Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

şunu diyorsunuz sanırım.
  • Konuyu okuduktan sonra bir yıldır 16 mbit olarak kullandığım adsl hizmetinden 50 mbit vdsl hizmetine geçiş için başvurdum.TTnet ile kıyaslayınca türknet süperdir, telekom süründürür, kazıklar, müşterisine saygısı yoktur.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Hayır hat degerlerini degil modem arayüzünden dsl ayarları ile ilgili bi kisim olmali mesela benim modemde bu sekilde seninki nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Sonunda B felan yazmıyor dostum

Modem vdsl destekliyor. Ayni modem bende de var. 75 mbit sorunsuz kullaniyorum. Baska modem almaniza gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zyxel modemlerde otomatik yapıyor o işi.

Modeminiz VDSL destekli. Geçiş yapabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobomb

Turk net mi allah yazdıysa bozsun. Sözde 13 nisanda hattımın aktif olduğu msjı geldi ama ne dsl ne de internet ışığı yanmıyor. Belki 10 defa arıza kaydı oluşturuldu ama çözüm falan yok mağduriyetin diplerindeyim. Baş vuracak arkadaşlara tavsiyem iki kere düşünsünler

Aynen son ay hergün en acilinden kayıt alıp duruyorlar. Bide kapamayın uygun fiyatdan yararlanıyorsunuz diyo. Hizmet varmıki uygun olsun. Gerçekten çok reziller ttnetden geçicekler çok düşğnsün.

• bnm hat 13 destekliyo en fazla ama sitede 35 çıkıyo itibar etmemek lazım heralde siteye
  • 21,04,2017 günü basvudum 1 gün sonra yani bugün telekomdan hattı açmaya geldiler telefon bugün açılır dedi
    oha dedim anında hizmet internette pazartesi açılır dediler daha evraklar adamlara ulaşmadı bile
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    Bende dün başvurdum. Bugün geldiler. Telefon açılmış interneti deneyemedim modemim olmadığı için. Normalde kağıtlar ulaşınca açılmayacak mıydı?

Kağıtlarıda indiremiyorum ki kargolayayım. Site açılmıyor

Siz kağıtlara internet üzerinden ulaşabildiniz mi

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Sizin mail adresinize link atıyorlar ordan pdf formatında çıkıyo indirip yolluyorsun
    türknetin sitesine yönlendiriyor link, ordan tıklayında indirdi bende 2 kere indirdim hatta
    şuan telefon aktif evraklar onlara ulaşmamış daha cuma yolladım pazartesi ellerinde olur
    Site aktif şuan ama bilmiyorum canlı desteğe yaz anında cevap var hizmetleri iyi
    Yazdım. Bakım var ondan dediler. Dün kaç gibi indirebildiniz

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    sabah 10:30 gibi çıktısını aldım
    Şimdi oldu. Ben 4 ten sonra almaya çalıştım. O saatten beridir alınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

Sizin mail adresinize link atıyorlar ordan pdf formatında çıkıyo indirip yolluyorsun
    türknetin sitesine yönlendiriyor link, ordan tıklayında indirdi bende 2 kere indirdim hatta
    şuan telefon aktif evraklar onlara ulaşmamış daha cuma yolladım pazartesi ellerinde olur
    Site aktif şuan ama bilmiyorum canlı desteğe yaz anında cevap var hizmetleri iyi

Yeni olduğunuz için hizmet iyi geliyor. Bende çok memnundum. Az bi cortlamaya başlasın heran sistemleri çöküyor.

• onurguner kullanıcısına yanıt
    Uygundedıgı kac lıra

• onurguner kullanıcısına yanıt
    internet hizmetinde sıkıntı olmuyorsa gerisi boş işler alt yapı türktelekom zaten
    olursada kapatırız bunu yedek internet diye alıyorum zaten evimde internet var
  • sorgulama yaptım 50Mbps hız çıkıyor ben şuan ttnet ile 100mbps kullanıyorum
  • bizim yazlıktaki eve 35mbit alabilirsiniz seçenegi çıktı. adres olarak tam nokta atışı yapmak güzel.

bu 35mbit vdsl dimi ? adsl+ veya adsl 2 modemleri olmuyor galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Modem değerleri değilde hız testinde kaç çıkıyor upload. Sözleşmede 2 mb olarak belirtiliyor.

Şubat ayı upload değerim.

Torrent mudavimiyim.

• Bugün beni telekomdan aradılar 8 mb hız ve kotasız internet bağlayalım . Siz 5 .porttan kullanıyorsunuz Onuda 1 . Porta alalım kesintisiz internet kullanın dediler. Fiyat 56 civarıymış bende 150 gbkota 40 mb hızında internet kullanıyorum . Gerek yok diyerek kapattım. 5 aydır kullanıyorum 1 kez ev içinde ki kablodan dolayı sıkıntı yaşadım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.