Şimdi Ara

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
7
Favori
56.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski ordu samsun yolu(namıdeğer perşembe bolaman yolu) eskiden karadeniz sahil yolu yokken heryere o yoldan gidilirdi ordudan samsuna 3-4 saatte gidilird. Yollar tek yönlü virajlı ve uçurumdu mazallah virajı alamadın mı denizi boylardın. Hatta o yolun kör noktası vardı babamın arkadaşı anlatmıştı tam o noktada gözü önünde kamyonet virajı görememiş denize uçmuş herkes ölmüş. Daha sonra o noktaya fener koydular 200 metreden anlıyorsun viraj olduğunu.

Birde ordu mesudiye yoluda tehlikelidir 12 ay sis vardır gece o yola düştünmü imkanı yok ilerleyemezsin dağ yolu olduğu için hep viraj ve uçurum
  • bolu merkezden yedi göllere gidin, bu yol sizi tatmin edecektir, o yol kesmezse datça-knidos yolunu deneyebilirsiniz
  • Rize'den Erzincan'a doğru mu ne inerken bir yol vardı Trabzon'dan gelirken denemiştik inanılmaz tehlikeli. Saatlerce 3'e atamamıştım. Sel tahribatı yazmışlar yola şeridin yarısı yok 1 arabalık yer kalmış ordan geçiyosun korkuluk yok, yol çökmüş, uçurum. Araba ordan düşse 1 ay kimsenin haberi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Tehlike istiyorsan bagcilar'a gel.

Türkiyenin en tehlikeli,virajlı,yüksek dağ yolları?

:))

nons-stop esenler,karabayır,100yıl in the mix

• Silifke Boğsaktan macera bi başlar ta ki Antalyaya kadar.Aydıncıktan Gülnara direk giden yol Sele Rampası derler.virajın birinden havale sebze yüklü kamyonun tek seferde dönemediği rivayet ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kastamonu-ankara yolu
  • Ordu- cambasi yaylası yolu..tek gidiş tek geliş rakim 2000 metre paso viraj heryer orman

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

şebinkarahisardan dereli üstünden giresun a kadar gel bunlardan daha fazlası var.

Uçurum yok gibi ama gerçekten bu yoldan daha virajlı yol bu zamana kadar görmedim ben.Manzarada güzel konu sahibi arkadaşa tavsiye edilir.

120km 3 saat
    Sebinkarahisarliyim

• Yozgat Akdağmadeni'nden Çerçialan köyüne giden yol . Git gel 100 km yaklaşık ama gidiş geliş 3 saat sürdü
    Memleketimi de unutmamam lazım Bilecik Gülümbe yokuşu hele birde buzlanma varsa deme keyfine
    Yine Bilecikte Geyve-Taraklı yolunda Gölpazarına giden köy yolu var o da güzeldir

• Sındırgı Bigadiç araydı sanırım
  • Ermenek-Bucakışla-Karaman yolu iyidir.
    Ermenek-Mut yolu eğlencelidir.
    Soma-Sındırgı arasında Kertil köyünden sonra çok güzel virajlı bir yol var.Özellikle gece inanılmaz zevkli.
    Bergama-Güneşli yaylası arasında güzel yollar var.
    Muğla-Marmaris Akyakaya yakın meşhur iniş.
    Karadenizde her hangi bir yerden güneye doğru yaylara gidersen çok güzel yollar bulabilirsin.

• Mersin Karaman arası
  • Elazig - Pertek yoluda aksiyonludur.
  • Böyle uçurumlu yollarda araç kullanmayı nedense hiç sevmiyorum.
  • Erzincan Kemaliye Malatya Arapgir Arası Dutbeli Geçidi

Erzincan Kemaliye Taşyolu

• Diyarbakır-Elazığ arasında Maden diye bir ilçe var orasıda bol virajlı.

Birde Pozantıdan Adanaya gelirken yol ikiye ayrılıyor birisi otobandan gitmek için diğeride sağa doğru yöneliyor.Sağa giden yolun sizin istediğiniz gibi bir yol olduğunu duymuştum

• mersin antalya kusmadan bitirenbilene helal olsun dedirten yol bu yil 2 kere gectim sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Diyarbakır-Elazığ arasında Maden diye bir ilçe var orasıda bol virajlı.

Birde Pozantıdan Adanaya gelirken yol ikiye ayrılıyor birisi otobandan gitmek için diğeride sağa doğru yöneliyor.Sağa giden yolun sizin istediğiniz gibi bir yol olduğunu duymuştum

Diğer yoldan gittik bayaa virajlı dar ve kayalıklı biryerdi gece seyretmiştik tam hatırlamıyorum doğrumudur ? istikamet mersindi.
  • Kahramanmaraş - Andırın Yolu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.