Şimdi Ara

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
256
Cevap
7
Favori
56.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardahan-Artvin arası derim. Eğlenceli bir yoldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi çok yoldan geçtim. Ama en korktuğum yol Doğanyurt-İnebolu (Kastamonu) arası yoldur. Hatta youtube'de bir video var. 30 km'lik yolu 1 saatte alırsın, 3. vitesi görürsen dua edersin, karşıdan gelen kamyonun seni uçurumdan Karadeniz'e atmaması için, ecelin olmaması için dua edersin, heyelandan yolda bi yerlerin uçuruma dönüşmemiş olması için dua edersin, yine heyelandan dolayı yukarıdan düşen bi kayanın altında kalmamak için dua edersin, keskin virajlara inşallah tek girer-çıkarım diye dua edersin...Kısaca Hatim indire indire yol alırsın. Görmeden bilinmez tabi...
  • Antalyadan nereye gidersen tehlikeli ve daglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun-sinop (eski yol diye geçiyordr artik muhtemelen) 2005-2006 yılında gidip geliyordu otobüsle

• pamukkale - ölüdeniz dağ yolu

• İlk sayfadaki resimler hopa artvin-ardahan arası yollara benziyor. Bugün Türkiye'nin en tehlikeli yoluyla ilgili şöyle bir habere rastladım.

http://www.mynet.com/haber/galeri/haber/dunyanin-en-tehlikeli-yolu-49846/1
  • 1. Yusufeli/Artvin-İspir/Erzurum (Acemilik zamanımda gitmiştim, iki araç yan yana sığmıyordu, yokuş çıkan araç geri geri gidiyordu, yukardan gelen aracın sığabileceği bir yerde geçiş oluyordu, uçurum ve virajlar çok)
    2. Erzurum'un dağ köylerinin neredeyse tamamı adrenalin bırakmaz adamda.
    3. Antalya-Finike (Altınyaka üzerinden)
    4. Finike-Demre (Denizin kenarından gidiyorsunuz ancak virajlar müthiş 4. viteste gitmek imkansız)
    5. Konya-Antalya (Toros dağlarından, Akseki üzerinden hız, manzara, viraj bir arada)
    6. Kışın Kop Dağı (Bayburt-Erzurum) veya Ovit Dağı (Erzurum-Rize)
  • Arkadaşlar kısmetse arefe günü Diyarbakırdan gümüşhanenin şiran ilçesine arabayla gideceğim.
    En kısa yol olan maden-tunceli-pülümür-erzincan yolundan gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bu yolları kullanan var mı? Yol durumu nasıldır acaba?

• Muğla'dan, Fethiye tarafından değil de Muğla merkezden marmaris,köyceğiz sapağına kadar iniş çok tehlikeli ve keskin virajlar,ama manzara anlatılmaz Akyaka dehşet görünüyor .. Bir de göynük-finike arası özellikle Kemer'den çıralıya kadar yol çok zevkli ve virajlı ..
  • Ben artvinliyim. Artvin de her yol tehlikelidir:) Yolunuz düşerse hopa'dan ardahana gidin yalnız sıklıkla kullanılan savsat üzerinden değilde ardanuc üzerinden gidin adrenalinin allah ini yaşarsınız.

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    ?

Pülümür yolunu kullandım. Mesafeyi kısaltıyor.GündüZ geçmeye çalışın.Yol güzel.

• Ankara-Konya

• Erzurum-Bayburt
    Yollar 10 sene onceyle aynimi bilmiyorum ama fena bi yoldu
    Karadenizdeki yollarin cogu tehlikeli trabzon bayburt rize gibi yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Pülümür yolunu kullandım. Mesafeyi kısaltıyor.GündüZ geçmeye çalışın.Yol güzel.

Gündüz geçecem zaten de bildiğim kadarıyla rakım bayağı yüksek viraj durumu nasıl?

Yollar virajlı.

• Elazığ-Harput yolu da zevklidir.
    Bilgisayara geçince fotoğraf ekleyecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu yolları Euro Truck Simulator 2'nin Multiplayer'ında yapıp Logitech G27 ile tırı sürücen. Ne zevkli olur
  • OF-Çaykara-Bayburt D 915 yolu. Oldukça tehlikeli.
  • TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Cok eskiden gitmistim hocam yol cidden tehlikeli.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.