buna kendi kafasına sıkmak diyoruz canımıza değsin...oh. nasıl bilirdiniz.....gömün gitsin. allah muhtaç etmesin. sağol biz yaptık aynısını...daha 20 sene önce toplu iğne bile üretemezken..ülkenizin değerini bilin doğru ne eğri ne iyi öğrenin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Ekim 2021; 3:42:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
türkiyeye ambargo uygulama kararı alınan kanadalı şirket iflas etmiş hayırlı olsun
-
-
Tek müşterisi Türkiye olan 5-10 kişinin çalıştığı küçük bir şirketmiş işte. Sanki büyük bir firma batmış gibi. Asıl utanılacak olan bu tip şirketciklerin koskoca TUSAŞ a tedarikçi olmalarıydı zaten. Kanada nın da çok umurundaydı.
-
20 sene önce toplu ine üretemediğimizi nereden çıkardın ?
Uydurup uydurup sallayın bakalım...
-
Türkiye'nin ilk toplu iğne fabrikası 1951 yılında kuruldu Atlı İğne ve zincir fabrikası:
Atlı'yı daha sonra başka üreticiler izlemiştir.
Cevap verdiğiniz şahıs bende bloklu olduğu için görmüyorum ama bilmeyenler öğrensin diye paylaşma gereği duydum. Maalesef böyle kuruklu yalanlara inanan çok andaval var ülkemizde.
Bunun bir de bizden önce buzdolabı, fırın yoktu, traktör yoktu versiyonu var ki evlere şenlik.
Yahu ayak üstü bu kadar da yalan söylenmez ama inananlara ne demeli bilemiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tek müşterisi Türkiye olan 5-10 kişinin çalıştığı küçük bir şirketmiş işte. Sanki büyük bir firma batmış gibi. Asıl utanılacak olan bu tip şirketciklerin koskoca TUSAŞ a tedarikçi olmalarıydı zaten. Kanada nın da çok umurundaydı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X