Bildirim
TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (2. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaptantrojan
Akn yok gerçekten de altyapısı olmasa da en azından şimdilik Yok 200 gb çektim şahsen mesaj geldi ama indirmediler
Bu aymi hocam ben gecen ay kotayi doldurdum direk 3 mb yaptilar hizi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
4 aylık 50 gb ek akn , 120 tl ödedikleri cezanın yerine mi geldi ? -
Turknetliyiz zaten ailecek, Mayıstan sonra kotanın pek önemi kalmayacak -
Santral veya saha dolabına uzak olabilirsiniz. Veya binaya gelen kablolarda sorun olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba bu teklif mevcut aboneler için geçerli mı?
3 yıldır üyenizim, verdiğiniz linkte yaşadığım bölgenin 50mbps'ye kadar desteklediği belirtiliyor ama online işlem merkezinde tarifelerde 16 mbps dışında seçeneğim yok ve 10mbps ancak alabiliyorum... 50 mbps dediğiniz vdsl mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip Bedevi -- 20 Nisan 2017; 22:58:1 >
quote:
Orijinalden alıntı: Garip Bedevi
3 yıldır üyenizim, verdiğiniz linkte yaşadığım bölgenin 50mbps'ye kadar desteklediği belirtiliyor ama online işlem merkezinde tarifelerde 16 mbps dışında seçeneğim yok ve 10mbps ancak alabiliyorum... 50 mbps dediğiniz vdsl mi acaba?
+1
3 yıllık üyelik harici aynı durumdayım. Açıklama gelirse iyi olur. -
Sistem sıkıntıli yani basimda t7 kabin var 120 mbps destekli görünüyor modemde 72 mbps vodafone kullanıyorum ancak sorgulayinca 16 mbps destekliyor diyor :(
Bu ay daha 2 gün önce geldi mesaj hatta dün akşam biraz kastı dedim herhalde hız düştü sonradan düzeldi şimdi akıyor maşallah 😂
Güzel akn siz kapsamda oturduğum adres mayısta ttnet adam akıllı bir şy yapmaz ise taahhütü bozup Türknete geçiyorum
ALABİLECEĞİNİZ HIZ
16 Mbps'ye kadar
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
AKN
150 GB
Henüz aktif altyapımız kapsamında değilsiniz. Ama yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. En kısa zamanda size de AKN’siz hizmetimizi sunabilmek için çalışıyoruz.
Altyapınıza uygun en iyi teklif: 16 Mbps + 150 GB AKN + Her Yöne 1.000 dakika Aylık Telefon Görüşmesi + Taahhütsüz Özgür İletişim Paketi
Buraya muhtemelen AKN’siz bir internet heyecanıyla geldiniz. Şimdi de keyfiniz kaçtı haliyle.
Biz bu fiyata 150 GB’ın piyasadaki en iyi teklif olduğuna eminiz.
Üstelik, size bir yıl boyunca kullanabileceğiniz dört tane de 50 GB’lık ekstra kota hediye ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende akksiz 16 mbit destekliyor gözüküyor sistemde. Aradığımda ezber bozmaya devam ediyoruz falan bişiyler dedi çalışmalarımız devam ediyor bitince aranıcaksınız ama tarih veremem diyor. O zaman herkese bu yazıyı çıkarabilirler yarında gelebilir 2 sene sonrada. Hiçbirşey anlamadım sistemdemi sıkıntı var yoksa telefondakimi bilmiyordu.
Akk tarihe gömül artık ve defol git aramızdan
Aradığımda bölgenizde hizmet veremiyoruz dediler. Az önce sorguladım hızınız 75mbps falan dedi. Hangisi doğru?
Türknet gibisi yok harika bi firma
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaa30
Aradığımda bölgenizde hizmet veremiyoruz dediler. Az önce sorguladım hızınız 75mbps falan dedi. Hangisi doğru?
Bendede akk yok diyo. Arıyorum yapa bölgesindeyim sanırım diyo ezber bozmaya devam ediyoruz çalışmalarımız devam ediyor diyor şuan akk kaldıramıyoruz diyor. Anlamadım hangisi doğru.
Mevcutta Türksat Kablonet var ama o özellikle bugün çok sorun çıkardı, siteden kontrol ettiğim kadarıyla 35 Mbit verebiliriz ve altyapımız içerisindesiniz diyor ama güvenemedim, 1- 2 aylığına denesem ayrılması uğraştırır mı ve söz verdikleri hızı tutturabilecekler mi?
AKN'yi kaldırarak çok güzel bir şey yaptılar ama maalesef daha önceki yorumlardan ötürü güvenemiyorum. Elime bir ADSL modem geçerse gene de bir ay da olsa denemek istiyorum.
Birde işin apartman kısmı var, evde hiç telefon portu yok, muhtemelen ahizeden geliyor ve orada bitiyor, ev ve bina içerisinde altyapı döşeme durumu kimin sorumluluğunda? -
4 aydır turk.net teyim. Vaadedilen hız 16mpbs, gerçekleşen hız 4mpbs. Tavsiye etmiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X