi hatalardan biktigimiz için başladik. Keşke L2King's teki yetkililerde L2 yi biraz oynayip server açsalardi. Aydeeli , ARG , Fatih1978, Turksauron'u biraz dinleselerdi çok farkli yerlerde olabilirlerdi.

- Biz kimsenin serverina bok atarak player kazanmaya calismadik.
    - Player kazanmak için kimseye Gm lik vermedik( abi bana gmlik ver 50 kisi getiriyim vs. vs.)
    - Yaptigimiz hatalari ve yanlisklari kabul edip duzeltmeye calistik.
    - Kimsenin kalesini başka serverdada oynuyor diye almadik.

Herkese iyi oyunlar, iyi eglenceler.
  • Boşu boşuna tartışmaya gerek yok. Bir yanda gerçekten server diyebileceğimiz L2 Loyal var. Diğer yanda "%99" Türk oyuncu kitlesine sahip L2 Kings var. L2 serverinin kalitesi tek ülkeden katılan oyuncuyla belli olmaz. Bütün dünyadan katılan oyuncu ile belli olur. Saitx'in bu işlerdeki yeteneğide yabana atılamaz(5 server ve 2 yolda)

Maksat Ko oynayan veledleri oyuna katmaksa, oyuncum çok olsunsa boşverin yapmayın bu işleri. Sadece oyuncuya zevk verdirmek için yapın bu işi.
    Sen kimsin ne biçim konuşuyosun diyen varsa xHellxfire'ye sorun beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: densiz__metal

1. En büyük türk serveri kanatine şuradan varıyorum üstteki ssler yeter.!
    2. Bazı arkadaşlar birşeyler yazmışlar ama amaçlarını anlamış değilim. Amacın ne Burada en büyük server biz diyorsak birşey biliyoruzki diyoruz
    L2kings.com Lineage2'ye kaç tane oyuncu kazandırmıştır. Diğer bahsedilen serverlar kaç tane oyuncu kazandırmıştır. Kaç tane türk sitesine reklam verilip
    Oyun yaymaya çalışmıştır? Arkadaşlar burada gözüken bir emek var ona göre davranın Boşuna mesaj atıp konuyu kirletmeyin. Bizi bilen biliyor ve o yüzden en büyük türk serveriyiz diyoruz.

google.com.tr Arama Sonuçları
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage2&meta=
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage+2&btnG=Ara&meta=

Türkiye Google Arama Sonuçları:

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage2&meta=lr%3Dlang_tr
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=lineage+2&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

Şimdi Büyüklük google ile ölçülmez dersiniz :)

Bana serverin AuthD'den bir resim yollada kaç player olduğunu anlayalım ona göre görelim ona göre server büyük yada küçükse kararı biz verelim...

• Oha yaf 1 sene oldu oyunu oynamayı bırakalı siz hala aynı tas aynı hamam. Afedersiniz o. karı misali kavga ediyorsunuz. Türk sunucularının kapanma sebebi bu işte. Kapanan tüm sunucular eleştiri kaldıramadıkları için kapandılar. Ta c3 den beri ilk çıkan Türk L2 sunucularında da oynadım. Yine gireyim türklerle oynayayım dedim. Mahale karısı gibi kavga ediyorsunuz. Adam en iyisi değilsiniz dediyse adama isbat et g.t olsun sussun.

Sizden adam olmaz arkadaş bu kafa ile kızıp 3 gün sonra "Ne yapsak beğenmiyorlar sunucu kapanmıştır" diyip tak kapatıyorsunuz. Bakın gavurlara fuc.k you yazıyorsun gülüp geçiyorlar. Ben "gerizekalı" dedim giye adama ban yedim :) türk sunucusunda.

Ben yeniden başlıyorum L2 oynamaya ben ve benim gibi oyun oynama hastası vatandaşları yanınıza çekmek istiyorsanız. Kalıcı birşeyler yapın. Bir öfkeye sunucu kapatma kavga dövüş varsa biz yokuz. O sunucuda fazla sürmez adminler bu kafada ise.

