Şimdi Ara

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
5
Favori
34.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

139.99 yaptıklarında bu kadar büyük tepki almadıkları için şımarıklık yapmış olabilirler. Bu arada şu peşin konusundaki fiyatın 0 gelme durumu sunucularındaki yoğunluktan servislerin geç cevap vermesiyle ilgili. Site ilk açıldığında senin kullanıcı bilgileri çekmeden hızlı açılsın diye statik oraya 0 geliyor. Sonrada gidip servislerden senin login olduğun kullanıcı bilgisine istinaden sana bir özel fiyat getiriyorlar. Bu servis yanıt vermediğinde sistem saçmalamış gözüküyor. Aslına bakarsan ben olsam o hesaplama rakamı servisten yanıt geldiğinde banner'ı görünür hale getirir bu şekilde insanların kafasını bulandırmazdım. Orada sitelerini yöneten arkadaş kimse hızlı yapmak adına saçma sapan iş yapmış gözüküyor.

• Arkadaşlar 169 tlden 179 tl olmasını statik ip veya telefon hizmeti alanlara bağlıyorum.

Benim ki hala 169 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 22 Temmuz 2022; 10:5:41 >
  • EREN.SİMSEK kullanıcısına yanıt
    Sabit telefon hizmeti alan abonelerimiz için düzeltme mesajlarını gönderdik. Telefon ücretimiz 10 TL'dir.
  • unraiser kullanıcısına yanıt

Hocam bende yazılımcıyım olayın farkındayım ama bu kadar amatör olmaları çok ilginç. Cevap alamadığında bir sürü alternatif oraya sunulabilir.

Kendi forumlarında bu konuda biri yazdı. Ben web yazılımında ne kadar amatör olduklarını gösteriyor diyerek detay yazdım. İğneleyici mesaj içeriyor diye yayınlanmadı.

Artık yazılım tecrübeleri bu kadar ilerlemese ve inanın firmalar ciddi bu konuda uzman barındırmasa 2000 li yılların başı gibi olsa bu tarz aksaklıkları önemsemez geçersin.

• EREN.SİMSEK kullanıcısına yanıt

Hocam hala anlatamıyorum ben. 1 gün önce verdiği hizmetin farkında değil miydi bu firma?

Müşterisine yanlış fiyatı yolluyor , bir gün sonramı fark etti.

Tam komedi daha hangi müşterisinin hangi hizmet ve paketlerden yararlanmadığını analizini yapamamış.

Ona göre bir kurgu yok.

Ben sadece internet hizmeti alıyorum 139,99 TL ödüyorum bana 10 aylık peşinde 1429 TL sonra herkes yanlışlık var demeye başlayınca akşama doğru düzeldi.

Adamların yazılım testini canlıda müşterisi yaptı  Test mühendisi de demek ki bulundurmuyorlar. Oda maliyet haklılar.

Basit bir sorgu ile müşterinin 10 aylık aldığı hizmet fiyatını hesaplamayı bile becerememişiniz Şuna şükrediyorum ki iyi ki sizin direk yönettiğiniz bir internet altyapısından hizmet almayıp yerleşik operatörün altyapısını kullanmışım. Sizin alt yapıdan alınan hizmet Oİ deki basit yazılımsal hatalar gibi yönetiliyorsa hizmet satın alanların vay haline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 22 Temmuz 2022; 10:34:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Kullanıcılarımızı fiyat artışlarına karşı destek olmak için ürettiğimiz bir çözüm. Bu çözüm kapsamında biz kullanıcılarımızı korumak adına büyük bir risk ve maliyet altına giriyoruz. Ama her zaman önceliğimiz kullanıcılarımızı koruyabilmek.
    Eski müşterilerinizi ne olarak görüyorsunuz. Benim dilim varmıyor söylemeye siz direkt kampanya yönetimi ile gösterdiniz. Bide 2 gündür copy-paste matbu mesaj atıyorsunuz ya, bu bizi daha da degersiz yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bence çok fazla Türknetin üzerine gidiyoruz gibi geliyor.

Biliyorum zam konusunu plansız bir şekilde yaptılar ve tepkileri üzerlerine çektiler haklıyız fakat taattütsüz olması bu

konuyu biraz esnekleştiriyor gibi yani zamdan etkilenmek istemeyenler devre Numarası başka operatörlere verip hızlıca başka sağlayıcıya geçebilir.

