Şimdi Ara

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagdan soldan ko oyuncularini serverinizda bir kac sey ogreniyorlar sonra baska serverlarda ayak altinda dolanip duruyorlar. Ogrettiginiz adamlarin bizede zarari var birakin su ayaklarida
    Lineage2 oyununu bari gnayta cevirmeyin Ayak altinda coluk cocuk gezmesin
    Zaten yapsanizda sizin serverdaki adamlar benim serverda oynuyamaz
  • www.L2Loyal.com Sana Yeterli Tek Cevap oLsun.... 100+ Turk var en az...

Ordaki GMlerden Bitek Ömer Faruk kardesimi Severim Digerleri Traş...

EFENDY ordaki nickim DENSIZMETAL benden cok cekmiştir Surekli ban atmıştır bana Sırf Zevkine Ve Serverda AGALIK yaptıgım icin ....

Adam bize BAN atıyor Ban Sebebi ise Boss eventteki tum droplari bizim almamızmış Hile yapıyormusuz walker dropu kullaniormusuz ama kanıtı yok o öle düşünüyormus Neyse ya Knight Online Lineagesi oynamak isteyenlerwww.L2Kings.com

Bide Albay Arkadasım Millete Cok Hakaret Etme Ayiptir 15 Yaşında Gelip Abilerine hakaret etme Terbiyesizlik Yapma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FASTandFAST -- 14 Temmuz 2008; 11:03:25 >

• Eğer ben L2 oyuncu kazandırıyorum dediğim halde hala bana laf söyleniyorsa bu işin altında başka işler var demektir.
    L2kings.com Lineage2 haddindende fazla oyuncu kazandırdı ama dediğin gibi senin sözde 7 senedir oyunu oynayan arkadaşlarda başka serverlara geçmelerine neden olup milleti ayak altında dolaşıtırıyor + sen kimsin ayak altında dolaşsın millet + bu bir oyun senden 2 gün önce veya 2 sene önce başlamış diye adama tertipcilikmi yapacaksın + oyunda yıllık diplomamı veriyorlar sen 2 seneliksin geç sen 1 seneliksin kalk siz bir kaç sene l2 oynadınız diye kendinizi ne sanıyorsunuz merak ediyorum bi havalardasınzı ayak altı modlarındasın adanalı?

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Sagdan soldan ko oyuncularini serverinizda bir kac sey ogreniyorlar sonra baska serverlarda ayak altinda dolanip duruyorlar. Ogrettiginiz adamlarin bizede zarari var birakin su ayaklarida
    Lineage2 oyununu bari gnayta cevirmeyin Ayak altinda coluk cocuk gezmesin
    Zaten yapsanizda sizin serverdaki adamlar benim serverda oynuyamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densiz__metal -- 14 Temmuz 2008; 13:03:25 >

• en buyuk turk serverı ? lol he belki en buyuk oldugunuzu hic turk serverı olmadıgında sanabilirsiniz

sizin serverınızda oynayanların alayı fıs seninde dedigin gibi oyuna yeni baslamıslar loyaldeki 50 player senin butun serverına bedel siz amca dayı oglulara devam reklamınızı burda yapacaksanız adam gibi yaparsınız

