Şimdi Ara

TÜRKLER BİRBİRİNİZE BARİ YAPMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DÜN GREECE DE EARTH TAOİST KESİYORDUM ARADA Bİ GİANT ÇIKTI VE 2 KİŞİ DALMIŞTI BENDE DALDIM MALUM GİANT AMA DALMAZ OLAYDIM BEN BERSEKER DALINCA BU ADAMLARDAN DAHA ÇOK VURDUM VE İTEM BANA ÇIKTI SEN MİSİN ONU YAPAN VAY EFENDİM BEN NEDEN KS YAPMIŞIM SONRA BU ADAMLAR İKİSİ BİRLEŞİP BANA TOPLU KS YAPMAYA BAŞADILAR
    NEYE DALSAM ADAMLARDA ARKAMDAN ONA DALIOYRLAR HALİYLE MONSTER DA Bİ İŞE YARAMIOYR TABİ BEN ADAMLARIN NİYETİNİ ÖCE ANLAMADIM SONRA CANIMA TAK ETTİ VE SÖLEDİM ADAMLARIN BANA DEDİKLERİ ŞEY İSİ ŞU "SEN YAPARKEN İYİDE YA"AMA BEN GIANTA KS YAPTIM DEDİM AYRICA GİANT Bİ TEK SİZİN DEĞİL DEDİM AMA DİNLEMİYOR ADAMLARBEN ANLATMAYA ÇALIŞTIKÇA ADAMLAR SÜREKLİ SEN YAPTIN BU DAHA BAŞLANGIÇ SONRA BENDE DAYANAMIDM VEE ARTIK OLAN OLDU HERKESİN Bİ SABRI VAR DİMİ BENDE BAYA Bİ SÖVMÜŞÜM O ARADA SONRA BU ADAMLAR TABİ DAHA DA AZITTI BU SEFER BENI KOVALAMAYA BAŞLADILAR BENDE PK YEMKTENSE KÜFÜR ETMEYİ TERCİH ETTİM SONRA ADAMLAR DA TEHDİTLER BAŞLATTI SANA BU SÖZLERİNİ YEDİRTECEMCE BU SERVER A GİREMİCEN DE BEN DE ÇOK KORKTUM TABİEVET ARKADŞLARIN NİKİİDE VEREYİM SERVERDA Kİ BİRİSİ "Kanuni" diğeri "Esma_Sultan" klanda ottomans grecee de olanlar bilir .şimdi söyleyin arkadaşlar bura da şuçlu mkim bana bi anlatın

• ya bu her serverda var
    ben bi turk gorunce selam veryom
    trade yapyosa başarılar diliyom
    ama sana rastlayan hayvanlar var her yerde
    ben KS die Topic bile açtım okuyanlar bilirler.
    ama oyunda beyefendi arkadaşlar bence daha çok
    sen bakma onlara kardeş
    ben çiçek gorevini hala bitiremedim KS yüzünden Spotumu alanlar da Türktü zaten
    1 kez PK oldum İtem kaybedince artık bıktım sessiz sessiz başka Spota çekiliyorum.
    sabret kardeş oyunda hala lag da Dolayı KS yapınca özür dileyen insanlar var
    Giant olayı ise Giant her zaman BERSEKER indir isteen lasın Bersek in elinde
    hade ii oyunlar

• ewet çok haklısınız bu oyun knight gibi küfür oyunu haline dönüşmedi dönüşmez de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady_umur

ewet çok haklısınız bu oyun knight gibi küfür oyunu haline dönüşmedi dönüşmez de
    ya onları aldırmıcan başka bir yerde kasacan bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: silkguide