Ben şu anda fiber sinyalinin gelmesini bekliyorum gelirse Türk Telekoma geçeceğim (Türknet 100+ paketler gelmez ise).Sizde tepkinizi

başka operatörlere geçerek internet servis sağlayıcılarının daha dikkatli olmasını sağlayabilirsiniz.

Bana asla türkneti savunuyor demeyin çünkü 100 mesajım varsa 50 si Türkneti eleştirerek geçmiştir saygılar.

• Xdsl numaramı aldım, bugun İnternet kutusuna başvurumu yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Benimki YALIN internet, ama bana da düzeltme geldi? Sanırım statik IP kullandığım için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 22 Temmuz 2022; 11:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EREN.SİMSEK

Arkadaşlar bence çok fazla Türknetin üzerine gidiyoruz gibi geliyor.

Biliyorum zam konusunu plansız bir şekilde yaptılar ve tepkileri üzerlerine çektiler haklıyız fakat taattütsüz olması bu

konuyu biraz esnekleştiriyor gibi yani zamdan etkilenmek istemeyenler devre Numarası başka operatörlere verip hızlıca başka sağlayıcıya geçebilir.

Ben şu anda fiber sinyalinin gelmesini bekliyorum gelirse Türk Telekoma geçeceğim (Türknet 100+ paketler gelmez ise).Sizde tepkinizi

başka operatörlere geçerek internet servis sağlayıcılarının daha dikkatli olmasını sağlayabilirsiniz.

Bana asla türkneti savunuyor demeyin çünkü 100 mesajım varsa 50 si Türkneti eleştirerek geçmiştir saygılar.

Bence yanılıyorsunuz eleştiriyi sonuna kadar hak ediyorlar kendi forumlarda zam konusu açmak eleştirmek yasak yıl 2022 de kullanıcılarına sansür uyguluyor yetmiyor birde buraya gelmiş kopyala yapıştır tarzı cevaplarında hak özgürlükten konuşuyor Buda yetmiyor birde 1 yıl sabit fiyat garantisini sözünde durduk değip eski kullanıcıları aptal konumuna düşürüyor çünkü neden vaat etikleri söz nisan ve mayıs arası abone olan yeni kullanıcıları kapsıyormuş hadi oradan be siz kimi kandırıyorsunuz

bu sözü verdiğinizde böyle ibare yoktu 1 sene sabit fiyat garantisi verildiğinde bunların sözüne güvenip çoğu kişi türktelekom 140 TL ye 100 mgbit 2 yıl pakete geçmedi şimdi türktelekom geçmek istese aynı paket 195 TL olmuş bitmedi daha birde parayı peşin ver 10 ay 140 TL den al diyorlar pişkin pişkin ee hani zam gelmişti demekki parayı peşin verince zam olmuyormuş hani maliyetler artmıştı yersen artı gene bitmedi önceden zam yapılırsa müşteriye 2 ay önceden bildiriyor zaten rahatlatıcı cevaplar verirler idi ee bu zam duyurulur duyurulmaz Ağustos 1 de uygulanmaya başlanılacak bu laflarınıda çiğnediler şu anda firma arayışındayım müşteriyi kandıran hak özgürlükten konuşup sansür uygulayan bir yerde eminim çoğu kişi durmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 22 Temmuz 2022; 12:0:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Türk telekom'a başvurumu yaptım.

Geçiş işlemlerini başlatacağım.

Kötüde hizmet alsam böyle sözünden dönen firmalara 1 kuruş para vermem.

Şu işi Avrupa da veya Amerika da yapsalar milyon dolar ceza yerlerdi ama işte coğrafya kader yani.

Bu ülkede firmalara asla güven olmayacağını bizlere tekrar tekrar öğrettiler.

• Arkadaşlar ben de Türknet den başka iss ye geçeceğim, iss öneriniz var mıdır? 100mbit fiber için

• Bak firmanın ne kadar dönek olduğunu şurdan anlıyoruz.

Bu firma diyor ki işte zam yapıyoruz çünkü PORT ÜCRETİ.

Sonra diyor ki eğer 10 aylık ödeme yaparsan bana 139 dan sabitleyebiliriz. Peki şunu sormak lazım BEN SANA BU GÜN 10 AYLIK ÖDEME YAPARSAM NE OLUYORDA ZAMLARDAN ETKİLENMİYORSUNUZ ?

