Bildirim
TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (8. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuyu okuduktan sonra bir yıldır 16 mbit olarak kullandığım adsl hizmetinden 50 mbit vdsl hizmetine geçiş için başvurdum.TTnet ile kıyaslayınca türknet süperdir, telekom süründürür, kazıklar, müşterisine saygısı yoktur. -
-
-
Zyxel modemlerde otomatik yapıyor o işi.
Modeminiz VDSL destekli. Geçiş yapabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknobomb
Turk net mi allah yazdıysa bozsun. Sözde 13 nisanda hattımın aktif olduğu msjı geldi ama ne dsl ne de internet ışığı yanmıyor. Belki 10 defa arıza kaydı oluşturuldu ama çözüm falan yok mağduriyetin diplerindeyim. Baş vuracak arkadaşlara tavsiyem iki kere düşünsünler
Aynen son ay hergün en acilinden kayıt alıp duruyorlar. Bide kapamayın uygun fiyatdan yararlanıyorsunuz diyo. Hizmet varmıki uygun olsun. Gerçekten çok reziller ttnetden geçicekler çok düşğnsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bnm hat 13 destekliyo en fazla ama sitede 35 çıkıyo itibar etmemek lazım heralde siteye -
21,04,2017 günü basvudum 1 gün sonra yani bugün telekomdan hattı açmaya geldiler telefon bugün açılır dedi
oha dedim anında hizmet internette pazartesi açılır dediler daha evraklar adamlara ulaşmadı bile -
Bende dün başvurdum. Bugün geldiler. Telefon açılmış interneti deneyemedim modemim olmadığı için. Normalde kağıtlar ulaşınca açılmayacak mıydı?
Kağıtlarıda indiremiyorum ki kargolayayım. Site açılmıyor
Siz kağıtlara internet üzerinden ulaşabildiniz mi
Sizin mail adresinize link atıyorlar ordan pdf formatında çıkıyo indirip yolluyorsun
türknetin sitesine yönlendiriyor link, ordan tıklayında indirdi bende 2 kere indirdim hatta
şuan telefon aktif evraklar onlara ulaşmamış daha cuma yolladım pazartesi ellerinde olur
Site aktif şuan ama bilmiyorum canlı desteğe yaz anında cevap var hizmetleri iyi -
Yazdım. Bakım var ondan dediler. Dün kaç gibi indirebildiniz
sabah 10:30 gibi çıktısını aldım -
Şimdi oldu. Ben 4 ten sonra almaya çalıştım. O saatten beridir alınmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: muratoloji64
Sizin mail adresinize link atıyorlar ordan pdf formatında çıkıyo indirip yolluyorsun
türknetin sitesine yönlendiriyor link, ordan tıklayında indirdi bende 2 kere indirdim hatta
şuan telefon aktif evraklar onlara ulaşmamış daha cuma yolladım pazartesi ellerinde olur
Site aktif şuan ama bilmiyorum canlı desteğe yaz anında cevap var hizmetleri iyi
Yeni olduğunuz için hizmet iyi geliyor. Bende çok memnundum. Az bi cortlamaya başlasın heran sistemleri çöküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uygundedıgı kac lıra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet hizmetinde sıkıntı olmuyorsa gerisi boş işler alt yapı türktelekom zaten
olursada kapatırız bunu yedek internet diye alıyorum zaten evimde internet var -
sorgulama yaptım 50Mbps hız çıkıyor ben şuan ttnet ile 100mbps kullanıyorum -
bizim yazlıktaki eve 35mbit alabilirsiniz seçenegi çıktı. adres olarak tam nokta atışı yapmak güzel.
bu 35mbit vdsl dimi ? adsl+ veya adsl 2 modemleri olmuyor galiba ? -
-
Bugün beni telekomdan aradılar 8 mb hız ve kotasız internet bağlayalım . Siz 5 .porttan kullanıyorsunuz Onuda 1 . Porta alalım kesintisiz internet kullanın dediler. Fiyat 56 civarıymış bende 150 gbkota 40 mb hızında internet kullanıyorum . Gerek yok diyerek kapattım. 5 aydır kullanıyorum 1 kez ev içinde ki kablodan dolayı sıkıntı yaşadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X