ya bu her serverda var
    ben bi turk gorunce selam veryom
    trade yapyosa başarılar diliyom
    ama sana rastlayan hayvanlar var her yerde
    ben KS die Topic bile açtım okuyanlar bilirler.
    ama oyunda beyefendi arkadaşlar bence daha çok
    sen bakma onlara kardeş
    ben çiçek gorevini hala bitiremedim KS yüzünden Spotumu alanlar da Türktü zaten
    1 kez PK oldum İtem kaybedince artık bıktım sessiz sessiz başka Spota çekiliyorum.
    sabret kardeş oyunda hala lag da Dolayı KS yapınca özür dileyen insanlar var
    Giant olayı ise Giant her zaman BERSEKER indir isteen lasın Bersek in elinde
    hade ii oyunlar
    Bence suçlu sensin ne demek sadece gianta ks yaptım ks ks dir ayrıca giant bi tek sizin deil ne demek bunuda açıkla ilk kim dalmışsa mob onundur senin olmayan 3 mob var sadece tiger girl, uruchi , isyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

Bence suçlu sensin ne demek sadece gianta ks yaptım ks ks dir ayrıca giant bi tek sizin deil ne demek bunuda açıkla ilk kim dalmışsa mob onundur senin olmayan 3 mob var sadece tiger girl, uruchi , isyu.

Alıntıları Göster
    GİANT BERSEKERİNDİRRRRR
    İSTEEN ALSIN ELİNDEN 2-3K exp den başka bi bok alamzsın BERSEKERİN ELİNDEN

• quote:

Alıntıları Göster
    bendce sen ko oyna gıant bersekerindir bunu bılmıosan söylicek bi şey yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_E_A_R

bendce sen ko oyna gıant bersekerindir bunu bılmıosan söylicek bi şey yok zaten

Alıntıları Göster
    Giant berserkerinmidir down jangan arası her gianta tek atıom ben nası oluyo o iş sen lvl 26 olsan berserkerde keserken bel gelip tek vursam giant seninmi oluyo ?
  • quote:

Giant berserkerinmidir down jangan arası her gianta tek atıom ben nası oluyo o iş sen lvl 26 olsan berserkerde keserken bel gelip tek vursam giant seninmi oluyo ?

Alıntıları Göster
    BEN O ANLAMDA DEMEDİM TABİKİ LEVLİN ÜKSEKSE O GIANTA TEK ATARSIN VE SENİN OLUR AMA AYNI LEVEL ADAMLA BERSKER DALSA GIANT BERKERINDIR HEM SENIN LEVELIN KAÇ GIANTA TEK ATION
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_E_A_R

BEN O ANLAMDA DEMEDİM TABİKİ LEVLİN ÜKSEKSE O GIANTA TEK ATARSIN VE SENİN OLUR AMA AYNI LEVEL ADAMLA BERSKER DALSA GIANT BERKERINDIR HEM SENIN LEVELIN KAÇ GIANTA TEK ATION

Alıntıları Göster
    arkadas aynı lvller icin ele almıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: evıl

arkadas aynı lvller icin ele almıs

Alıntıları Göster
    giant berserkerin değildir...
    Giant Yada Zorlu bir yaratık daima high crit weapon ile kendine cevirilir ve bunun yanında berserkerinde payı var şöyle bir payı var damage'ın yukseliyor olay bundan ibaret...ama high critin de payı coktur...bunu dikkate alın tezgahlardaki silahlara dikkat etin daima high crit silahlar normallerine göre aynı lvl silahlara göre 100-150 k pahalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

Giant Yada Zorlu bir yaratık daima high crit weapon ile kendine cevirilir ve bunun yanında berserkerinde payı var şöyle bir payı var damage'ın yukseliyor olay bundan ibaret...ama high critin de payı coktur...bunu dikkate alın tezgahlardaki silahlara dikkat etin daima high crit silahlar normallerine göre aynı lvl silahlara göre 100-150 k pahalıdır.

