Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sabbra

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Teşekkürler öğrenmek istediğim buydu. Fibermi vdsl mi kullanıyorsunuz
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    4mb verilmiş görünüyor ama 2 mb geliyor. Canlı destekten sordum vdsl upload hızı 2 mb kadar diye cevap aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet sitesinde bazı şeyleri doldurdum fakat müracaat etmedim ama ne hikmetse aradılar zorla İnternet hizmeti satmaya çalışıyorlar mayıs ayında bakacağım diyorum yok deneyin memnun kalmazsanız çıkarsınız. Yok efendim TC verin kredi kartı numaranızı otomatik sisteme aktaracağım oradan söyleyin diyor. Diyorum mayıs ayında bakacağım yok kadın anlamıyor en sonunda kötü laflar etmek zorunda bırakacaktı. Hız yine 3 Mbps düşüyor bütün İnternet şirketi bizim haberimiz yok diyor. 50 Mbps hız verecek 150GB ben aylık 400GB indirme yapıyorum diyor 1 sene geçerli 4 kere +50Gb kota varmış şakamı abi cidden bu zaten bizim buradaki santrale sistemi getirmeyecekler. Başka mahalleden sorguladığım da en kısa zamanda yapa altyapısı gelecektir diyor. Kötü deneyimim bu daha önce hiç bir İnternet şirketi hizmet satmak için beni bu kadar zorlamamıştı.
  • yeni taşınacağım evimde 75mbps hız ve 150gb kota çıktı. eğer geceleri kotasız kalma olayını uygulayacaksa kesinlikle turk.net e geçeceğim.
  • Ttnet vdsl kullanıyorum turknete geçmek için iptal yaptırmaya gerek var mı

• Ametal58 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok. Turknet geçiş işlemini yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü diyenler var baglatmayin diyenler var

Kardesim kotuyse iptal et çık turk netten kimseyi zorla tutmuyolar taahhüt yok bisey yok bende baglatiyorum kötüyse cikarim bu kadar basit adam gibi kullanan da var

• 100 sinyal gelecek şekilde ayarlı. Hattın 84-85 destekliyor. Kopma olmadığından bu şekilde devam ediyoruz

• Ametal58 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yaptırmayın. Port yok gibi durumlarla karşılaşa bilirsiniz.

Benim 1 hattım geçiş yaparak, Turknetli oldum. Hiçbir kesinti yaşamadım. Turktelekomdan hizmet alırken, mesaj geldi ve modem bilgilerini değiştirdim. Turknette aktifti, kullanmaya devam ettim.

• Soul741 kullanıcısına yanıt
    Modemin altına baktım B10A yazıyor sizdekide aynı model midir acaba

• çok cazip ama güvenemiyorum.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
  • Bende 10 Aydır 75mbit e Kadar 150Gb kotalı tarifedeyim.6-7 ay kadar modemde ulaşılabilir hız 98mbit'ken speedtestte hızım kablosuzda 60 mbit çıkıyordu.Son aylarda ne hızımı sabitlediler modemde ulaşılabilir hız 62mbit e düştü speedtestte maksimum 37 mbit görüyorum.Birkaç kere aradım ama faydası olmadı
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Evet ayni hocam. Vdsl destekliyor dediğim gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum yer 35Mbps'e kadar destekliyormuş. Merak ettiğim şey bulunduğum yer AKN'siz paketi destekleyince direk ona geçebilecek miyiz aynı fiyatla?
  • Çok mutluyum şuan, yarın superonline arayıp taahhüt iptal ettireceğim (Tabi ki geçirmezlerse fiyat olarak).

• Bulundugum semtte sadece bizim ve yanimizdaki 1-2 apartman harici butun semt akn siz gozuyor. Sistem hatasi mi acaba.

• Bulundugum konumda AKN siz sistem mevcut yapa var yani 500 m ilerideki çarşı taraflarında hız 50 mbps ve AKN yok iken bulundugum yerde AKN yok ama 16 mbps altyapı aynı hız neden düşüyor bu kadar kısa mesafede onu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech

quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

Teşekkürler öğrenmek istediğim buydu. Fibermi vdsl mi kullanıyorsunuz

vdsl kullanıyorum.

şunu belirteyim. torrentte upload yaparken saniyede 480 kilobayt hızı görüyor hatta bazen 500leri geçiyor.

4096 mbps 512 kb olduğundan benim için çok yeterli bir hız.

download yaparken ise saniyede 5 megabayt a kadar çıkıyor.

saniyede ortalama 3,5 - 4,3 megabayt hız arasını rahat görüyorum.

• Şuan 16 mbps turknet adsl kullanıyorum, adresimi sorguladığımda 75mbps ye kadar vdsl desteklediğini görüyorum ama ne zaman arayıp vdsle başvuru için sorsam altyapınız desteklemiyor cevabı alıyorum enteresan
  • Site bile biliyor, muhtemelen keyfiniz kaçtı diyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.