Şimdi Ara

TürkNet aboneliğim ne zaman iptal olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TürkNet'e bana VDSL paket aboneliğim olduğu halde ADSL hizmet verdiği için iptal faxı yolladım.
    15 Mayıs günü TürkNet'e iptal fax'ı yolladım 16 Mayıs'ta ellerine ulaştı, bende dün TürkTelekom'u aradım abonelik başlattım sıfırdan. Bugün TT'den geldiler kullanıcı adı şifre verdiler VDSL için.
    Modeme yeni kullanıcı adı ve şifremi girecektim ki birde ne göreyim TürkNet VDSL hizmet vermeye başlamış Fakat çok geç oldu ben abonelik sözleşmesi başlattım TürkTelekom ile :(
    Neyse uzun lafın kısası benim TurkNet aboneliğim ne zaman iptal olur bizi TurkNet'ten aramadılar hala daha..

• Merhaba, kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Beni dilekçeyi faxladıktan bir saat içinde arayıp neti kestiler. 7 gün sürmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal_ed007 K kullanıcısına yanıt
    5 gün oldu umarım iptal ederler TürkTelekom'a geçtim çünkü.
  • Sehnsuchtt S kullanıcısına yanıt
    internet 5-6 güne gider dsl ışığı söner sabit telefonda 8 ila 10 gün arası iptal olur
  • berkaysahinonline B kullanıcısına yanıt
    Modeme TürkTelekom'un kullanıcı adı şifresi ile kurulum yaptım. DSL ışığı gidince haberim olmaz, mesaj yolu ile bilgilendirecekler mi iptal edildiğini?
    Yok herhangi bir kurulum yapmasaydın belirli noktalar vardı anlayacağınız fakat şuan nasıl anlaşılır bilemedim çünkü ben o şekilde takip etmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, iptal işleminiz için 21.05.2020 09:48' de arama yaptık ancak ulaşamadık. İlgili birimimiz tekrar arama sağlayaccak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gün içerisinde tekrar ararsanız seviniriz.
    Merhaba, hizmetinizin iptal işlemi tamamlandı.
    Teşekkürler, son olarak bir faturalandırma olacak mı ? Olacaksa kaç günlük faturalandırma olacak?
    ben iptal ettikten sonra 4-5 tane farklı fatura çıktı sürekli takip edin bunlardan biri 3.21 biri 2,91 biri 44 biri 22 biri 27,54 tlydi bunların neredeyse hepsi farklı tarihte geldi ama hepsinin son ödeme tarihi aynıydı 21 nisan

15 mayısta borcunuz yoktur dediler 2-3 gün sonra tekrar 2,91 tllik fatura çıkarmışlar 21 nisan sön ödeme tarihli ve ilk 2-3 fatura hariç hiçbiri için haber verilmedi ne sms ne posta ne eposta
    edevletten falan bakmazsanız haberiniz icra memuru gelince olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 21 Mayıs 2020; 16:25:57 >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturanızın kontrol edilmesi için ilgili birime bilgi verdim. Faturanızı ve hizmetinizi kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.
    Mayıs ayına ait fatura ödemenizi yapmışsınız ve tekrardan bir fatura gönderimi olmayacak.
    merhaba umurumda değilsiniz sadakam olsun size ama her konuya bunu yazacağım böylece kimseyi icraya veremeyecekseniz böyle küçük numaralarınızla

konu sahibi arkadaş inanma bunların sözünü bana da borcunuz yoktur dediler kontrol et sürekli
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmen için teşekkür ederim umarım böyle bir durumla karşılaşmayız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.