Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esas merak ettiğim konulardan biri akşam olan hız problemi de düzeldi mi acaba
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-aksam-yogunlu-yetkili-ilgilenebilirmi--123798605
    en son önceki gün mail ile iletişim kuramayınca sitedeki deskten attım . Normalde 24 saat içinde aranırdım ama bu sefer aramadılar daha
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Benim de asıl merak ettiğim olay o.Yoksa 50 iken 40 a düşüp sabit kalsa yine fiyatına göre iyi diyeceğim.Önemli olan akşamki sorun.
  • Eve gider gitmez kontrol edeceğim, hadi bakalııımmm hayırlı olsun.
  • Adsl kullananlar gene hüsran modemi resetledim ama aynı kesinti var tam yüzde 20 civarı.

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 10 Mayıs 2017; 10:14:40 >

• sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Normal sana gelen.
  • @sawgiray
    sizin durumda bi kısıtlama yok hocam.en fazla 13.5 alabilirsiniz zaten.kablo kayıplarıyla 13 normal değer
  • Arkadaşlar bende Türknete geçen ay üye oldum üyelikte 75 vodafonun sisteminde ise yine 75 e kadar alabşkeceğim gözüküyordu fakat desteklemiyor kopma yapar diye 50 bağladılar hat değerleri şu şekilde benim hat 110 mbps ye kadar destekliyor görünüyor tt kutusu ise yaklaşık 20 metre ötemde ben bu hat ve değerlerle en çok kaç alabilirim ona göre mh ye yazcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 75 sabitlettir. ileride problem olmaması için.
    Turknet oimde sağdaki destek kısmından kayıt oluştur.
  • Hat değeri iyi ise sabitlettircem şuan 40 mbps geliyor üstelik akk sonrası hız 24 olması gerekirken 16, yardımınız için teşekkürler

• Nasıl normal oluyor anlamıyorum beyler türk telekom kullanırken aynı hat aynı port ile 16 mbs nasıl alıyordum testlerde ?

Kısıtlama gene var ne derseniz deyin.
  • Evet arkadaşlar, bu sabah itibari ile hız ile ilgili sorun yaşayanlar kalmamış olması gerek. Hala yaşayan var ise, yaşadıkları problem fiziksel diyebilirim.
  • Türknet'in artık benim için hiçbir olumsuzluğu kalmadı helal olsun Türkiye şartlarında bu hizmeti bu fiyata sağladıkları için.

Ethernet kablosu ile AKN'siz test sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 12 Mayıs 2017; 2:26:50 >

• doominsert kullanıcısına yanıt
    Sorunun kaynağı neymiş? Benim tahminim hız profili ayarlanmasında megabit/s'den megabyte/s'ye çevirirken 8 yerine 10'a bölünmesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun türknet kullanıcılarına bu durumda türknet kullanmamak için sebep kalmadı diyebiliriz. :)

• Türknet şaşırtmaya devam ediyordu
  • YAPA olmayanlarda da kalktı mı acaba?
  • Bende bir değişiklik yok hala. Evet upload hızı 1.50 civarıydı 1.90+ olmuş. Ama download aynı :(

• Burdaki sonuçlar zaten yapada olmayan kişiler.
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    Bende YAPA'da değilim.

Gerçi modem desen ttnet'ten kalma zyxel vgm3312 b10a, kablolama desen eski sayılmaz ama çokta iyi değil..

Acaba aşağıdaki kutudan evin içine CAT6 mı çektirsem?

• ben kapattırdım ama en son aldıgım hız 2,5 mbit 6/5/2017 de sayısızkez sıkayet actım ama nafıle Türknet ne yapsa adam olmaz benım ıcın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.