Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba adres ile yaptığım kontrolde bana sayfanızdan çıkan sonuçlar bunlar. 3 Yıla yakındır Superonline kullanmaktayım adamlar 8Mbps hızı zor veriyoruz diyorlar. Ama sizin sayfadaki sonuclarda 75Mbps hız çıkıyor Şimdi ben hanginize inanayım :)

Altyapınıza uygun en iyi teklif: 75 Mbps + 150 GB AKN + Her Yöne 1.000 dakika Aylık Telefon Görüşmesi + Taahhütsüz Özgür İletişim Paketi

Üstelik, size bir yıl boyunca kullanabileceğiniz dört tane de 50 GB’lık ekstra kota hediye ediyoruz

4 X 50GB : 59,99 TL
  • izmirde kullanan varmı sitede 16mbps akk siz diyor kesinti yoksa iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

8 aydır türknet kullanıyorum.

Lütfen nazar değdirmeyin.

Söz verdikleri gibi 51 megabit net hız alıyorum.
    TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Merhaba,

Ben de 50Mbit pakete geçmeyi planlıyorum. Hattım da destekliyor zaten. 50 kullanırsam upload hızımız 4mbit mi oluyor? Sizde 4 verilmiş de.

• siteden sorgulama yapınca 16mb verdiği gözüküyor ama aboneliğim 75 mb ve 55 56 mb civarı görüyorum. bilginize.
  • Dostlarım zaten aboneliği olanlara da hediye ediyorlar mı 4x50yi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütümün bitmesine az kaldı türknet altyapı kontrolümde 50mbits çıkıyor bu hızı sorunsuz alabilir miyim acaba bi sorun olduğunda ekip gönderiyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xientina

Dostlarım zaten aboneliği olanlara da hediye ediyorlar mı 4x50yi?

Bende baktim bulamadim yok galiba

@TurkNetDestek hocam bi aydinlatir misin ? Yoksa neden yok?

• 6 aydır Turknet kullanıcısıyım, 50 mbit paketindeyim ve 40 mbit hız alıyorum.

-Modemin erişilebilir gösterdiği, hattın desteklediği download hızı 70 mbit upload hızı 17 mbit.

-Modeme tanımlı download hızı​ 52 mbit upload hızı 4 mbit. Ama 2 mbit upload alıyorum.

Esas soruya gelelim.

Hattım bu değerleri destekliyorken, kabin dibimde olduğu ve 50 mbit paketinde 40 mbit kullandığım halde, hız sorgulama sayfasında max 35 mbit alabileceğim yazıyor. Değerlerde kesinlikle oynama var. Ben bakayım üst pakete geçebilecek miyim derken aldığım hızdan daha düşük bir hız gösteriliyor.

• Turknete geçecektim şuan kafamda bir sürü doru oluştu ve evraklar geldi imzalamaktan korkuyorum dilim bir kez yandı. Ve dengesiz bir fiyatlandırma olması bana kuşku uyandırıyor 16 mt de aynı 50 mbit de aynı fiyst bi garip

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

siteden sorgulama yapınca 16mb verdiği gözüküyor ama aboneliğim 75 mb ve 55 56 mb civarı görüyorum. bilginize.

aynen benimde öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

8 aydır türknet kullanıyorum.

Lütfen nazar değdirmeyin.

Söz verdikleri gibi 51 megabit net hız alıyorum.

Merhaba,

Ben de 50Mbit pakete geçmeyi planlıyorum. Hattım da destekliyor zaten. 50 kullanırsam upload hızımız 4mbit mi oluyor? Sizde 4 verilmiş de.

Evet upload hızı 4 Megabit.

• Floki Vilgerdarson kullanıcısına yanıt
    youtube ve google diye birsey var videolari incelemeleri raportajlari ve kullanicilari var incele

• Modem değerleri değilde hız testinde kaç çıkıyor upload. Sözleşmede 2 mb olarak belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 22 Nisan 2017; 9:39:27 >
  • Ben bu son ay 10_15 defa arıza kaydı oluşturdum. Şuan yine yok yine aradım. Kedi köpek dalaşı yapıyoz .. hıza falan aldanmayın arkadaşlar hizmet alamıyonuz... öyle hale geldimki internetim düzelse bile yinede arayıp arıza kaydı bırakmak istiyorum nasıl olsa akşama yine kesilecek 1 gün internetsiz kalıcam zaman kaybetmiyim diye 😬 gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: digitech

Modem değerleri değilde hız testinde kaç çıkıyor upload. Sözleşmede 2 mb olarak belirtiliyor.

Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama 16mbps'e kadar download ve 2 mbps'e kadar upload olan paketindeyim, akk yok. 10 mbps download, 0,6 mbps upload hızım var... İki aydır ara ara kopmalar oluyor, hızımın 3 mbps'e düştüğü de oldu kopma olmadığı zamanlarda... Ama müşteri hizmetlerine kolayca ulaşıp arıza kaydı bırakabildim, müşteri hizmetlerinden memnunum diyebilirim. 4mvps yazdığına bakmayın, genelde o kadar veremiyorlar ya da vermiyorlar.

Edit:3 yıldır kullanıyorum, sadece son 2 ayda kopma yaşadım, sorunun kaynağı üye sayısı arttığından mı ttnet altyapısından mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 22 Nisan 2017; 11:6:30 >
  • Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    16mbps ADSL paketi oluyor. ADSL de teorik olarak 2mbps yükleme imkansız. En fazla 1mbps veriliyor. Ayrıca ADSL için sözleşmede belirtilen yükleme hızı 800kbps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladın hocam bende Türknet kullanıyorum memnunum 70mb down. 1.60 mb up. hızım var sıkıntı yok arkadaş 4mb upload yazdığı için söylemiştim yani modemdeki yazan değer verilmiyor onu belirtmek istemiştim. Teşekkürler yinede
    Edit: Bu değerler kablosuzda çıkıyor. Pc olmadığı içim kablolu test yapamıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitech -- 22 Nisan 2017; 11:28:56 >

• 50mbit kullanıcısıyım, fakat gündüzleri max. 40 mbit alıyorum. akşamları ise çok yavaşlıyor 10 mbit i geçmiyor... sizdede akşamları bariz yavaşlama oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romster -- 22 Nisan 2017; 11:27:28 >
  • D-Smart ile bir yıl daha taahhüdüm var, bitse de Turknet'e geçsek.
  • Bıktım artık adsl kullanmaktan. Bi ISS mahalleye fiber getirmez mi ya. 10 senedir internet kullaniyorum hep ayni hizda bi gecen sene 8den 11e cikti o kadar .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.