Şimdi Ara

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen varmıydın bilmiyorum ama bi siege olmuştu Admin anons geçti ***** kişi banlanmıştır diye adam dibimde siegedeydi komedi bu server ya hem burda adam banlayamıyorlar sadece gm room yada adamın şifresini değiştiriyorlar
  • Blackreal demissin Baium nasıl uyandırıyor diye sormusum . Bir onceki gün Senn baium questtini hallettk ve oteki günler bir cesit summon sorunu oldugunu farkettm bende sana geldm o gun yaptıgımız islemler nelerdi diye danıstım Niye bunu Serverı karalama kampanyasına bir malzeme yapıyorsun?

Blackreal diyorsun boyle rezalet bir serverdı playerlar dagil yonetim hicbirsey bilmiyordu . peki soruyorm Ozaman neden serverda ufacık bir varlık gosteremediniz.

serverda para ile kale veriliyor demissin.Boyle Basitleserek böyle iftiralar atarak karakterini belli ediyorsun. l2kings in Rezalet bir server oldugunu okadar ay oynadktan hic gıkınız bile cıkmıyordu Banlanınca mı rezalet bir server oldu Lutfen Arkadaslar ortada bir emek var emek veriyoruz Kaliteli bir Türk Serveri Oluşturmaya calısıyoruz Birazcık olsun emege saygı verin. Sozum Sadece karalama yapanlara. Server imiz Gelişmesi veya eksikliklerini dile getiren arkadaslara değildir Saygılarımla.

• emek veriyormuşsunuz verdiginiz emekler ortada ne emegi verdiniz milleti soyuyorsunuz resmen zaten az kaldı görecez yakında playerler gitmeye başladı serverden daha da gidecekler
  • Playerların gittigi kafandan uydurdugun bir olay bizim player sayımızda azalma yok tam aksine herzmaan yukseliste. kesin delillerle konus milleti veya serverı kanıtsız suclayarak değil.
  • sen öyle san
  • L2 Kingsdekilerin cogu %80 90ı oyuna daha dun 1 bugun 2 diyenler newbieler (noob+hızans) %10 uda bu newbileri kesip stres atanlar x) Loyalde Bunun tam tersi...
  • knight online deki kişileri alıyorlar şu an türk ko ile sponsorlar yani

Lineage2 yi knight onlineye çevirmeye çalışıyorlar yakında l2 knight gibi olursa hiç şaşmayın bekleyinde görün
  • BlackreaL & phunk Yaptğınız gerçekten ayıp.. Bakın biz kimseye bişi demiyoruz kimsenin iç işlerine karışmıyoruz yeter artık bizim iç işlerimize karıştığınız ... oynarken iyi banlandığınızda gelp buraya bir sürü yalan yaLnış şeyler yazmanızda insanlık dışı bişi... oynadın banlandın bırak geç başka serverde oyna... ee Tabi gilhtaniel ve bende suç bir playere bu kadar yüz vermiycen verirsen böyle oluyor işte... banlandıgında kendini bir b.k sanıyorlar....

Bakın L2loyaLde - L2kingste 2 senedir açık serverler... Bu serverleri kötülemeyi bırakıp artık övseniz iyi olur.. çünkü hiç bir türk serveri 2 sene açık olmadı... Bence artık uğraşmayı kesin kendi yolunuza gidin... (Sözüm blackreaL ve onun gibilere... )

Ayrıca L2yi koya benzetme gibi bir amacımız yok... ayrıyetten ko serverimiz var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 10 Eylül 2008; 1:12:26 >
  • oynamadımki banlanayım ve serveride kötülemedim :f
  • quote:

L2 Kingsdekilerin cogu %80 90ı oyuna daha dun 1 bugun 2 diyenler newbieler (noob+hızans) %10 uda bu newbileri kesip stres atanlar x) Loyalde Bunun tam tersi...

oynamadısan bunu nasıl söyleyebiliyorsun ??
  • zaten serveri oynamadan nasil bir server oldugu anlaşılıyor

L2 KINGS OYNANILACAK EN SON SERVER
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLackReaL

zaten serveri oynamadan nasil bir server oldugu anlaşılıyor

L2 KINGS OYNANILACAK EN SON SERVER

oynancak en son server ise sen neden en sona bırakmadın ? onca ay oynadın ???

• Oynayanalrdan gordum :s benim İl imde cok l2 oynuyan vardırki zaten l2Kingsin sitesi bence herseyi anlatıyor :f Castle siegesi pardon Castle Eventiymis bu castle siegelerin ya aprdon Eventlerine siteden uye oluyomusun bide kaleyi pardon eventi kazanınca senin oluyor ya o sey herne haltsa OFFLİNE olursan geri alıomus GM de pek sinirliymis
    NOT: kalenin alındıgını sait'in yazısında gordum e kaleyi alan heroluguda alır onada siteden event mevent bisiler yazıodu daha ne diye bilirim ? :f yalansa yalan de
    ve NOT: o serverin ilk acıldıgında Russ arkadaslarıma tavsiye eden bendim ;) hani su petleri deactive etmeden onceki sahıslar ve bu benim orda oynadıgımı gerektirmez o zamanlarda L2loyal oynuyordum, Kaptın ?
  • Hadi benim yazdıklarımdan bisiy anlamıosun Yalan diosun Tek yazan ben deilim ya kardesim Milletin yazılarını Oku

