Şimdi Ara

Türknet 1Gbit (1000Mbit) kablolar çekildi, modem verildi :) - İzmir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet 1Gbit (1000Mbit) kablolar çekildi, modem verildi :) - İzmir

Gıbırnet 35mbit tarife. 70 TL ödüyorum aylık.

• NaberOrtaam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değilse il, ilçe ve mahalle bilgisini PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden arkadaşım sorgulama yaparak bilgi verecektir. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Darısı Tuzla'nın başına diyeyim.

Ama bu global kriz Türknet'i donanımları almasını engelliyor gibi görünüyor. Gerçi Türknet finans olarak bir Telekom ve Turkcell kadar güçlü değil ama en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

• Ayıp olmazsa, e yuh yani demek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt

Teşekkür mü etsek :) iki tanesi aktif kullanımda.

• Ben bakıra kafa atüyüm, müdürlüktekiler fiberi kendi evlerine çekmiş. Siz 3. fiberi, 4. altyapıyı istiyorsunuz.

• NT2L N kullanıcısına yanıt

Siz yöneticiyi bulun :D Apartmana çektirmek için girişimde bulunsun.

• Yöneticimiz yok, akraba apartmanı bizim ki bir nevi. Girişimleri şikayet kanalıyla ben yapıyorum

4 daire 1 işletme var. Kendi hattımı dışarıdan çekip 1 daire hariç diğer hatları kanaldan kestim. Çok iyi bir vatandaşım gördüğünüz gibi. TT istiyorsa yeniden çeksin Ahlaksız hırkızlar bina kanallarındaki kablolara ne etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 26 Mayıs 2021; 21:4:40 >
  • Benimde kablolar ekim ayından beri döşeniyor fakat belediyem sağolsun bir türlü izin vermiyor.

• Darısı Karşıyakanın başına şöyle izmirin bütün kıyı kesimine altyapı çekseler çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değilse il, ilçe ve mahalle bilgisini PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Müstakil evler için bir projeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, gigafiber proje aşamasındaki bölgelerimizde ayrım yapılmadan gigafiber hizmeti vereceğiz.

Bizim 0 binamız var ve hiçbir altyapı yok şuan. Türktelekom sözde internet getirecekte bilmemnede ölme eşşeğim ölme, amerikan başkanı biden'e bile şikayet ediyorum fayda etmiyor. aylardır internetten mahrum bir haldeyiz istanbulun göbeğinde.

Sizin bize herhangi bir şekilde yardımcı olma ihtimlaniz?

• Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje bölgelerimize dahil edilmektedir. Adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değilse il, ilçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşmanız durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • @yasircivan91 hocam izmire turknet datacenter açmış onu seçip speedtest.net ten test atabilir misiniz ping kaç çıkacak merak ediyorum.

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yenimahalle 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Kocaeli'ne ne zaman geleceksiniz Cem Çelebiler geleceğini söyledi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.