@TheSayMpH4ny

ins realde de bu kadar artist konusmuyondur dayak yemekten bıkmı$ olman lzm burda reklamdan cok kendi serverını kotuledin kucuk beyinleri kimin buyutmesi gerektigini belli ettin
  • @TheSayMpH4ny arkadasim sen l2kingste yokken ben wardim bu serverin kurulumunda sabahlara kadar bekir abiye fikir veren oyunu tanıtan server icin calişan kim wardi ilk baslarda sor bakaim sana ne dicek??[ARG,Taner,Semih,ben(smyrna)ismini hatirlayamadigim bi kac kişi daha wardi]cok cirkin konusuosun sana ayni seviyede cevap verip kendimi asagilamicam yoksa bende sana giydirmesini bilirim..Bekir abi seninle gecmişimizi biliosun hatirlarsan bu lineage server işine kimin fikirleri ile girdigini unutmadin umarım..semih ile geldim mekanına tanıştık ettik muhabbet ettik senle hukukumuz war die bu zamana kadar l2kings adina hiç bir kötü söz sölemedim halada sölemiorum sadece bu TheSayMpH4ny denen arkadasın eleştirilere yaklaşımını hoş bulmuorum..l2kings tamam bu iş icin gercekten cok cabaliyor belki ilerde Türkiyenin en iyiside olabilir ama kusurabakmain beyler suanlik Türkiyede bu işi en iyi biz yapıoruz biz bu işi reklama gerek duymadan yapıoruz idda ediorum su zamana kadar turkiyede kurulmus en kalabalik serveri biz kurduk!!!...Saitx in nasıl caliştigini herkez bilior l2turk(lineage bilgi paylasim sitesi) l2rottenapple(romanyali) l2valor(amerikali) l2loyal(Turk) Lineageturk(Turk) ve suanda planda olan 2 server kurma işi daha war neden bu adam bu kadar cok tercih edilior bi kişinin serverinda gecede 600-700 kişi online oluosa bu 600-700 kişinin bi bildigi wardir..Bu arada l2kings dikiş tutturamadi player cok kacirdi yanliş secimler yapti..gercektende özene bezene ayrıntılarıyla ii bişiler yapmaya calişiolar kutluorum bu kadar suredir aciklar.

Bekir abi bide bu etrafinda yetkili die dolastirdigin adamin solediklerini tekrar gozden gecirmeni istiorum tutarsizligi,terbiyesizligi,seviyesizligi sende goruceksin..Böle adamlarla bi yere varamazsın..Kişilik olarak tam tanımıorum belki birine yanlişin wardir birilerinin sana yanlişi wardir ama tek bildigim istikrarli bi insansin bole insanlar yanına yakişmio

"Sen Önce Profilindeki Resmini Değiştir. Mahalle Karısı Senden Daha Gururlu Namusludur. Bu Kanıya Nerden Varıp Varmamamız Seni Ne İlgilendiriyor? Başka Bir Türk Serveri varsa Göster. KISKANMA... Eleştirilere Açığız. İftiralara Senin Gibi Battaniyeden Cıkan Çiyan , Akreplerin Pis Sözlerine Tokuz.!!!Eleştirebilirsin Fakat Kötü Söz Söyliyemessin. Anlama Özürün Varsa Ben Napıyım Dostum ???? BİRAZ KÜCÜK BEYNİNİ GELİŞTİR.
    Topici Namussuz İffetsiz. Pislik Şerefsiz İnsanlar Kirletemez. Lütfen Topic E Mesaj Atmayın.
    Beni Bağlamaz Orada Bir Emekten Söz Ediyoruz. Gelipte Gülemez. !! Bir Mantıklı Açıklaması Olmalı. !!!
    KABIZ OLMUŞ EŞŞEKLER GIBI GULmesi Anormal Değil mi ?
    Topice Mesaj atma .. kirletiyorsun. sen cünkü lanet pislik bir insansın"

BURASI KOPARIO İSTE
    "Türkiyede En Büyük Server L2Kings.com Başka varsa Söylede Topicdeki Yanlışımızı Düzeltelim.
    Eğer Başka Bir Serverin Oldugunu Düşünüyorsan Kafadan Birşeyler Uyduruyorsan Sen Şizofrensin. Bir Piskolog'a Görün.
    Bunu Yazmadan Önce Başka Bir Serveri Bize Rakip Göstermen Gerekiyordu. Bu ne Rezillik !!!!!"

Rakip l2loyal dioruz yorumuna bakin

"Crpk Dostum Derdin Ne bir anlat Sen kimsin ?
    Dün O kadaR Konuştuk Mesajları Silmişler.
    Loyal diyorsan türk diyorsan git orda oyna buraya mesaj atma ne Geri kafalı bir insansın yaw.
    LOYAL TÜRK SERVERİ HE HE zuaahahhahahahah geri !"

"Senin kafadan bir problemin var..
    Mantıksız Mantıksız Cevap Veriyorsun :)
    görünen köy klavuz istemiyor koçum :)))
    Senin gibi basit bir insanı da ilk defa bu forumda görüyorum xD Seni de yakında burdan temizlerler
    mantıklı cevapların sunuların varsa buradan bizimle paylaşabilirsin.
    istek öneri vs.. yoksa boş konuşma ."

