Şimdi Ara

Türknet 1Gbit (1000Mbit) kablolar çekildi, modem verildi :) - İzmir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama ilerleyen tarihler için bir bilgi veremiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

2021 planları içerisinde ne yer alıyor ben istanbul ümraniye bölgesinde sadece hala en fazla 50 mbit alabiliyorum en azından 100 olmalıydı rezidansların dibinde yakın oturuyorum köhne bir yer de değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan bölgelerin bilgisini tek tek paylaşamıyorum ama adres bilginizi PM üzerinden iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

pm attım

• unununium U kullanıcısına yanıt

Oralara zor çekilir turksat, telekom,superonline, vodafone net var o bölgede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 2 Haziran 2021; 20:1:2 >
  • ping yüksek geldi bana biraz... serverla alakalı olsa gerek.. darısı başımıza diyelim... hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

• Ping yuksek ne yazikki

• NewsTR kullanıcısına yanıt

benim sokağımda sadece turksat ve tt var bir yıl öncesine kadar da adsl vardı sadece

• İstanbul Şişlide kablo net alternatifi yok….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı kontrol ettiğimde 50 Mbps'e kadar VDSL hizmetini destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı kontrol ettiğimde 50 Mbps'e kadar VDSL hizmetini destekliyor.

Bu bölgede daha yüksek hız çalışması var mı siz veya diğer iss tarafından bilginiz var mı

Merhaba, bizim tarafımızdan bölgede çalışma bulunmuyor. Altyapınız maksimum 50 Mbps'e kadar VDSL hizmetini destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.