Şimdi Ara

TÜRKİYENİN İLK 4G TELEFONU 'GENERAL MOBİLE PLANET' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
40.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlar ücretli oyunlardır... Google de apkmania diye aratırsanız o siteden indirip kurabilirsiniz... 16 gb hafıza kartınız olsun bendeki 8gb oyunlar yüzünden full doldu :)

4:3 ekran şuanda gördüğüm en iyi ekran bana göre... s3 s2 kullanmış biri olarak söylüyorum.. tabletle telefon arasında seçim yapamayanlar için ideal.. oyunlarda ve nette filim izlerken dergi kitap okurken ekranın kalitesi ortaya çıkıyor... dikey olarak kullanmak mesajlaşmalarda çok rahat.. s3 den daha rahat diyebilirim.. keşke birde ön kamera koysalardı....
  • srkngncy 4:3 formatlı ekran belki metin dosyaları ve mesaj yazımı için avantaj sağlıyor ancak özellikle video ve fotoğraf konusunda çok iyi olduğunu düşünmüyorum.oyunlar için ise durum oyunun hangi şekilde oynandığıyla ilgili.yinede benim beklentilerimin üzerinde bir oyun performansı gösterdiğini itiraf etmeliyim.ekran ile ilgili benim asıl sıkıntı duyduğum nokta ise yapı ile ilgili.artık nasıl bir form tercih edilmişse ekran parlaklığını orta düzeye bile getirsem gözlerim yoruluyor.s3 ile bazen saatlerce nette takılıyorum oyun oynuyorum ancak daha bir kere bile şikayetim olmadı.umarım bir üst modelde daha iyi bir ekrandan ziyade(boyut ve çözünürlük ) daha kaliteli bir ekran seçerler.
  • Ben videolarda sprung yasamadim daha.. direkizle den sorunsuz video izleyebiliyorum.. gozu yordugu dogru.. 15 dakika ekrana bakinca Yemen yoruyor very gozde yanma yapiyor... gta3 kurdum suan icin sorunsuz.. benim butun isteklerimi suan icin karsiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • street fighter 4 yükledim ve cihaz sorunsuz bir şekilde uygulamayı çalıştırabiliyor.yalnız oyun boyutları nedeniyle (tek başına street fighter 1.3 gb yer kaplıyor) yüksek bir bellek kartı şart arkadaşlar.benim tavsiyem 16 gb ancak
    8 gb da çoğu temel ihtiyaç için yeterli olur.birde belki merak eden olur diye ekleyelim cihazın kart yuvası kapağın altında ve değiştirmek için pili çıkarmak gerek.

son olarak oyun tavsiyelerine açığım arkadaşlar.(bu cihazı sadece telefon amaçlı kullanıcam dedim ancak taksidi ödeyince onada rahat yüzü göstermemeye karar verdim:) )
  • hayirli olsun :)) cihazin acmadigi uygulama yok.. bazi gameloft oyunlari markette uyumsuz gorunuyor.. onlar icinde apk ve obb dosyasini bulmak yeterli ;) oyunlar sorunsuz aciliyor.. tam ekranda... 8 gb bana yetersiz geldi cunku oyunlar direk sd ye yukleniyor.. ben suan 32 gb kullaniyorum.. resim video muzik ve oyunlar icin en ideal 32 benim icin..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

Merhaba arkadaşlar bu telefonu media markt tan aldım.kullanmadan konuşan arkadaşları şiddet ile kınıyorum telefon gerçekten ekran olarak çok iyi ayrıca cahil cahil bilmeden (ayrıca çok bilmiş tavırla) konuşan arkadaşlarada harbiden gıcık oluyorum.öncelikle telefonun ekranının şekli çok önemli değil çünkü android marketten vea yüklediğim diğer uygulamalrın hiçbirisinden boyle bir sorun almadım(nfs shift,angry birds,shake spears,vb birçok oyun)sizin bu 500 tl ederinde dediğiniz telefonda çalışmayan oyun yok.3d den hd ye kaadr hepsi çalışıyor.grafik ve hız performansı çok iyi.general mobilenin yaptığı bütün telefonların en iyisi.ayrıca ses ile arama düzeyinde galaxy s ve s2 den daha iyi olduğu kesin(ses ile arama özelliği ile aynı zamanda uzun uzun e-mail veya mesajda yazılabiliyor kelime hatası)

şunu söyliyeyim kesinlike galaxy s de denk bir telefon.kimse yoks amsung bilmemne demesin lütfen marka saçmalığını bırakıp telefonun özellikelrine bakın.birçok samsung telefonu 2-3 e katlar o ace lere veridğiniz 6-700 tl nin hakkını babası olarak çıkartır.

