Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teori ve yapısı gereği adsl2 teknolojisinde maximum 16 mbit hız verilebilmektedir..
    ve yine yapısı gereği en fazla kayıp adsl2 teknolojisinde yaşanır.

yani ben hiç adsl2 de 16 mbite kadar tarife kullanıp tam 16 mbit alanı görmedim.
    o yuzden 13.5 gayet iyi değerdir ki,bu hızlardan daha düşük alanlar bir hayli fazla.
  • Sonunda beni de 12 13 senedir abonesi oldugum ttnetten ayiracaksiniz Tek sikinti var o da begenmedim diyelim taahhut falan yok cikip gidebilirim tamam da sonra farkli iss ye gecerken yeni abone olacagim icin hem taahhut vermek zorunda kalacam hemde bu yeni uyelere kota mota dalgasina basima is alirim diye korkuyorum.Ttnetten hiz artirimi talep edecem cok kafami bozarlarsa bakariz bi caresine
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Devam et kendini TTNet e parcalatmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu şimdi gördüm modemi resetleyip geliyorum:)

Edit= Akk sonrası hız 18-19 mbps oluyordu, şu an 24'e daha cok yaklasmis. Evet iyileştirme yapılmış, hayırlı olsun.

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1hkn -- 10 Mayıs 2017; 15:6:28 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir taahhüt istiyor mu 120tl iptal bedeli ödeyince? Koşulları neler tam olarak?

• Allah allah cok guzel ya. 8. Ayda dsmart aboneligimin tahautu doluyor. Turknet e gecsem ne kazanir ne kaybederim? Özgür iletisim paketi nedir tam olarak?

• Şudur hocam: Türknette 60tl'lik tek tarife var, 100mbpsye kadar hattınızın destekledeği en yüksek hızdaki internet(150gb akn) + 1000dk her yöne bedava ev telefonu.
  • Öncelikle altyapınızı şuradan sorgulayın:https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/
  • Temmuz ayında taahhüt bitince kesin olarak türknete geçiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel hızlar bunlar böyle daha hayatımda evde 1mbps üstü uploas görmedim burda 2+. kendimde evimde olsam şu gün geçmiştim. Güle güle kullanın

• şu türknete ben de geçicem en kısa zamanda ya adamların vizyonu var bi kere. mart 2018'de bitiyor superonline taahhüdüm ondan sonra
  • Vay be helal olsun adamlara. Superonline taahhütüm biter bitmez Türknet'teyim.

• Ağustosta ttnetten kurtuluyorum.Turknet e gecicem kesinlikle.

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Henüz hala bulunamadı. Yapılan şey tüm yazılımsal kurallar, tüm riskler göz önüne alınarak devre dışı bırakıldı. Madem bulamıyorsunuz o zaman herseyi kaldırın dedi Cem Bey kısaca :)
  • herşey kalkmış olsaydı 4Mbps upload tanımlı hat 1.85Mbps upload hızı vermezdi. kullanıcı adı bazlı hız profilleri ya duruyor ya da kademe kademe düzeltiliyor her bölgede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 10 Mayıs 2017; 15:41:54 >
  • Testi ethernet kablosuyla yapmanız lazım, kablosuz modemler gerçek hızın hakkını vermiyor hiç bir zaman.

Buda Kota dolduktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 10 Mayıs 2017; 15:44:0 >

• doominsert kullanıcısına yanıt
    Hakkaten dediğiniz gibi bir senaryo gerçekleşmiş olabilir, şuan oimde aldığım hata->

Download/upload sayacı kafayı mı yemiş birşey olmuş
  • Diğer İSS'leri düşününce Türknet onların yanında Nur Nimet kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 10 Mayıs 2017; 15:41:38 >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    iyi demiş.

Sizi bulmuşken tt ile ilgili ben dahil birçok kişinin yaşadığı bir problem var, ondan bahsedeyim belki bir çözüm bulunur. Yalın xDSL'den turknet'e geçişlerde tt ekibinin, abonenin aktif hattı olduğundan haberi olmuyor ve sabit telefon için ayrı hat belirleyip etiketleme yapıyor. (Müşteriyi arayıp bilgilendirme tenezzülünde bulunmuyorlar.) Yani bir hatta sadece xDSL sinyali, diğer hatta sadece telefon sinyali veriliyor. tt'ye telefon tahsis başvurusu yaparken, abonenin mevcutta aktif interneti olduğunu ve xDSL hizmet numarası, BBK kodu gibi devresini tanımlayıcı bir bilgiyi iletebilirseniz yeni hat belirlemek yerine telefon sinyalini mevcut hatta tanımlamaları gerektiğini anlarlar sanırım.
  • Çırak Web Master Ç kullanıcısına yanıt
    anladın sen onu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.