Bu kadar mantiktan bahsettin ama ....

"Topici Namussuz İffetsiz. Pislik Şerefsiz İnsanlar Kirletemez. Lütfen Topic E Mesaj Atmayın.ABIZ OLMUŞ EŞŞEKLER GIBI GULmesi Anormal Değil mi...Topice Mesaj atma .. kirletiyorsun. sen cünkü lanet pislik bir insansın..."

"Eleştirebilirsin Fakat Kötü Söz Söyliyemessin. Anlama Özürün Varsa Ben Napıyım Dostum ???" diosun ki + ben sana kotu soz falanda solemedim..Mantıklı ol kendinle çelişme kötü söz söyliyemessin elestirebilirsin falan filan paso ufluosun ama her yazin hakaret her cumlende kötü söz war.mahalle karıları gibi saldiriosun dedim benzetmedir bu onları kucuk gordugumden deil sadece hep saldiriosun saldiriosun..

Kimin aklında problem oldugu cok acık.

SANA SADECE KENDI YAZDIKLARINI GOSTERDIM UMARIM BEYNINE BIRAZ OKSIJEN GIDERDE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLARSIN..

Saygilar sevgiler l2kings e basarilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkcbck -- 14 Temmuz 2008; 15:07:05 >

• berbat bir server hiç başlamayın bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 11 Eylül 2008; 15:45:23 >
  • Yorum tarafımca silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 25 Ağustos 2008; 15:37:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Josea

Biliyorum ki burda yorumları yazan bazı kişiler L2 kingste oyuna başlamış oyunu öğrenmiş kişiler sonrada bir olay yüzünden ban cezasi serveri kötülemeğe çalışan kişilersiniz ve kimse haksız yere ban yemiyor L2 KINGSTE
    yaptığınız ayıp...Çekemiyorsanız iftiralar atarak serveri kötülemeğe çalışmayınız bu kadar da şerrefsiz olmayınız.

Ben ne o bahsettiğin ban yiyerek serverdan atılarak kötülemeye çalışan kişilerdenim nede L2kings e adım atmış biriyim...İyikide gelmemişim arkadaş şuna bak server a girsek iyisin güzelsin ama server hatalarını dile getirince ;
    quote:

Çekemiyorsanız iftiralar atarak serveri kötülemeğe çalışmayınız bu kadar da şerrefsiz olmayınız.

ve bunun gibi niceleri...

Ayıptır arkadaşım kişilere bu şekilde ağır ithamlarda bulunmayınız!!!Her insanın bir sınırı vardır bunu aşmayınız...

• quote:

Biliyorum ki burda yorumları yazan bazı kişiler L2 kingste oyuna başlamış oyunu öğrenmiş kişiler sonrada bir olay yüzünden ban cezasi serveri kötülemeğe çalışan kişilersiniz ve kimse haksız yere ban yemiyor L2 KINGSTE
    yaptığınız ayıp...Çekemiyorsanız iftiralar atarak serveri kötülemeğe çalışmayınız bu kadar da şerrefsiz olmayınız.

Arkadaşım ne alakası var?
    Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın diyebiliyorsa zaten demekki eleştiriye tahammülü yok.
    O vakit banner yapsın imza yapsın.Başlık açıyosa paşa paşa dinliycek insanların eleştirilerini.
    Ben sadece muhaha yazan smiley ekledim ne eşşekliğim kaldı ne inekliğim.
    Bunu bile anlayamayan bozuk ruh yapısına sahip birisine ne anlatılabilirki?
    Neden güldünüz bile demiyor başlıyor saydırmaya.
    Gelelim asıl konuya.Ben hiç private serverda oynamadım.2006 dan beridir parasıyla orjinal serverda oynuyorum.
    Neden? Çünkü silkroaddan biliyorumki nerde beleş, orda ipini koparmış sinir bozucu birileri illaki mevcut yani.
    Ben kings mings private bilmem.başlığı gördüm aaa ne güzel bir server daha açılmış diye bir girdim okudumki oda ne? kendimi tutamadım güldüm.daha ne yapiim?

