Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır Türknet 16mbit adsl kullanıcısıyım adresimde 75mbit e kadar hız desteği var hat değerlerimin fotosunu ekledim acaba maksimum nekadar hız alabilirim bilgi verirmisiniz. Elimdeki modem ise ZyXEL VMG3312 75mbit e kadar hızı desteklermi acaba.TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır Türknet 16mbit adsl kullanıcısıyım adresimde 75mbit e kadar hız desteği var hat değerlerimin fotosunu ekledim acaba maksimum nekadar hız alabilirim bilgi verirmisiniz. Elimdeki modem ise ZyXEL VMG3312 75mbit e kadar hızı desteklermi acaba.TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Hacı o modemi değiş vdsl modem al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Yanlış anladın hocam bende Türknet kullanıyorum memnunum 70mb down. 1.60 mb up. hızım var sıkıntı yok arkadaş 4mb upload yazdığı için söylemiştim yani modemdeki yazan değer verilmiyor onu belirtmek istemiştim. Teşekkürler yinede
    Edit: Bu değerler kablosuzda çıkıyor. Pc olmadığı içim kablolu test yapamıyorum. :)
    TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Şanslısınız hocam, ben yeni abone olacaksınız sandığımdan bilgi vermek istedim, ben de sizin tarifeye geçeceğim umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

16mbps ADSL paketi oluyor. ADSL de teorik olarak 2mbps yükleme imkansız. En fazla 1mbps veriliyor. Ayrıca ADSL için sözleşmede belirtilen yükleme hızı 800kbps

O zaman sözleşmede bir hata var sanırım, teşekkürler bilgi verdiğiniz için

• Turk net mi allah yazdıysa bozsun. Sözde 13 nisanda hattımın aktif olduğu msjı geldi ama ne dsl ne de internet ışığı yanmıyor. Belki 10 defa arıza kaydı oluşturuldu ama çözüm falan yok mağduriyetin diplerindeyim. Baş vuracak arkadaşlara tavsiyem iki kere düşünsünler

• Turknette yalin internet var mi bende hat yok abone olmak icin hat mi gerekiyor.

• Bir yakınım Nevşehir'in pek modern olmayan bir mahallesinde Turknet vdsl kullanıyor. Kablolu 61mbit kablosuz iyi cihazla 57-58mbit ve 1.7 upload alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Hat değerlerini atabilir misin?

Alabileceğin en yüksek hız bu

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Vdsl desteği yok

• kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Adamlar ilk 1 ay deneme ucretsiz diyor. Begrnmediysen iade et kardeşim

• evrakları indirebilsek başvuru yapacaz da dünden beri evrak inmiyor.
  • Şimdi sorguda 75mbit desteklediği çıkıyor bu durumda abone olursak mayıstaki düzenlemeyle AKN sonrası hızımız 24mbit oluyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 22 Nisan 2017; 13:55:35 >
  • Beyler bu akn icin telefonla sorguladigimda 150 gb gösteriyor adresle sorguladığimda sinirsiz diyor.

• TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULATurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

bunlardan hangisi doğru şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır Türknet 16mbit adsl kullanıcısıyım adresimde 75mbit e kadar hız desteği var hat değerlerimin fotosunu ekledim acaba maksimum nekadar hız alabilirim bilgi verirmisiniz. Elimdeki modem ise ZyXEL VMG3312 75mbit e kadar hızı desteklermi acaba.TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Sizin modeminiz vdsl destekliyor zaten. Tam model numarasini atin tam teyit edeyim. Sonunda b a felan da yaziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ttnet ten caysak cayma bedelini karsiliyorlar mi

• Soul741 kullanıcısına yanıt

Sonunda B felan yazmıyor dostum
  • TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Hızım madem 75 mbps destekliyor neden en fazla 20 mbps görüyorum,ilk ay 35 40 arasıydı sonra 2 mbpsye felan düştü zar zor yükselttirdim TurkNetten hiç memnun değilim.

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Dsl ayarları kısmının ss alıp atarsanız kesin birşey söyleyebilirim.Ama yanlış bilmiyorsam bu modem vdsl uyumluydu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.