Şimdi Ara

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
7
Favori
56.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    askerdeyken geçmiştim hatta o yolda dıreksıyon hıdrolıgıde bozulmuştu.reno megane var 98 model heyy gıdı

bır de sınop-kastamonu arasıda zordur hep vıraj.denızı göre göre gıtmıstım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Diyarbakır-Elazığ arasında Maden diye bir ilçe var orasıda bol virajlı.

Birde Pozantıdan Adanaya gelirken yol ikiye ayrılıyor birisi otobandan gitmek için diğeride sağa doğru yöneliyor.Sağa giden yolun sizin istediğiniz gibi bir yol olduğunu duymuştum

Diğer yoldan gittik bayaa virajlı dar ve kayalıklı biryerdi gece seyretmiştik tam hatırlamıyorum doğrumudur ? istikamet mersindi.

Hocam ordan hiç gitmedim ama oradan her geçişimde görüyorum o yolu sağa doğru ayrılıyor.Bana anlatanların dediğine göre bol virajlı bir yolmuş

Ama en güzeli otobandan devam etmek bence risk daha az.Gerçi otobandan gidenleri daha büyük bir sıkıntı bekliyor oda Tekire gelinceye kadar çıkılan dik yokuş
    Acıyorum arabalara orda çoğunun nefesi kesiliyor orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam benlik konu
  • Rize'de bunlardan cok daha tehlikeli ve dik virajli yollar var. Ayrica bariyersiz. Birde kara sis(5 metre onunu goremiyorsun) cokup cise atmaya basladimi sehirde usta olan soforler kontak kapatabilir. Ayilara dikkat etmek kaydiyla. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Mut-Zeyne-Gülnar-Aydıncık arası.

Bu yol Mersin-Antalya yoluna bağlanır. Mersin-Antalya'dan daha beterdir.

Bir çok defa o Yolu'da Antalya Mersin yolundanda gectim gercekten berbat . Yollar ama hız yapınca zevkli oluyr

• En zevkli yollar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

1. Adana - Tufanbeyli

2. Mersin - Antalya

3. Artvin Hopa - Ardahan

bu parkurlara ait elinde hiç foto var mı?

elimde yok üçünü de araç ile kullandım hangisi en tehlikeli dersen bence mersin antalya arası

ikincisi hopadan ardahana giden yok

son olarak adana tufanbeyli arası

hepsini google görserllerinden görebilirsin.

Mersin merkezle antalya merkezin tam arasinda oturuyorum o yollardan dolayi ilceler gelismiyor amaa iki tarafta yapiliyor tuneller vs

• incirliova-tire yolu

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

başka fotoğraf göremedim 70-80 km'lik bir yol. bu iniş kısmı. yüksekleri daha korkutucu.

gittiğim gün deli gibi yağmur yağıyordu ve sis vardı. akşam olmak üzereydi. işlek de bir yol değil. yoldan tek araç geçebiliyor biri durup diğerini bekliyor. yol boyunca sadece 1 tane 50 nc kamyonet geldi karşıdan ve durarak aynalar silme olacak şekilde geçmiştik. çok zor bir yol.

• Trabsondan gir artvinden çık,yayla yolların kullan sonra burada paylaşırsın fotoğrafları.
    Buradaki yollarda tek sıkıntı virajlı olması,sen gel köy yollarına viraj,kenarı uçurum yollar toprak,çamur orada epey zevk alırsın.
  • Bolu >> Kıbrıscık yolu :)
  • Bitlis Mutki-Kavakbaşı yolu hocam.
    Kamyoncu bi abimiz bu yol için "Türkiye'nin hemen hemen tüm yollarını gezdim, bu yol kadar zorunu görmedim. Kamyonun k.çı virajdan çıkmadan başı başka bi viraja giriyo" demişti. Ayrıca tek tarafı uçurum ve oldukça dar bir yol.
  • quote:

1. Adana - Tufanbeyli

2. Mersin - Antalya

3. Artvin Hopa - Ardahan

tufan beyliyi pek kimse bilmez, çok güzel bir yerdir kendisi de yoluda
  • Yazılmamasına şaşırmadım aslında eskiler bilir burayı.Adamlar yurtdışından gelip çekim yapıp birde kitabını çıkarmışlar sırf bu yol için
    Eskilerden...TAHİR GEÇİDİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 30 Ocak 2014; 21:19:11 >
  • ben bilirim hocam kayserıden adana ya kestrıme olsun dıye gitmıstım pınarbası uzerunden kamyonla 10 sene oluyor cok kar vardı mahsur kaldık uzun hıkaye
  • Hocam foto yokta erzurumun dag koylerine giden yollar bunlar kadar olmasada tehlikeli virajli ve yuksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

ben bilirim hocam kayserıden adana ya kestrıme olsun dıye gitmıstım pınarbası uzerunden kamyonla 10 sene oluyor cok kar vardı mahsur kaldık uzun hıkaye

Ben orada 3 hafta mahsur kaldım iyi bilirim

• berkke kullanıcısına yanıt
    nerden buldunuz bu videoyu harikaydı eski kamyonlar tirlar teşekkurler ..
  • iveco 80 .12 kamyonla girmıstım samsundan adana ya kestırme gidecektım guzel bir hatıra olarak kaldı
  • kırklareli merkez - iğneada
  • Bir çok arkadaş bahsetmiş Gazipaşa-Taşucu arası meşhurdur.Bu yola benzeyen bir çok yol var fakat bunun özelliği oldukça dar olması.Çoğu virajda karşıdan kamyon,tır vs.. geldiğinde onun geçmesini beklersin.Bu araçlar ancak Senin şeride girip dönebilir.En az 10 sefer bu yolu kullandım.Kaza atlatmadım dersem yalan olur.
    Yolun bir tarafı genelde uçurum ve muhteşem deniz manzarası vardır.
    Bu yolu anımsatan.Ve nasıl bir yol olduğunu merak edenlere ortaca fethiye arasındaki ücretli tünele girmeden devlet yoluna dönerlerse 5 dakikalılık yolculuk gerçekten açıklayıcı olur.
    Resimlerdekine benzer doğa yayala manzara,bugüne kadar en beğendiğim yollardan biri olan Giresun dereli- Şebinkarahisar arasıdır.
    Birde Datça yolu diyorlar ama orayı görmek nasip olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.