• bence bu serverde başlamayın admin kötü :S bişi de bilmiyor Gm nin biri gelmiş bana bauim nasıl cıkarcam diye soruyordu lol bu gm Gilthaniel xP Yönetici helper ve gm lerin hiçbiri bişi bilmiyor sadece millete donateye zorluyorlar bu serverde tek iyi birisi var oyunu herşyib bilen birisi o da DeseCrate
  • üyelik olmuyor bi ilgilensen?
    üye olmak için alanları dolduruyoruz hata veriyor
  • O üye sorunu ile download sorunları varya benim bildiğim 2 senedir var bu benim bildigim blki daha da fazladir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLackReaL

O üye sorunu ile download sorunları varya benim bildiğim 2 senedir var bu benim bildigim blki daha da fazladir

oyunu indirdim copemi gitti okadar sure?
    ee napıcam bu clientle? sileyimmi?
  • zaten başlicaksan l2kingste başlama oyundan bezdiriyorlar çok haksızlık var ve donate ile kale veriyorlar LOLLL bunlar başlicalari daha neler var nelerrr :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLackReaL

zaten başlicaksan l2kingste başlama oyundan bezdiriyorlar çok haksızlık var ve donate ile kale veriyorlar LOLLL bunlar başlicalari daha neler var nelerrr :D

Bu oyun hakkında hiçbi bilgim yok ne yapabilirim?
    l2wolfta başlayayım dedim oyun inmiyor downloadda hata var

l2ghostu denedim gene olmadı ondada hata var bu 3 . indirişim bu l2kings hellbound mu kamelmi nedir bu server ozelligi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 5 Eylül 2008; 13:24:43 >
  • Bence sen eklehttp://forum.donanimhaber.com/m_25402871/tm.htm burdan dh lineage2 grubu ekle ordan daha çok yardım alırsın bu lanet serveride hep üstte tutmayalım!
  • teşekkür ederim
  • Evet Ya bu topic paso hortluyo ne ayak anlamadım..
  • Turkiyenin en büyük l2 serveri diyorsunuz ama daha download linkiniz bozuk onu gectim uye olunmuyor bu ne sorumsuzluk?
  • quote:

zaten başlicaksan l2kingste başlama oyundan bezdiriyorlar çok haksızlık var ve donate ile kale veriyorlar LOLLL bunlar başlicalari daha neler var nelerrr :D

Bunları nerenden salladın bilmiyorum ama sana yakıştıramadım kardeş... Banlandın diye çamur atma bari.. :S
  • Bunlar doğru şeyler bilmediginiz çok şey var mesela giran kalesi rohan o kaleyi haketmedi ama aldık kale bizim tarafa verildi ama ben bu tür şeylere karşıyım paraya karşılık kale veriliyor gizli ama ben bunları biliyorum bilen bi kaç kişide var onları sen çok iyi tanıyorsun..
  • yha bu l2kings ilk acildigi zmn , Romeo diye biri wardi o o kadar kufur ederdi , siege de tatsizlik cikarirdi ve hic 1si yapmazdi gm cunku haksizlik yapiorlar chat ban atioruz diyolar adam kunusuo bu chat ban ?, we birde FEARLESS ,MUHAFİZ bunlar bnm arkadaslarim o kadar ugrastilar mat toplayarak epic set yaptilar sonra 1 kisi ile tartistilar bu 2sinide banladiniz charini sildiniz , ama o karsidaki kisiye hic birsey olmadi nedn ?
    cunku donate yapmis gm ona 1si diyemio siege cancel atmak yasakti bir zamanlar (hala warmi bilmiorum) Lazoglu mu ne wardi o atardi gm nin onunde herkez yazardi lazoglu cancel atti gm ban fln diye ama hic birsey olmazdi...l2kings guzel server ama herkeze esit davranilmiyor
  • çok güzel servermı$ bayıldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.