Alıntıları Göster
    Boss monsterlar harici monster ilk atak veren arkadasa bırakılmalı aksi halde bu olaya ks denir dediğin gibi düz mantık ile yaklaşırsak "o giant sadece sizin değil" gibi düşünürsek o monsterlarda sadece senin değil haksızsın ks'cisin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M3T1N

Boss monsterlar harici monster ilk atak veren arkadasa bırakılmalı aksi halde bu olaya ks denir dediğin gibi düz mantık ile yaklaşırsak "o giant sadece sizin değil" gibi düşünürsek o monsterlarda sadece senin değil haksızsın ks'cisin :)

Alıntıları Göster
    onu bunu bilmem ama kim item veya para dileniyorsa %90 turktur

• quote:

Orijinalden alıntı: silkguide

GİANT BERSEKERİNDİRRRRR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silkguide

GİANT BERSEKERİNDİRRRRR

berserk olmuş blade'lerden alınıyor giant. tabi ikide bi knock-out yapmazlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: idontknow

quote:

Orjinalden alıntı: silkguide

GİANT BERSEKERİNDİRRRRR

berserk olmuş blade'lerden alınıyor giant. tabi ikide bi knock-out yapmazlarsa.

Alıntıları Göster
    Bu giant sevgisi nedir anlamis degilim. Diyelim ki giant 10x exp veriyor. Nedense benim giant'i oldurmem 10x yaratik oldurmemden uzun suruyor. Giant'ima ks yapmaya calisirsaniz, bir sonra ki 10 yaratiginizdan ben de exp calarim. Madem giant herkese bedava saldirma hakki, diger normal yaratiklar niye degil o zaman? Ks'nin, exp calmanin dini imani, giant'i champion'i yok iste. Giant'la savasan insanlarin etrafinda ki normal (agresif) yaratiklari temizlerim. Ben giant'la savasirken etrafimdaki agresif yaratiklari temizleyen insanlara isterseniz gelin exp alin derim. Bu adamlar zaten bana ks yapmak icin ugras gostermezler. Bi alanda 2-3 kisiysek ve digerleri giant'a dalarsa, sevinirim. Diger butun yaratiklar bana kalmis demektir. Benim berserk attigim giant'a gelip berserk atan biri daha varsa, 90% ihtimal giant'la tek basina savasirken olecek birisidir. Duruma gore olmesine izin veririm ya da known-down yaparim ama takip eden stab'i yapmam, savas suresi 4x uzar. O adam bi daha sizin yaniniza yaklasmaz. Tabii soylediklerim blader'im icin gecerli. Derseniz ki baska blader ciksa gelse giant'ina napicaksin? Daha bugune kadar sadece 2 blader denedi boyle birseyi, onlara da merak edip sordum siz karakterleri baskasindan mi aldiniz diye, evet dediler. Blader, blader'in halinden anlar. :)

Bazi arkadaslar halen noobie zamanlari akillarinda ya da daha yuksek level karakterleri satin aldiklarindan midir nedir, yok biz exp calmiyoruz, yardim ediyoruz mantigiyla yaklasiyorlar olaya. Peki benim yardima ihtiyacim oldugunu nereden cikardiniz? Direk hakaret sayarim.

EvliyaCelebi

• quote:

Orijinalden alıntı: EvliyaCelebi

Bu giant sevgisi nedir anlamis degilim. Diyelim ki giant 10x exp veriyor. Nedense benim giant'i oldurmem 10x yaratik oldurmemden uzun suruyor. Giant'ima ks yapmaya calisirsaniz, bir sonra ki 10 yaratiginizdan ben de exp calarim. Madem giant herkese bedava saldirma hakki, diger normal yaratiklar niye degil o zaman? Ks'nin, exp calmanin dini imani, giant'i champion'i yok iste. Giant'la savasan insanlarin etrafinda ki normal (agresif) yaratiklari temizlerim. Ben giant'la savasirken etrafimdaki agresif yaratiklari temizleyen insanlara isterseniz gelin exp alin derim. Bu adamlar zaten bana ks yapmak icin ugras gostermezler. Bi alanda 2-3 kisiysek ve digerleri giant'a dalarsa, sevinirim. Diger butun yaratiklar bana kalmis demektir. Benim berserk attigim giant'a gelip berserk atan biri daha varsa, 90% ihtimal giant'la tek basina savasirken olecek birisidir. Duruma gore olmesine izin veririm ya da known-down yaparim ama takip eden stab'i yapmam, savas suresi 4x uzar. O adam bi daha sizin yaniniza yaklasmaz. Tabii soylediklerim blader'im icin gecerli. Derseniz ki baska blader ciksa gelse giant'ina napicaksin? Daha bugune kadar sadece 2 blader denedi boyle birseyi, onlara da merak edip sordum siz karakterleri baskasindan mi aldiniz diye, evet dediler. Blader, blader'in halinden anlar. :)

