Şimdi Ara

Türkiyenin En Büyük Lineage2 Serveri >> L2Kings.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dedigim harunun nicki renevatio hem Desecrate item felan veriyormu bilmem ama sub classda felan hemen bosslari cikartip kesiyor bunu biliyorum

ama şunu biliyorum serverin kendi admini arkadaşlarına veya servere şu kadar user felan getircem diyenlere iteme boguyor ve edit adamlar var bu zoria felan bunlar edit !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 11 Eylül 2008; 15:54:35 >
  • Beni bilen biliyor sizlere kendimi kanıtlamayada niyetim yok...
  • sen kendini kanitlasan ne olcak kanitlamasan ne olcak sen kimsin ki ? herkes l2kings in nasil bi server oldugunu biliyo
  • serverde pk olmak yasakti ya varmi bole bi eziklik ben daha ne diyeyim
  • haha o yuzdenmi titlene recruiting coluk cocuk yazdın mongolzOr
  • adamalrında eyiymis lol bide topiclerde adamlarını yazdıklarını oku tam olsun bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcceza

serverde pk olmak yasakti ya varmi bole bi eziklik ben daha ne diyeyim

harbi ya ama ben hiç korkmadım bu gm lerden kimki ben girdim direk pk ya toplu katliam yapiodum resmen bi de A gradelerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phunk

adamalrında eyiymis lol bide topiclerde adamlarını yazdıklarını oku tam olsun bea

Görmemezlikten geliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcceza

sen kendini kanitlasan ne olcak kanitlamasan ne olcak sen kimsin ki ? herkes l2kings in nasil bi server oldugunu biliyo

Benim kim olduğumu Senin o küçücük beynin kestiremez Ben hiç anlatmıyım sen beni hiç tanıma boşver... Burası çoluk çocuk dolmuş ya vallaha :/ nerde eski dh ortamı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 12 Eylül 2008; 0:35:11 >
  • bu serverda oynayanlar zaten çoluk çocuk adminlerinden ne bekleyeceksin aranızda gören varmı kufur eden playera kufurle karsılık veren böle veletlere adminlik verionuz bide bu işi yapan head admin dikkatinizi cekerim sora noldu 2 tehtid ettiler korktu veletler cıkardı hapisten actılar banları bu kadar adminlikleri
  • admin zaten küfürbaz playerlerinden ve serverinden ne beklersin ???
  • Egonuzu tatmin etmeye devam edin :) sizi takan yok.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 12 Eylül 2008; 14:30:11 >
  • genclik bıkmadıqınızmı hala kingsi kotulemekten daha iyisini siz yapabiliosanız buyrun yapın iyi kotu adamlar bişi yapmıs en azından siz onu bile yapamıosunuz biraz sayqı duyun yaptıkları işe sadece kings icin deqil butun turk serverlari icin qecerli solediklerim adminini bilmem nesini beyenmiyebilirsiniz ama camur atmaktan wazqecin kotulemek yerine biraz destek olmayı nie secmiorsunuz ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

genclik bıkmadıqınızmı hala kingsi kotulemekten daha iyisini siz yapabiliosanız buyrun yapın iyi kotu adamlar bişi yapmıs en azından siz onu bile yapamıosunuz biraz sayqı duyun yaptıkları işe sadece kings icin deqil butun turk serverlari icin qecerli solediklerim adminini bilmem nesini beyenmiyebilirsiniz ama camur atmaktan wazqecin kotulemek yerine biraz destek olmayı nie secmiorsunuz ....

Yazmayayım dedim ama bu doğru sözlere katılmamak elde değil.

Başkalarının kusurlarını bularak değil kendi yaptıklarınız ile öne çıkın.

Serverın iyi ya da kötü olmasını geçtim.Siz bu serverı kötüleyince elinize ne geçecek?İyi ya da kötü birşeyler yapmışlar.Hoşuna giden oynar gitmeyen oynamaz.Bu kadar basit.Bunun için kalp kırmaya değmez.

