Bildirim
TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (7. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: digitech
Yanlış anladın hocam bende Türknet kullanıyorum memnunum 70mb down. 1.60 mb up. hızım var sıkıntı yok arkadaş 4mb upload yazdığı için söylemiştim yani modemdeki yazan değer verilmiyor onu belirtmek istemiştim. Teşekkürler yinede
Edit: Bu değerler kablosuzda çıkıyor. Pc olmadığı içim kablolu test yapamıyorum. :)
Şanslısınız hocam, ben yeni abone olacaksınız sandığımdan bilgi vermek istedim, ben de sizin tarifeye geçeceğim umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
16mbps ADSL paketi oluyor. ADSL de teorik olarak 2mbps yükleme imkansız. En fazla 1mbps veriliyor. Ayrıca ADSL için sözleşmede belirtilen yükleme hızı 800kbps
O zaman sözleşmede bir hata var sanırım, teşekkürler bilgi verdiğiniz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk net mi allah yazdıysa bozsun. Sözde 13 nisanda hattımın aktif olduğu msjı geldi ama ne dsl ne de internet ışığı yanmıyor. Belki 10 defa arıza kaydı oluşturuldu ama çözüm falan yok mağduriyetin diplerindeyim. Baş vuracak arkadaşlara tavsiyem iki kere düşünsünler
Turknette yalin internet var mi bende hat yok abone olmak icin hat mi gerekiyor.
Bir yakınım Nevşehir'in pek modern olmayan bir mahallesinde Turknet vdsl kullanıyor. Kablolu 61mbit kablosuz iyi cihazla 57-58mbit ve 1.7 upload alıyor. -
http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8961n-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-antenli-wps-adsl2-modem-router-ap-p-BD501196?magaza=Esen%20Bili%C5%9Fim&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CMnFpqzjt9MCFVQ_GwodasYMJA
elimde bu modemden var bu işimi görürmü sizce VDSL modemmidir.
-
-
Vdsl desteği yok
Adamlar ilk 1 ay deneme ucretsiz diyor. Begrnmediysen iade et kardeşim
evrakları indirebilsek başvuru yapacaz da dünden beri evrak inmiyor. -
Şimdi sorguda 75mbit desteklediği çıkıyor bu durumda abone olursak mayıstaki düzenlemeyle AKN sonrası hızımız 24mbit oluyor heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 22 Nisan 2017; 13:55:35 > -
Beyler bu akn icin telefonla sorguladigimda 150 gb gösteriyor adresle sorguladığimda sinirsiz diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tugayy
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır Türknet 16mbit adsl kullanıcısıyım adresimde 75mbit e kadar hız desteği var hat değerlerimin fotosunu ekledim acaba maksimum nekadar hız alabilirim bilgi verirmisiniz. Elimdeki modem ise ZyXEL VMG3312 75mbit e kadar hızı desteklermi acaba.
Sizin modeminiz vdsl destekliyor zaten. Tam model numarasini atin tam teyit edeyim. Sonunda b a felan da yaziyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ttnet ten caysak cayma bedelini karsiliyorlar mi
-
-
Dsl ayarları kısmının ss alıp atarsanız kesin birşey söyleyebilirim.Ama yanlış bilmiyorsam bu modem vdsl uyumluydu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X