bak orda biri yazmıs Cancel atmak yasak madem cok cancel atıolar sende atamıcakalrı bisiy yap cancel in atma suresini 1 saat yap da alttan yeni bi noob daha gelirse o Ban yemesin bari ;) bak ben gene sizi dusunuyom...
  • Çoluk çocukla muhattap olmuycam bundan sonra.. muhattap olunca bir yerleri tavan yapıyor... Burda Muhattap olcağım dostlarım belli .. (Romanspartan- saitx-Redflag-grejuva-Cessim.. Ve adini sayamadiğim bir sürü silah arkadaşım :) ) bunlar dışında gerisi çoluk cocuk...
  • L2 kingmi lol :D lineage tarihinin en ezik serveri sagdan soldan oyunu bilemeyen cocuklardan olusan oyuncular ve OYUNU BILMEYEN ADMINLER.

L2kingste e girelim dedik arkadaslarla 1 ay falan oynadik baktik herkez ezik adminler dahil, dedim yabancı ayagına takılalım (cok eylendik ilk zamanlar superdi hatta ) ve admin isi gucu birakip bizimle ugrasmaya basladi neymis siz Turksunuz ee bundan sanane ister Turkce konusuruz ister ingilizce tam 1 ay admin bizimle ugrasti bi ara ban bile yedik daha sonra diger gmler acitirdi karakterleri sonrada ciktik. Hatirlarsiniz bizi ImPlayer ve sexyDESERT

Donateler cok abartiliydi +15 jewel ve epic armorlar +25 epic weaponlar falan.

Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatim ozaman anlicaksiniz bizi. Arkadasim giranda dururken warlordtaki p atack dusuren Howl skilini olesine basiormus ve ezigin biri gelip o yaptigin sey nedir ? diye sormus arkadasimda dalgaya alarak bana bu skilli gm verdi demis ve gmlerden biri bunu gormus (helper sanirim) ve bunu girandan bir yere cekmis ve sana o skillini kim verdi ne ise yario? diye sormus (zaten bn bunu duyunca 3 gun agladim, gulmekten) arkadasimda anlatmis tabi bu kendi skillim diye.. İste L2 kingste bole adminler var. 50 kisi getir adminlik al sistem bu galiba?

• quote:

Orjinalden alıntı: tcceza

L2 kingmi lol :D lineage tarihinin en ezik serveri sagdan soldan oyunu bilemeyen cocuklardan olusan oyuncular ve OYUNU BILMEYEN ADMINLER.

L2kingste e girelim dedik arkadaslarla 1 ay falan oynadik baktik herkez ezik adminler dahil, dedim yabancı ayagına takılalım (cok eylendik ilk zamanlar superdi hatta ) ve admin isi gucu birakip bizimle ugrasmaya basladi neymis siz Turksunuz ee bundan sanane ister Turkce konusuruz ister ingilizce tam 1 ay admin bizimle ugrasti bi ara ban bile yedik daha sonra diger gmler acitirdi karakterleri sonrada ciktik. Hatirlarsiniz bizi ImPlayer ve sexyDESERT

Donateler cok abartiliydi +15 jewel ve epic armorlar +25 epic weaponlar falan.

Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatim ozaman anlicaksiniz bizi. Arkadasim giranda dururken warlordtaki p atack dusuren Howl skilini olesine basiormus ve ezigin biri gelip o yaptigin sey nedir ? diye sormus arkadasimda dalgaya alarak bana bu skilli gm verdi demis ve gmlerden biri bunu gormus (helper sanirim) ve bunu girandan bir yere cekmis ve sana o skillini kim verdi ne ise yario? diye sormus (zaten bn bunu duyunca 3 gun agladim, gulmekten) arkadasimda anlatmis tabi bu kendi skillim diye.. İste L2 kingste bole adminler var. 50 kisi getir adminlik al sistem bu galiba?

aynen katılıyorum.

• ve ayrıca,

Gilthaniel öyle 1-2 sene oynayıp gm olupta burda ötme git oyunu öğren sinnah

ve desecrate(semih) sustum sustum artık yeter diyorum önce git kendin adam ol l2kingste gm olmadan önce lineage2turkiye forumunda server bölümünde l2kings diye bir arkadaşımız konu açtıgında konuyu kilitledin ve oraya bişiler yazdın sonada bekirede söyle milleti iyi soyuyor kandırarak...
    bunu sende biliyorsun ben bunu uydurmadım hatta sen ve harun gökmenlere geceligine gittiginizde ventrilodanda söyledim ve linkini attim nasil bir gm sin diye sonra oyunu birakiyorum bir takim sorunlar nedeniyle diye gm likten ayrildin ve dh lineage 2 grupta l2kingisn arkasından konuştunuz sen ve banlanan bir arkadaşımız vardi sonra gene gm oldun ve gelmiş burda serveri savunuosun önce kendine bak sonra konuş 2 dk adam olamıorsunuz he 2 Yüzlülük yapma semih

• berbat bir server!!!!!
  • harununda mi gm le alakasi vardi vay be gm e bak arklarina caslio donate yapanlara aciorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.