Parayı faize mi koyacaksınız ordan mı subvanse etmeyi planlıyorsunuz ?

Olay bence tamamen şu biz zammı yaparız Türk Telekomun arkasına sığınırız kimse bir şey demez.

Çünkü Türket dediğimiz firma Türk Telekomun Kölesidir. Türk Telekom herhangi bir şey demeden Türknet bunu yapmaz. Benim innternet hızımı Türk Telekom 4 kere düşürdü Türknet çıkıpta Türk Telekom'a müşterimin hızı neden düştü diye soramadı bile.

Bende Destek kayıtları duruyor. Türk Telekomun altında ezilmeye devam edeceksiniz ve bir gün Avea gibi diğer servis sağlayıcıları gibi sadece wikipedia'da yer alacaksınız ama nasıl biliyormusunuz ?

Söz veripte sözünde durmayan bir firma olarak.

Google'da 10 sene sonra bile insanlar türknet yazdıklarında sözünde durmayan bir firma olarak mesajları okuyacaklar. Kurumsal olarak çok iğrenç bir durum.

Bu zam kararına imza atan yöneticileri ben olsaydım sorgulardım.

Bu gün 20-30 yıllık esnaflarla ticaret yapın söz ağızdan çıktığında senettir firma zarar bile etse o sözü tutar sırf ticaret kimliklerine zarar gelmemesi için.

İşte farkınız bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 22 Temmuz 2022; 12:8:34 >

• runeterra kullanıcısına yanıt

"Google'da 10 sene sonra bile insanlar türknet yazdıklarında sözünde durmayan bir firma olarak mesajları okuyacaklar. Kurumsal olarak çok iğrenç bir durum."

Tabi mahkeme kararı ile sansürletmezlerse...

• BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal sansürlenecektir ama çoğu kişi önerir misiniz sorusuna bugünlerde yaşadığımız cevabı verecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

O zaman diğer haberler gibi bunu da arşivime alayım.

• ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    İnternet Kutusu tabiki hocam. Forumda ana konu başlığı mevcut incele istersen. Kafana takılan şeyler olursa sorabilirsin. Ayrıca referans numarası paylaşabilirim istersen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

yahu madem port ücreti zammı yaptınız e peki bundan önce yapılan 139.90 a çıkarılan zam neyin zammıydı ?

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Hocam geçiş işlemlerinden kısaca bahseder misin ? internetsiz kalıyormuyuz bu süreçte bir ekip gelmesi için bekletiyorlar mı? yoksa herşeyi sistemden hallediyorlar mı ? biz sadece modeme kullanıcı adı şifre girmemiz yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannha -- 22 Temmuz 2022; 14:23:45 >
  • hasannha H kullanıcısına yanıt

Merhaba, Türknet Online İşlem Merkezi Üzerinden Teknik Destek Menüsüne giriş yapın orda Teknik Bilgiler alanındaki Devre Numarasını alınız.

Sonra hattın sahibi kimse yeni abone olacak internet servis sağlayıcıyı araması gerekiyor.

Sonra yeni internet servis sağlayıcı sizden ön başvuru alıyor. Sonra KVKK onayından sonra size abonelik geçişi için gerekli evrakları e-posta olarak atıyor.

Siz ilgili evrakların çıktısı alıp, ıslak imza atıp ücretsiz kargo ile yeni abone olacağınız internet servis sağlayıcıya gönderiyorsunuz.

Evrakları imzaladıktan sonra resimlerini whatsapp veya eposta ile de iletebiliyorsunuz.

Herhangi bir hizmet kesintisi olmuyor. İnternetiniz geçiş yapana kadar şuanki servis sağlayıcınızdan hizmet alıyorsunuz. Sonra size 2-3 gün içinde SMS ile geçişin olduğu söyleniyor yeni kullanıcı adı ve şifre sms olarak geliyor.

Siz yeni kullanıcı adı ve şifreyi modeme girince artık yeni servis sağlayıcından hizmet almaya başlamış oluyorsunuz.

Mobil hatlarda operatör değiştirme gibi. Yeni operatörden sms gelip yeni sim kartı takana kadar eski operatörünüzden hizmet almaya devam ediyorsunuz.

Bu işlemde de yeni servis sağlayıcı size kullanıcı adı şifre gönderene kadar eski operatörünüzden hizmet almaya devam ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 22 Temmuz 2022; 14:39:57 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.