Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de nisan ayının ilk günlerinde başvurmuştum. Kargo ulaştıktan sonraki gün hattı bağlamışlar kutuya. Bayaa hızlı oldu. Sonra gittim elektrikçiden 25 metre telefon kablosu aldım üç telli. 2. Kata çektim hattı. Adsl 16 mbs destekliyor dediler. 12-13 mbs falan alırsın dediler. Hakikaten dedikleri kadar alıyorum. Anlaşıp gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Malesef geçerli olduğuna dair bir şey göremedim. halbuki biz öncelikle MEVCUT MÜŞTERİLERİMİZE imkan sağlıyoruz diyordu genel müdür yardımcıları. bu yüzden asıl aknsiz müşterilere sağlanmalıydı bu hediye. umarım farkeder ve bu hakkkı verirler. turknetten memnunum bu da ayrı
  • birinci sayfadaki linki tıkladım yapa varmı diye. yapa henüz yok ama verilebilecek hız 16mbs yazıyor. ben zaten türknetliyim 61 mbbs hız alıyorum. kafalarına göremi değer yazıyorlar. yani yeni üye olsam 16 mbps yi kitleyecekler bana. akn kalkıcağı için.
    9 gün sonra akn geçsem bile hızım 24mbps olucak kanun gereği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 21 Nisan 2017; 15:19:39 >
  • Benim hat değerleri böyle çıktı ben hiç anlamıyom bu değerler iyimi kötümü.Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    quote:

Downstream:
    relative capacity occupation: 100%
    noise margin downstream: 19.8 dB
    output power upstream: 12.2 dbm
    attenuation downstream: 24.3 dB

Upstream:
    relative capacity occupation: 100%
    noise margin upstream: 16.1 dB
    output power downstream: 19.1 dbm
    attenuation upstream: 14.7 dB

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

benim modem max 14 mbit destekliyor yukarsına cıkamam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 21 Nisan 2017; 15:31:25 >

• Bizim apartmanda sadece fiber var, sorgulamada 16 mbit adsl görünüyor
  • Telefon numarasıyla sorguladığımda 16mbit çıkıyor, adres ile sorguda ise 50mbit çıkıyor hangisi doğru şimdi :)

• Bana da 150 gb 50 mbit diye gösterdi sayfa yapa altyapısı yokmuş.2018 ekim ayına bakalım kim öle kim kala duruma göre değiştiririz bizde Issyi
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Bende benzer durum vardı.8i gecmiyordu.defalarca aradim altyapiniz bu kadar diyorlardi.sonra bi bayan denk geldi.hiz yukseltme yapti sonra 12ye cikti.ustuste isten anlamayanlar da denk gelebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet'in modemini burada kullanabilirmiyiz acaba?

• helll_599 kullanıcısına yanıt
    Yapa dasın AKN'siz de. yani şurası burası nasıl diye bakmadan geç
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Başvurdum. Daha başvuru evraklarını indiremiyorum. Bakalım daha neler yaşatıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten Türknet abonesiyim. Bana bir faydası olacak mı bu durumun?
  • beyler bu türknet'in şimdi sunucuları,internet problem durumları falan nasıl?Kota sorgulama yaptım 50 mbps hız+150 gb kota 60 tl diyor.Üstelik 2017 plan tablosuna göre oturduğumuz yere sınırsız akn gelecek diyor bu yıl içinde.

Fiyat iyi,akn kalkıcak haberi iyi ama ben kablonette şuan hiç bir sıkıntısız kullanıyorum.25 mbps'sa 24 mbps hızı hep garanti alıyorum.Hababam bakım ayağına internet gitmiyor.Pingler de fena değil.

Şimdi türknet'e geçsem 50 mbps'in hakkını tam anlamıyla,sorunsuz olarak alabilir miyim?Eğer öyleyse taahhüt bitince türknet'e geçebilirim.
  • 72 TL den 50 mbit 200 GB AKN internet hizmeti alıyorum ve yaklaşık 8 Senedir Doping internet kullanıyorum..

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Geçen Haziran ayında evimin sadece 66 Mt uzağına FTTC kutusu gelmesiyle hat değerlerim 100 Mbit'e kadar destek vermeye başladı..

VDSL2 ile şuan 46-47 Mbit sabit hız alıyorum ve 4 Mbit Upload hızım bulunuyor..

Az önce bu firmanın alt yapı sorgulamasını yaptım ve ne göreyim. En fazla 16 Mbit alabilirsiniz diyor Her türk firması gibi sende ne kopartırsam kar derdine düşmüş üçkağıtçı bir firmasın TürkNet..! yöneticiniz sosyal ve tekno kanallara boşuna çıkıp reklam yapmıyor. Ha birde Alt yapı yeterli, herkes sıkıntısız kullanacak diyor..

YouTube üzerinde yığınla video var düşük hız ve çeşitli sorunlar yaşayanlar tarafından paylaşılan.. 50 Mbit hız verilecek denmiş, adam akşamları 3-4 Mbit, gündüz ise 20 mbit hız aldığını video ile kanıtlamış farklı zamanlarda..

1 Ay dene, beğenmezsen iptal et olayıda iyimiş 1 ay deneme süresince musluğu aç, aboneyi kapınca teknik sorunlar başlasın..

Bu saydıklarımın çoğu can sıkıcı şeyler ama güzel yanı yokmu.? Evet var. taahhütname yapmıyoralar ve memnun kalmazsan ayrılabiliyorsun.. Peki firmanın taahhüt ettiği alt yapıya ne oldu? hani sorun olmuyordu?..

Bence geçmeyi düşünenler 2 kere değil, iyice bir zaman ayırarak düşünsün..

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

Ben dün tekrardan uydunet ile anlaştım 52 TL 50 mbps hız 50 gb akk tv filan herşey içinde akk sonrası 16 mbps düşeceğim TurkNet 100 mbps diyor bu tarifeyi alsaydım hızım kaça düşecekti?

Tarifenin ismi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bizim apartmanda sadece fiber var, sorgulamada 16 mbit adsl görünüyor

Sorgulama sitemi tam oturmadı derler ve kılıfına uydururlar. Sözde sınırsız veriyoruz ama herkesi 16 ile kitliyoruz demeye getiriyor kısaca üçkağıtçı herifler..

• Bu firmayi kötüleyenleri anlamiyorum, d smart da 2 yil 8mbit aldim sonrasinda 16 zar zor kopmalar ya?adim

Simdi ise buraya geçtim 16mbit rahat aldim hattim iyi oldugundan vdsl de destekliyormu? ve dun aradim anlik gecirdiler ve simdi 60mbit aliyorum saniyede 7mb indirme oluyor daha ne olsun ilk kez saglam bi adim attik.

saygilar turknet tesekkuru hak ediyorsunuz...

Sizin sorun telefon hattından kaynaklı, hattınızı düzeltirseniz sorun kalmaz. Telekomla görüşmeniz lazım ya da turknet ile eğer telefon hizmetini onlardan alıyorsanız.

Telefon hizmetini telekomdan alıyorsanız hattınızda parazit falan oldugunu söyleyin, gelip baksınlar.
    Merhaba Kadir,

Hattın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj yoluyla iletmenizi rica ederiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.