• Anlamadigim bu adamlar bu foruma hala neden topic aciyorlar. Bu forumdan o servera ekmek yok bunu sizin serverinizda oynamiyan biri bile soyluyorsa silin gidin bu topici. Bos cene calip zaman geciriyorlar
    Ha burda sizin laflarinizla kimsede uzulmez 1sey olmaz guler gecer vakit gecirir. Vakitde geciriyorum
    Sizin serverinizdan cikan engin l2 bilgili arkadaslarinda elime su dokeceklerini sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 14 Temmuz 2008; 16:30:49 >
  • Yorumsuz, canim sikiliyor eğlenmek için okuyorum başka birşey değil yani :D
    Millet de ciddiye almış, atışıyor karşısındaki ego tatmin etmeye çalışan immature ( olgun olmayan / toy ) insanlara laf anlatmaya çalışıyor :)))
    Bak şimdi ben bu yorumu yaptimya arkadan ne bombalar patlicak ey yavrum ey :D
    izle de gör :)))

Kafanız az çok basıyor ( kafadan özürlü değilseniz ) ve olgun bir insansanız, size hitap eden bir server biliyorum;

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com

Resmin üzerine tikarsaniz, SimplicityL2 internet sayfasına ulaşabilirsiniz

• quote:

burdaki adamların hepsi lineage2 e kac yıl once basladıklarını unutmus insanlardır^^

bu forumda lineage2 ye l2kings gibi serverda baslayan adam bulamazsın ki morfeus un dedigi gibi burdan o servera ekmek yok hala nie konu acıp bizi gulduruolar allah razı olsun

"l2kingsi cekemiyorsunuz" lol iste buna cok guldum gidin once biraz ogrenin sonra bizim seviyemizde msjlar yazmaya baslayın

• quote:

Orjinalden alıntı: TheSayMpH4ny

quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

en büyük demeyin bari

Türkiyede En Büyük Server L2Kings.com Başka varsa Söylede Topicdeki Yanlışımızı Düzeltelim.

Eğer Başka Bir Serverin Oldugunu Düşünüyorsan Kafadan Birşeyler Uyduruyorsan Sen Şizofrensin. Bir Piskolog'a Görün.

Bunu Yazmadan Önce Başka Bir Serveri Bize Rakip Göstermen Gerekiyordu. Bu ne Rezillik !!!!!!

dogru sizle rakip olabilcek düşüklükte server mi war kaba etinden 3 - 5 kelime sallayıp insanları burda kandrma işine bak çokta konusma

• Bu serveri kuran yada yoneten kişilerin -16 oldugunu umuyorum yada sewiyeleri oyle gosterior amacınız ne anlamıs degilim ? Biryerlere laf yetiştirmekten baska yapacak işiniz yokmu beyler ? Bir kere konunun başlığı tartışmanın basladığı nokta olmus EN BUYUK dior bune saçmalık ? Buradaki Herkes Turkiyedeki hangi serverin en buyuk olduğunu gayet iyi biliyor..Player çekebilmek için başka yöntemler bulmanız gerekior..
  • http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/l2kings.com

Diğer serverların dünya sıralamasına siz bakarsınız.

Büyükmü küçükmü diye konuşma servera gir ondan sonra konuş yabancı türk karışık olan serverlarada türk serveriyla kıyaslamayın bizim oyuncularn %99 türktür + gördüğüm kadarıyla sizin türk serverlarıyla alıp vermemediğiniz bi yaranız var ama anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densiz__metal -- 15 Temmuz 2008; 18:11:41 >
  • İster büyük ister küçük hele hele dünyanın 1 numaralı serveri olsada girmem baksana %99 türk demissin bundan acı bi durum olabilirmi ? Yaranızmı war demissin...olmazmı bi yerde Türk Olacak ve sen sag saglim ayrılabileceksin.Bu zamana kadar kac tane server oynadıysam başıma ne geldiyse Türkler hele hele Arkadaşlarımdan yedigim kazığı bana Yunanlı Ecnebi bi adam bile atmadı..Rahat ol bizimde zamanında bilindik bi Serverimiz oldu Her Seyin Farkındayız..Uzatmayalım Severiniz daha guzel yerlere gelir inşş...
  • Ben Turklerin acmiş oldugu NewAgel2 ve L2loyalden daha buyuk bi server gormedim duymadim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

Ben Turklerin acmiş oldugu NewAgel2 ve L2loyalden daha buyuk bi server gormedim duymadim..

