Şimdi Ara

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
7
Favori
56.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben de Trabzonluyum fakat yakın bir zamanda haberini okudum ordan bilgim oldu. En tehlikeli yol seçilmiş.
  • TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Hemso bende okumuştum o haberi. Aslinda sahilden içeriye dogru olan yollarin çoğu tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

çok tehlikeli olduğunu söylenemez ama insanı yine de ürperten bir güzellği var.
    Düzce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 15 Temmuz 2015; 13:54:11 >
  • suugle.tr.gg
    SuuGLE - VİRAJLI D�NEME�Lİ YOLLAR
    http://suugle.tr.gg/V%26%23304%3BRAJLI-D-Oe-NEME%C7L%26%23304%3B-YOLLAR.htm
    buraya göz gezdirin arkadaşlar

• Arkadaş yolcuları kusturup bidaha arabasına misafir almama peşinde anlisilan

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Yaşım 43. İyi hatırlarım. Eskiden yollar bir gidiş bir gelişli idi. Kızılcahamam Azaphane deresi geçişi ve Bolu dağına çıkış, Bilecik'teki Gülümbe rampalarına çıkış sırasında tüm dualarımızı okurduk. Özellikle Azaphane deresine bir sürü araba uçardı. Bolu dağında tekerin biri dışarda dönerdi.

Fakat şimdi kalmadı. Tüm yollar ya otoban, ya da duble bölünmüş yol oldu. Seyahat zevkimin içine edildi. Otoban yolculuğunu ben de hiç sevmem. Hem de hiç. E-5'ten Adapazarına kadar giderim. Sonra kavşaktan Bilecik yoluna dönerim.

Köyüme yaklaştığımda köye giden 2 yol var. Biri olabildiğine geniş. Uçurumsuz. Diğeri dar ve çok yüksek uçurumlu. 15 km kadar bir yol. Ben uçurumlu yoldan giderim. Babam kızar bana. Aklından zorun mu var oğlum der.

Bende otoban sevmem, silifke - mut - adana arası,, Tarsus - Gülek - tekir arası,
    Karaisali - Kızıldağ - Pozantı ,,,
    Otobansiz giderim, navigasyonyonda sırf bu yüzden mutlaka otoban tercihini kapatırım,, domuz , kocasiyah inek ve bunlarla gece birlesince macera ve korku, telefon çekmiyor araba tik dese, kalbin patakute eder, yerleşim yok insan yok :-) ama zevkli , bıkmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

Arkadaş yolcuları kusturup bidaha arabasına misafir almama peşinde anlisilan
    ben aynı olayı, lisede bisikletle eve giderken bisiklette arka sepete birisi bindiğinde yaşatırdım,,,
    laaaannnn yavaşşş laaannnn, iki otobüs arasından geçmeeee hayıırrr, fren yokmu frene basss, yavaş yavaş laannn,,,,
    ikinci gün > yookk aman aman binmem birdaha bunun bisikletine, ne fren var ne birşey var durmuyor,,
    >> kardeş gel götürim, yok kalsın

önümüzdeki araba karşıdan geliyor, sola dönecek,,, o sola dönmeden biz geçeriz derken, bizden önce sola döndü ve biz duramadık, arabaya geçirdik, arka sepetteki adam uçtu,, o hala biner ama macera seviyor

• karaman-ermenek yolu yapıldığı için eski tadı kalmadı.konya-antalya arası vardı orası da yapıldı. muğla-akyaka arası bundan 10 yıl önce muazzamdı şu an sadece manzarası kaldı.ek olarak karaman gülnar anamur yolu için yılan diyebilirim midemin bulandığı nadir yollardan
  • Artvin il geneli

• Türkiyede en tehlikesi nedir bilmiyorum ama virajlı, dar, bozuk ve tehlikeli yol görmek isteyenler balkanlara gidebilir. Özellikle arnavutluk, karadağ ve bosna hersek yolları insanı çok yoruyor.
  • Bayburt-Trabzon sınırında yer alan ve 'dünyanın en tehlikeli yolu' seçilen, Soğanlı Dağı´ndaki 29 keskin virajlı D- 915

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alplere gidin veya korsika rallisinin etaplarindan gecin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuntius

Konuyla alakasız olacak fakat paylaşmak istedim.

İzlerken şekerim, tansiyonum düştü, baygınlık geçirdim. Trilyon verseler gidemeyeceğim bir yol.
  • Alanya -sarıveliler yolu nami kuş yuvası istediğiniz yoldu ancak orada yol yapım çalışmaları yapıldı.

• Gümüşhane Torul'dan Trabzon Maçka'ya giden yol (Zigana geçidi) bence tetmin eder seni
  •  Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

benim araba sürdüğüm en virajlı yol kumbağ - uçmakdere yoluydu. kumbağ'a yazlığa gelmişken arada bir uçmakdere'ye de kaçıyorum. yol efsanedir, bol virajlıdır ancak çok dikkatli olmak gerekiyor. gaza gelmemek lazım. manzarası da şahanedir. gitmediyseniz tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.