Bildirim
turknet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bugun basvurucaz insallah bilgilerimi aktaririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ressione
Hocam bugun basvurucaz insallah bilgilerimi aktaririm
sagolun hocam simdiden teskkurler forumda normal interneti icin yorumlar gayet olumlu isallah fiberi de oyledir
Ben cok olumsuz gordum ama olumluda gordum olumsuzlar genelde internet baglanana kadar surundurmusler ama iyiki santral de pederin arkadasi var sorun cikacagini sanmam. Ttnet te actirdigimizda sozlesme gitti geldi. Vs 1 haftada tam ttnet e ulasti 2 gun sonra abi geldi baglantiyi yapti net yoktu aradi 5 dk da net baglandi
modem ve telefon faturasi d dahilmis fiyata ogrendigime gore
Kesinlikle önermiyorum. Macera yaşamak istiyorsanız başvurun, müşteri hizmetleri ile arkadaş oluyor, hemen hemen hepsi ile görüşüyorsunuz. Başvuracak arkadaşlar aman diyeyim, ben yandım siz dikkat edin... -
quote:
Orijinalden alıntı: exc_1
Kesinlikle önermiyorum. Macera yaşamak istiyorsanız başvurun, müşteri hizmetleri ile arkadaş oluyor, hemen hemen hepsi ile görüşüyorsunuz. Başvuracak arkadaşlar aman diyeyim, ben yandım siz dikkat edin...
yorumunuz icin tesekkurler peki onerebileceginiz bir internet aaglagicisi var mi hepsinin farkli bir kusuru oluyo anladigima gore
Maalesef bildiğim yok :(
Ben de çok araştırdım, bulamadım, en sonunda bıktım ve şimdilik Turkcell üzerinden limitli internet aldım. -
D-Smart İnternet - goonet - doping bunlara bakın ben 2006 dan beri ilk çıktığı zaman smile adsldi kullanıyorum bir sıkıntı yok. -
Ben başvurduktan sonra 1 hafta içinde taşıma işlemleri yapıldı. Buda hız testi.
-
internet paketiniz hangisi kac mbps
16mbps. -
Ben bu paketi aldım. açılması telefon kullanmıyorum ama bu paketi aldım.
Bir sıkıntı yok çağrı merkezine 1-2 dakikada ulaşabiliyorsunuz. TTNET gibi saatlerce bekletmek yok. yalnız ttnette aldığım hız 8191 799 du şimdi 7379 a 799 olarak veriliyor. sordum en fazla stabil verebilecekleri buymuş. bana yetiyor. evim şehirden uzak olduğu için fazla hız için uğraşmadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X