Bazi arkadaslar halen noobie zamanlari akillarinda ya da daha yuksek level karakterleri satin aldiklarindan midir nedir, yok biz exp calmiyoruz, yardim ediyoruz mantigiyla yaklasiyorlar olaya. Peki benim yardima ihtiyacim oldugunu nereden cikardiniz? Direk hakaret sayarim.

EvliyaCelebi

Alıntıları Göster
    hiçbir yaratığa ks yapılmaz heleheki gaint e asla yapılmamalı yoksa küfürü yersiniz gaint ilk vuran arkadaşındır!! ona yardım teklif edin kabul ederse sizde kesersiniz etmesse oradan uzaklaşın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

hiçbir yaratığa ks yapılmaz heleheki gaint e asla yapılmamalı yoksa küfürü yersiniz gaint ilk vuran arkadaşındır!! ona yardım teklif edin kabul ederse sizde kesersiniz etmesse oradan uzaklaşın.

Alıntıları Göster
    Geçen Benim Başımada Öle Bir Olay Geldi Ben Giant Kesiyordum Bersekle Adam Dalmadı Sonra Adam Keserken Bende Dalmıyım Dedim Kessin Tek Başına Exp ini Alsın Dedim Oturdum İzliyorum Adam Yattı Sonra Bana Küfür Etmeye Başladı Neden Dalmıyorsun fln. vs. vs. ban yemek istemiyorum bende bundan sonra herkese ks yapıyorum giantta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly -- 16 Haziran 2006; 11:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadly

Geçen Benim Başımada Öle Bir Olay Geldi Ben Giant Kesiyordum Bersekle Adam Dalmadı Sonra Adam Keserken Bende Dalmıyım Dedim Kessin Tek Başına Exp ini Alsın Dedim Oturdum İzliyorum Adam Yattı Sonra Bana Küfür Etmeye Başladı Neden Dalmıyorsun fln. vs. vs. ban yemek istemiyorum bende bundan sonra herkese ks yapıyorum giantta

Alıntıları Göster
    Vallahi ben giant kesen birilerini görürsem (özellikle bandit kalesinde) giant a değilde etrafta giant kesen adamlara saldıran banditleri öldürüyorum.Ve inanın bana öldürdüğünüz giant dan daha fazla exp veriyo.Üstüne bi de teşekkür alıyosun.Bi de o öldürdüğüm banditlerden birinin içinden lvl 16 glavie çıktı 12k ya sattım.Şimdi soruyorum.İki üç exp fazla alıcam diye giant a ben de dalsam iyi olur muydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadly

Alıntıları Göster
    Ben giant kesrken ben biri gelip ks yaparsa genelde item düşüyor... O yüzden giatı garantiye aldıktan sonra exp' e ks yapması işime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

öcelikle şunu yapiim

hiç bi nuker yüxek crtli silah istemez hele sword kullanıyosa asla... crt arttıkça werdiği damage weya att rating azalır (att ratingde doğrusal olarak damage e bağlı) we nuke de crt in hiçbi önemi olmadıını düşünürsen giantları genelde nukerlar weya knock-out blade ler alır gerisi pek etkili olmaz..

we ks benim için hiç problem diğil türk yabancı farketmez bana ks yapıldıında umrumda olmas we yanlışlıkla da yapsam (lag,nuke,sıçraması ,önceden hedef alınıp cooldownu olan skiller ws) yine dewam ederim adam eğer BOT falam demeye başlarsa izah ederim olayı sora yine dewam ederim.. yani 42lvl sos ilah çıkmadıı sürece bi sorun yok 42 52 64 sos silah çıkarsa o zman farklı tepkiler werebilirm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.