Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç GB upload yaptığını değil hızını soruyorum. Hız testi yapıp ekran görüntüsünü koyarmısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

internet hizmetinde sıkıntı olmuyorsa gerisi boş işler alt yapı türktelekom zaten
    olursada kapatırız bunu yedek internet diye alıyorum zaten evimde internet var

10 küsür yıl ttnet kullandım hataları tek tük. Evet turknetde ttnetin altyapısı ama son ay 15 defa kayıt açıp durdum. Ya dsl ışığı yok bu sıralarda dsl var internet ışığı hiç ysnmıyor. Geksede 5_6 saat sonra yine yok. Hizmet cidden sıfır. İlgi alaka hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 22 Nisan 2017; 16:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Uygundedıgı kac lıra

60 lira ama güya 1000dk telefonda var gibilerinden 150gb akk kozunu kullanıyor.
    Az önce ttneti aradım geçiş için onlarda şaka gibi bu zamanda 50gb akk önerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 22 Nisan 2017; 16:58:4 >
  • türk telekomdan 50 mbps 200 gb aknli paket kullanıyorum 95₺'ye , bi bakayım dedim girdim adresi aknsiz hizmeti şuan veremiyorlarmış ama oturduğum bölge 2017 hedefleri içindeymiş, şu an için ise 75 mpbs 150 gb akn veriyorlar 60 ₺. Neredeyse çok benzer bi paketi 35 ₺ daha ucuza almak var neyse aradım müşteri hizmetlerini, bu paketten kurtulmak istiyorum dedim, 120 tl'ye kadar cezayı ödüyoruz dedi eleman, türk telekoma sormadım ama ceza ne kadar olur bilmiyorum ama birden laaan soyuluyorum hissine kapıldım türk telekomdan, eğer türknet belirttiklerini yerine getiriyorsa hem hız hem akn hem taahhüt olmaması açısından müthiş bi olay, ilk zamanım oldğunda bu işi halledip soyguncu telekomdan kurtulmaya çalışacağım.

bu arada

---- önemli ----

tt 1 mayısa kadar arayıp zaten yasal olan düzenlemeyi pazarlayıp satmaya çalışıyormuş, lütfen itibar etmeyin, eğer yaptıysanız iptal ettirin böyle bir hakları yok, 25 mbps hız olanlar hızlarını tekrar kontrol ettirsin, tt 24'e düşürüp akn'yi uygulama sonrasında 16'dan 8'e çekme çakallığında, adamlar sadece " hırsız "

---- önemli ----

• 150 gb AKK aştıktan sonra hız 3'e mi düşüyor?
  • TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Ttnet taahhütüm bitince geçmeyi düşünüyorum

• ah şu ttnetin tahaadütü olmasa şimdi :D
  • Mayısta ttnet taahhütüm bitiyor. Turknete göre bölgemde 50mbps 150 gb akn destekliymiş. Ttnette 16mbps üzeri alamiyorum. Muğla milasta yaşıyorum. Turknet ile ilgili sıkıntıların nüfus ve abonesi yüksek olan yerlerde olduğunu düşünüyorum. Geçsem mi geçmesem mi bilemedim. Ne dersiniz?

• gestapooo G kullanıcısına yanıt
    Merhaba gestapooo,

Modem üretici firmanız ile görüşebilirsiniz.
  • Baris4hin kullanıcısına yanıt
    Merhaba Barış,

Altyapı kontrolü için adresinizi detaylı bir şekilde özel mesaj olarak iletirseniz bizde kontrol etmek isteriz.
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    Mehraba mustalationi

Altyapınızın desteklediği hız tarafınıza iletilecektir. Herhangi bir sorunda ekip yönlendirmesi yapılmaktadır.
  • bölgenizde bu sene çalışma yapılacak yazıyor iyi de saha dolabına port ekleme şansları yok? merkez santral bana çok uzak kalıyor.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tugay,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj olarak iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • AKN yok diyor ancak verilebilecek en yüksek hız 16Mbps!
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

internet hizmetinde sıkıntı olmuyorsa gerisi boş işler alt yapı türktelekom zaten
    olursada kapatırız bunu yedek internet diye alıyorum zaten evimde internet var

10 küsür yıl ttnet kullandım hataları tek tük. Evet turknetde ttnetin altyapısı ama son ay 15 defa kayıt açıp durdum. Ya dsl ışığı yok bu sıralarda dsl var internet ışığı hiç ysnmıyor. Geksede 5_6 saat sonra yine yok. Hizmet cidden sıfır. İlgi alaka hiç yok.

Aynen hocam size katılıyorum ayın 13 ünden beri ben de sürekli arıza kaydı açıyorum. Çözüm ise sıfır sadece oyalama politikası gerisi boş.

• teknobomb kullanıcısına yanıt
    Merhaba teknobomb,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj olarak iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • mehmet572 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mehmet,

Telefon numaranız yoksa biz size ücretsiz olarak yeni numara tanımlaması yapacağız. Yalın paketimiz bulunmamaktadır.
  • alex57 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba alex57,

Abone numaranızı veya sabit hat numaranızı iletirseniz evraklarınızı tekrar göndermek isteriz.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Merhaba Or_By,

Cayma bedelinin 120 TL sine kadar karşılamaktayız.
  • daha önce gelen abonelere yok mu 4x50 ??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.