+1

arkadas loyale turk serveru demiyor ama kendi serverunun 2 kati online turk var
    %99 turk demis bizim server global degil asla, oyle oldunu soyluyor ama daha ilk mesajda arjantinden fln player cektini yazmayi ihmal etmiyor venuzelladan gelen playerlara ozel karsilama yapmayi biliyorlar, sizin server global deilde ondanmi vote yapmaya calisiyorsunuz ondanmi siteyi ingilziceye cevirmeey calsiiyorsunuz?
    ayrica bu oyuna player katmiyorsunzu siz l2ko suna player katiyorsunuz oyunu o kadar yanlis oretiyorsunuzki playerlariniz baska servere gidince afallayip kaliyor
    bdie alexa ile fln serverun buyuk oldunu kanitlamaya calisiyorsunzu boyle bir mantikmi var, sizin gibi baska serverler reklamalra milyarlar harcasaydi o 9.000 hitin 7.000 i bu oyunu oynuyor olurdu , bizde yapalim her yere reklam koyalim millet tiklasin ama hic biri oyuna girmesin bizim hitimiz fazla biz buyuguz ,bu servere once bu isleri daha iyi bilen daha olgun mantikli insanlar lazim,her iki kelimesindenbiri hakaret iceren kisilikler deil,bak bekir hadi bekir abi olsun saygisizlik oluormus ya bu serverun yonetimi sendeyse bu serveru vezirde etmek snn elinde rezilde , bence tercihlerin konusunda daha iyi dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydeeli -- 16 Temmuz 2008; 11:04:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

İster büyük ister küçük hele hele dünyanın 1 numaralı serveri olsada girmem baksana %99 türk demissin bundan acı bi durum olabilirmi ? Yaranızmı war demissin...olmazmı bi yerde Türk Olacak ve sen sag saglim ayrılabileceksin.Bu zamana kadar kac tane server oynadıysam başıma ne geldiyse Türkler hele hele Arkadaşlarımdan yedigim kazığı bana Yunanlı Ecnebi bi adam bile atmadı..Rahat ol bizimde zamanında bilindik bi Serverimiz oldu Her Seyin Farkındayız..Uzatmayalım Severiniz daha guzel yerlere gelir inşş...

Cok dogru demissin Turklerin oldugu oldugu yerde yalan dolan 3 kagit hile munafiklik vb. hersey oluyor.

1 sene beraber ayni clanda l2 oynadigim adam bana clan kasa yetkisi vermedi.

Fakat 1.5 ay oynadigim elin yunani (bide turk dusmani olcak) her turlu yetki ve yardimi yapti

• quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

İster büyük ister küçük hele hele dünyanın 1 numaralı serveri olsada girmem baksana %99 türk demissin bundan acı bi durum olabilirmi ? Yaranızmı war demissin...olmazmı bi yerde Türk Olacak ve sen sag saglim ayrılabileceksin.Bu zamana kadar kac tane server oynadıysam başıma ne geldiyse Türkler hele hele Arkadaşlarımdan yedigim kazığı bana Yunanlı Ecnebi bi adam bile atmadı..Rahat ol bizimde zamanında bilindik bi Serverimiz oldu Her Seyin Farkındayız..Uzatmayalım Severiniz daha guzel yerlere gelir inşş...

Cok dogru demissin Turklerin oldugu oldugu yerde yalan dolan 3 kagit hile munafiklik vb. hersey oluyor.

1 sene beraber ayni clanda l2 oynadigim adam bana clan kasa yetkisi vermedi.

Fakat 1.5 ay oynadigim elin yunani (bide turk dusmani olcak) her turlu yetki ve yardimi yapti

Katiliyorum, ayrica Türk Oyuncu Topluluklarının ne durumda olduğu meydandadır..
    Bakınız Knight Online... 99% türk... Ve durum içler acısı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.