Arkadaşa katiliyorum bende aldim ve suan telefondan giriyorum hiçbir sorun yok. Dokunmatik çok iyi ben tavsiye ederim lütfen bilmeden konuşmayın

• Arkadaşlar bu telefona kılıf bulabileniniz varmı ? Epey yere baktım maalesef bulamadım.
  • valla ben kkılıf değil ekran koruyucu bulamadım ama sonuçta telefonun arkası için kılıfa ihtiyacı yok.ayrıca birçok arkadaşımda galaxy ace falan var 500-600 tl verip almış hepsi.hiçbirinde flas player yok daha.ben bu telefon ile hertürlü siteden hertürlü video film flash oyun oynuyorum.ayrıca telefon birçok telefonun kaldırmadığı uygulamaları çalıştırıyor.
    ayrıca bilmeden konuşan arkadaşlar telefonun içinde Galaxy s in Gpu(grafik işlemcisi) var(PowerVR).

Şuana kadar oynadığım Oyunlar:

Shadow Gun,Dead Triger,Gangster Rio,Need For Speed Most Wanted ve daha birçok oyunu sorunsuz oyandım.Viber zaten telefonun içinde kendi yüklü geliyor çok kullanışlı ama yinede skypeden şaşmam.

BANA GÖRE TEK EKSİSİ TELEFONA ROOT ATMAYI BECEREMEMEM.BAŞKA BİR EKSİSİNİ GÖREMEDİM 500 TL YE 0 OLARAK ALINABİLECEK EN İYİ TELEFON DUR.ONUDA SÖLİM.
    AYRICA ÜZERİNE AZ PARA KOY DAHA İYİSİNİ AL DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM HERKEZ SİZİN GİBİ BABA PARASI İLE ALMIYOR BU CİHAZLARI.BEN ŞAHSEN YAZIN ÇALIŞIPTA ALDIM GÜCÜM BUNA YETTİ İYİKİDE ALMIŞIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 20 Mart 2013; 20:57:21 >

• İstanbul Bileşim'de telefonun fiyatı 399 tl olarak görünüyor.Eğer bir numara yoksa bu telefon şuan açık ara fiyat/performans kralıdır.Yeni telefon almak isteyenler kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simitçi -- 24 Mart 2013; 12:35:34 >
  • eski günlere döndüm smdi 3gnin türkiyeye geldigi zamanlar general mobile dst 3g cool almistm ne günlerdi onlar

• byhackermstf dst cool hayatımda gördüğüm en kötü tasarımlı cihazlar içerisinde rahatlıkla ilk beşe girer ancak özellik olarak iyi bir cihazdı.

planet ise resmen general mobile'in pazarlama hatasının kurbanı oldu.1000 lira gibi uçuk ötesi bir fiyatla bu cihazı satmak çölün ortasında 3 bardak su bulmaktan daha zordu.halbuki 500 tl gibi bir etiket belirlenseydi, satış rakamları çok daha iyi olabilirdi.
  • saçma olmuş 1000tl verilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon 400-500 civarinda satılıyor genelde. Ilk fiyatina bakmayin siz. Ayrica su an elinde, gayet guzel telefon. :)

• Sayın Arkadaşlar,
    Bu telefondaki mp3 dosyalarını zil sesi olarak nasıl atıyoruz?
    Henüz bunu yapmaya muvaffak olamadım.
  • fiyat neden bu kadar düştü
  • Androidsiz kimse kalmasın diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepb

GM VE 1000 TL , helal olmasın , Türk Tüketicisini bilmezmiş gibi ekranı büyük yapıp 1000 lira isteyin bir de diğer özellikler düşük. Türkiye piyasasında satamazsınız bu teli. Ben hayatta bu tele 1000 lira vermem. Vereceğim Atrix'in altı fiyat olur.

telefonun fiyatı şuan D shoppingte 375tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfie06 -- 23 Mayıs 2013; 16:01:09 >
  • birçok telefon android 4.1 e geçti planet ise halen 2.3 kullanıyor güncelleme gelmicekmi?

• 150-200 TL ye satılsa androidsiz kimse kalmaz harbiden, ha gayret :D
  • s3te ilk çıktığında 1,999tl gibi bir rakamdı ama şimdi 1,100tl ye bulabiliyorsun o neden düştü acaba bu kadar. s4te 2-3aay sonra 1500seviyelerine düşer. fiyatı düşmeyen telefon arıyorsan iphone alacaksın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.