Şimdi Ara

Turknet 4 aydır internetimi bağlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kasım ayında turkneti arayıp eski adresimde olan turktelekom internetimi iptal ettirip yeni adresime turknet internetini baglatmak istedigimi söyledim bana "tabi efendim biz turktelekom internetinizi iptal edip yeni adresinize turknet baglayabiliyoruz ve cayma bedelinizin 120tlsini ödüyoruz dediler" buraya kadar hersey güzeldi ama sonrasında turknet interneti yeni adresimi özellikle belirtmeme rağmen interneti eski adresime bağladı ve cayma bedelimi ödemedi 4 aydir hergün yeni destek kaydı olusturuyorum ve bu destek kayitlarina 1 ay sonra cevap veriyorlar internetimi yeni adresime tasidiklarini soyluyorlar fakat internet hala eski adresimde gözüküyor 160tl fatura ödedim kullanmadigim internete her destek kaydına internetiniz kullanima hazir diye cevap gönderiyorlar üniversite öğrencisiyim uzaktan derslerime giremiyorum search and writing projelerimi yapmak için internet kafelerde sabahlıyorum çile çekiyorum resmen ve bu adamlarin müşteri hizmetleri yok satış temsilcisini arıyorum beni teknik desteğe bağlar mısınız diyorum ve suratıma kapatıyorlar resmen dalga geçiyorlar bu konu hakkında ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BTK ya şikayet edebilirsin detaylı kanıtları göstererek. Size cevabı yine türknet verecektir fakat açıklayıcı sebeplerle detaylı bir şekilde cevap vermeleri lazım , araya devleti aracı koyuyorsunuz gibi düşünün . Şuanda sizi takmaması onları herhangi caydırıcı bir harekette bulunmamanız , böyle diyorum çünkü maalesef artık telekom şirketleri böyle bir umursamaz müşteriyi takmaz bir hal aldı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.