Şimdi Ara

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
7
Favori
56.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

• kardeniz yolları hep böyle özellikle kastamonu sinop tarafındaki yollar. ama varya bi yol var ki aman yarabbim çok kişi bilmez ben diyem. tosya ile taşköprü arasındaki yol. tosyadan kestirme diye bir yola saptık( kastamonu merkeze uğramadan direk tosya taşköprü yolu. ciddi diyorum yok böyel bir yol. sağa dön sola dön rampa çık yokuş ağa in ve bitmiyor yol.
  • uçmakdere...
    bölgede yamaç paraşütü de yapılır.

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thoca -- 23 Nisan 2013; 0:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

eski karadeniz sahil yolu bolaman ve perşembe arası hep böyle viraj ve tehlikeli

yok yetmez dersen

şebinkarahisardan dereli üstünden giresun a kadar gel bunlardan daha fazlası var.

fatsa yalıköy arası pelitdibinin oralar tehlikeli çok kaza oldu orda diğer yollar hep otoban yapıldı
  • Tunceli Elazig arasi Pertek üzeri giderseniz. 2003 senesinde burda 1997 Toyota Corolla ile biraz hizli girmistik viraja allah korudu diyelim yoksa bu mesaji yaziyor bile olamayacaktim.

Pülümür - Erzincan arasi zirvedeki eski karakola ulastiktan sonra sürekli dönecek halinde inersiniz asagi dogru tam tersi ise dönüs icindir.

• bugün haberlerin söylediğine göre artvin - ardahan yolu kar yağışı nedeni ile kapanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

bugün haberlerin söylediğine göre artvin - ardahan yolu kar yağışı nedeni ile kapanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: efthio

marmaris - datça yolu düzeldi gardaş duble yol oldu.. eskiden maceralıydı emme... yarısında illallah edip geri dönmüşlüğümüz vardır eski yolun..

Marmaris - Datça arasının duble yol olduğuna emin misin? Ben 2012 haziran'da gittiğim de aynı virajlı yollar yerinde duruyordu. 1 senede duble yol mu yaptılar yani??
  • Askerdeyken benzer arazi yollarında 15 ay Land Rover kullandım. Hatta gece far yakmadan giderdik göreve ve uçuruma sıfır bir yere timleri bırakmış ve oradan dönüş yapmıştım. 1998 - 1999 yılları arasında Siirtte.
  • Fotoğraflardaki gibi zik zak lı dağ rampası tarifine muğla akyaka daki sakar geçidi tam uymakta. Zik zak yapa yapa irtifa almaktasınız sürekli u viraj, tabi eski hali daha kötüydü bir gidiş bir dönüş ne canlar gitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 4 Temmuz 2013; 8:42:27 >
  • Tabi tamamı değil ama çoğunluk duble asfalt yol. Sen ara yollardan gitmiş olmayasın?
  • bu yolların TR de kralı Artvin Çoruh nehri çevresi olur muhtemelen. Ama Çoruh genelde aldığını geri vermez. Bu sebepten dikkat etmek gerekir.
  • Burdakilerin hiçbiri bilmiyor. Daha önce, TV'lerdede söylenmişti. Otobüscü ve kamyoncular bilir. Türkiyenin en kötü yolu Simav-Sındırgı-Akhisar arasındadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efthio kullanıcısına yanıt
    Normal ana yoldan gitmiştim. Ben gittiğimde hiç bir çalışma yoktu. Bu kadar kısa sürede duble yol yapmış olamazlar. Sen Muğla - Marmaris arasından bahsetmiyorsun değil mi?
  • Evet haklısın aslında marmaris-mugla arası ve marmaris çevresi yollar duble yapıldı.
    Ama yollar asfalt sıkıntı çekmeden gidebiliyorsun Datçaya..Şu yukarıdaki resmi olan yollar gibi değil,şeritler geniş sayılır.

Ben de geçen sene Palamutbüküne kadar gitmiştim aracım ile. Sıkıntı yaşamamıştım. Bir on sene önce o yollar azaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

quote:

Orijinalden alıntı: efthio

marmaris - datça yolu düzeldi gardaş duble yol oldu.. eskiden maceralıydı emme... yarısında illallah edip geri dönmüşlüğümüz vardır eski yolun..

Marmaris - Datça arasının duble yol olduğuna emin misin? Ben 2012 haziran'da gittiğim de aynı virajlı yollar yerinde duruyordu. 1 senede duble yol mu yaptılar yani??

Duble yol değil de eskisine göre daha iyi diye biliyorum. Sizin geçtiğiniz tarihte yol eskisine göre daha iyidir.

Bir de Antalya - Demre arası var.

• anamura gitmek istiyorsanız nereden giderseniz gidin bu tarz yoldan geçmek zorundasınız. ben daha virajlı ve tehlikelisini görmedim. türkiyede daha tehlikeli asfalt yol varsa görmek isterim.
     Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

• Teşekkürler. Bu yaz Datça'ya ekonomik nedenlerden dolayı gidemeyeceğim ama seneye kesin giderim kendim görürüm yapılan çalışmaları.
  • Mersin antalya arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozdağdan iniş yolu var kısada olsa yalova iznik adapazarı güzergahı böyle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.