Şimdi Ara

Türkler konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biz ortaasyadan gelmeden önce acaba çekik gözlümü idik, oradaki Türklere bakıyorum çogu çekik gözlü acaba çinlilermi bizi, bizmi çinlileri etkilemişiz, eski rus filmlerinde ve eskiyi anlatan çin filmlerine bakıyorum şamanizden bahsediyorlar, eski Türklerde şamanizme inandıklarına gire aramızda ne gibi bir bag vardır acaba.

Türkün eski inanışları ve ataları acaba nelerdir.

• Türkler çekik gözlü değil moğol kıvrımına sahiptir
  • araplar bozdu türkleri
  • Türkiye Türkleri Aryan ırktan gelir ve finlerle akrabalığımız vardır.Orta Asyada ise çinlilerin türkleri etkilediği söylenir..
  • Talonmaster

eger finlilerle akrabalıgımız varsa biz nasıl böyle tembel bir millet olduk, finlandiyalılar süper ötesiler biz ise hiç yatmayı seven tembel bir ulusuz bu nasıl oldu, yukardaki arkadaşın dedigi gibi araplarmı bozdu Türk ırkını.
  • Sıcak iklim tembelleştiriyor
  • Sanırım ÖzTürkler çekik gözlüydü. Çinlilerle başta karışmadık. Hatta sırf kendi benliğimizi korumak için Hakimiyet altına aldığımız Çin devleti üzerinde tam bir hakimeyet kurmamışız. Sadece vergi almışız. bla bla bla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

araplar bozdu türkleri

nasıl bi cümledir oo

• quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Türkiye Türkleri Aryan ırktan gelir ve finlerle akrabalığımız vardır.Orta Asyada ise çinlilerin türkleri etkilediği söylenir..

fin derken şuanki Finlandiyamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Türkiye Türkleri Aryan ırktan gelir ve finlerle akrabalığımız vardır.Orta Asyada ise çinlilerin türkleri etkilediği söylenir..

fin derken şuanki Finlandiyamı ?

Evet,görünüş olarakda diğer türk devletlerine kıyasla daha çok benzediğimizi düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Aksel06

quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

araplar bozdu türkleri

nasıl bi cümledir oo

Adam haklı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 28 Temmuz 2010; 0:46:11 >

• Coğrafya fiziksel görünümü etkiler. Türkler bunun en bariz örneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Coğrafya fiziksel görünümü etkiler. Türkler bunun en bariz örneği.

E köle olarak getirilen Afrikalılar yıllardır Amerika'da yaşıyor, melez olmayanlar hala aynı?
    Ya Türkler çekik gözlü değil, ya da başka bir "iş" var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

E köle olarak getirilen Afrikalılar yıllardır Amerika'da yaşıyor, melez olmayanlar hala aynı?

Yıllardır dediğin 150 yıldır. Ve Afrikadaki zencilere bak, birde Amerikadakilere. Pek çoğunun yüzündeki sert görünüm hafiflemiş.
    1500 yıl önce Türkler, Orta Asya'dan Batıya yöneldi. Bırakında 1500 yılda kaçlar,gözler değişsin.
  • quote:

quote:

evet afrikadan gelenler aynen devam, bizim Türklere bir işler olmuş sanıırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubi1945

quote:

quote:

evet afrikadan gelenler aynen devam, bizim Türklere bir işler olmuş sanıırm.

türkler soykırıma da uğramıştı ama bizim ders kitaplarında asla yazamazlar.
    http://www.erenlerforum.org/erenler/showthread.php?t=8770

• ben finlilerle sadece dillerimizin benzediğini biliyordum ama bir akrabalık olduğunu yeni öğrendim bunun dışında bildiğim kadarıyla oğuz türklerinde çekik göz yok kıpçaklarda çekik göz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

ben finlilerle sadece dillerimizin benzediğini biliyordum ama bir akrabalık olduğunu yeni öğrendim bunun dışında bildiğim kadarıyla oğuz türklerinde çekik göz yok kıpçaklarda çekik göz var

O zaman Oğuz boylarında bir problem var
  • quote:

quote:

ben finlilerle sadece dillerimizin benzediğini biliyordum ama bir akrabalık olduğunu yeni öğrendim bunun dışında bildiğim kadarıyla oğuz türklerinde çekik göz yok kıpçaklarda çekik göz var

Taktın
  • Finlandiya, Macaristan, Estonya bu Avrupa ülkeleri zamanında orta asyadan göç etmiş Türk kavimleridir.

Bize benzememelerinin nedeni bulunduğu bölge(fiziksel görünüm) ve dindir(kültür).

Biz tip ve karekteristik olarak İtalyan ve yunanlılara, yani kısacası akdeniz insanına benziyoruz.
  • quote:

quote:

seni yanlış yönlendirmeyeyim benim bilgim bu şekilde ama farklıda olabilir zaten oğuzların tarih sahnesine ilk çıkışı 7.yydır hunlarda çekik göz yaygındır ama hunlarda türk devletinden çok bir orta asya devletidir moğol imparatorluğu gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.