Not:Ben de denedim serverı hoşuma gitmedi bıraktım.Ama gelip burada serverı kötülemenin bir anlamı yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

Egonuzu tatmin etmeye devam edin :) sizi takan yok.. :)

Aaaaa ole demeyin ama sora bu adam napicak millete laf yetiistiremsse bole forumlarda dalga gecemesse nasi zaman gecersin... Yazik. Coluk cocuk dedigi adamlar kac yasinda onu bile bilmiyor geliyor sanki DH l2 bolumunu babasi kurmus gibi burda ahkam kesior. Begenmiyosan ESC kullanabilrsin. Senin coluk cocuklar 20 yasina geldi bu arada...

NOt: Kingsi bende begenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Incorrect.Name

quote:

genclik bıkmadıqınızmı hala kingsi kotulemekten daha iyisini siz yapabiliosanız buyrun yapın iyi kotu adamlar bişi yapmıs en azından siz onu bile yapamıosunuz biraz sayqı duyun yaptıkları işe sadece kings icin deqil butun turk serverlari icin qecerli solediklerim adminini bilmem nesini beyenmiyebilirsiniz ama camur atmaktan wazqecin kotulemek yerine biraz destek olmayı nie secmiorsunuz ....

Yazmayayım dedim ama bu doğru sözlere katılmamak elde değil.

Başkalarının kusurlarını bularak değil kendi yaptıklarınız ile öne çıkın.

Serverın iyi ya da kötü olmasını geçtim.Siz bu serverı kötüleyince elinize ne geçecek?İyi ya da kötü birşeyler yapmışlar.Hoşuna giden oynar gitmeyen oynamaz.Bu kadar basit.Bunun için kalp kırmaya değmez.

Not:Ben de denedim serverı hoşuma gitmedi bıraktım.Ama gelip burada serverı kötülemenin bir anlamı yok.

Doğru sözler... başka ne denebilirki..

• Bu adminler yapilan donatelerle parayi gotururken bn niye susayim ?? bn donate yapamayanlarin o serverde bosuna vakit gecirmemeleri icin ugrasiorum BENIM Bİ CIKARIM YOK ama siz oyuncu kaybetmeyelim diye ugrasiyorsunuz. l2 kingste para ile kale satildigina sahit oldum ve adminler arkdaslarina en iyi itemlei dagitiyor.

Benim bunu yapmamin asil nedeni admin arkdasi veya donate olan birinin, diger kullanicilari ezmesi cunku +25 epic mace ve +15 boss jewel le diger kullanicilara tek atilior..

L2king icin gercekten iyi calismissiniz ona bir sey demiyorum ama bu sekilde olmaz cok dengesiz.

Serverde bir tek mage is yapior m.crt rate cok yuksek (ust uste 3 crt pvp ler sans a bakiyor resmen) bu neden L2 Loyal ile yarisamassiniz.
  • kimi admin para icin yapar bu işi kimde zevk için ona biz bişi desekte enqel olamayız eyer öle parayla castle satmak fln warsa ne kdr doqru bilmiyom bekirin aqzına ........... o zmn ....
  • quote:

kimi admin para icin yapar bu işi kimde zevk için ona biz bişi desekte enqel olamayız eyer öle parayla castle satmak fln warsa ne kdr doqru bilmiyom bekirin aqzına ........... o zmn ....

Oncelikle romanSpartan sunu söyleyeyim Casttle satmak gibi birsey yok oyle birsey olsa

Basta Desecrate ve ben orda durmayız. Serverda item donate ve aio hariç hic bir sekilde

Playerlara para karsılıgı bişey satılmıyor . Ve ayrıca bu karalamanın durdurulması icin entry girdigin icin tesekkur ediyoruz.

Neyse bu karalama kampanyası Bizi Gerçekten çok sıktı hergun cesitli asılsız seyler iddaa ediliyor biz ise işimize bakıyoruz. Artk bu konu burda bitsin Herkez isine baksın Biz Bu kadarını yaptık l2kings i olusturduk Bizden Daha iyisini yapıcak varsa saygımızda olur destegimizle saygılarımda. Gilthaniel l2kingsTeam

• gilthaniel kac senedir veya ne kdr zamandır oyunu oynuosun ? oyun icinde yetkili gm charın var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.