Şimdi Ara

Turknet Abonelik İptalini Yokuşa Sürüyor. BULAŞMAYIN BU FİRMAYA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni taşındığım adreste fiber alt yapı var ve ben nakil talebinde bulundum turknet ise yeni adreste hizmet veremiyoruz dedi bende tamam o zmn iptal edelim dedim neyse bana bi mail gönderdiği ve şu numaraya faxlayın dediler faxladım 1 hafta geçti arayan soran yok, neyse tekrar aradım fax gelmemiş ikametgahla beraber yeni göndereceğim dilekçeyi bu sefer kargo ile gönderin tamam dedim aldım eklerle gönderdim tabi bu arada 2 hafta geçti eski adreste hizmet aktif faturasını ödeyecem, kargo ellerine cuma günü ulaştı aradan 5 gün geçti hop mail atmışlar yeni bir dilekçe "Teknik nedenlerle iptal dilekçe örneğini ekte bilginize sunarız.Saygılarımızla." oldu sana 3 hafta almadığım hizmeti ödemeye devam edecem? Arkadaşlar bulaşmayın bu firmaya abonelik başlatınca güzel ama iptal e gelince her türlü sorumsuzluğu ilgisizliği kısaca gerçek yüzlerini gösteriyorlar.

• sikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://sikayet.btk.gov.tr/index.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

sikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://sikayet.btk.gov.tr/index.php
    Eyw hocam hemen gerekeni yapayım ben

• dondur aboneliği fatura işlemesin.
    dilekçe örneğini atarmısın buraya.
  • Merhaba, lütfen böyle düşünmeyin. Sizi artık aramızda göremeyeceğimiz için üzgün olduğumuzu da bilmenizi isterim :( Keşke bakır kablolu altyapı olsaydı da beraber devam edebilseydik... İptal işlemleriniz için size ben yardımcı olmaya çalışacağım. Rica etsem hizmetinize ulaşabileceğim GSM numaranızı veya müşteri numaranızı benimle PM üzerinden iletir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.