Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba SoSca,

Hattın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj yoluyla iletmenizi rica ederiz
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Merhaba InvisibleLord,

https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

Bu link üzerinden kontrol edebilirsiniz.
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Soul741,

Tekrar denemenizi rica ederiz.
  • issizmuhendis İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba issizmuhendis,

Tekrar denemenizi rica ederiz.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Merhaba McCarty,

Başvuru yaptığınızda numaranızı vermekteyiz. Sizin yapmanız gereken şey sadece iç tesisatınızı yaptırmanız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba Kadir,

Hattın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj yoluyla iletmenizi rica ederiz

Hocam iyi güzelde bu ay belki 10 defa arıza kaydı oluşturdum. Şuan yine internet ışığı yanmıyor... önceki sorunlar dsl ışıgı yanmıyordu. Bugünlerde internet ışığı.. düzeliyor 1 gğn geçmeden yine bozuluyor... bunun sorumlusu türknetmi. Ttnet altyapısımı. Önceden ttnet kullanıyodym tek gün sorun yaşamıyordum... acaba ttnet bıktırma politikasımı yapıyor,??? Öyle ise sanırım ben bırakucam türkneti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

Ben dün tekrardan uydunet ile anlaştım 52 TL 50 mbps hız 50 gb akk tv filan herşey içinde akk sonrası 16 mbps düşeceğim TurkNet 100 mbps diyor bu tarifeyi alsaydım hızım kaça düşecekti?

Tarifenin ismi nedir

tarifenin ismini bilmiyorum eski müşteri olduğunuzdan size özel dediler
  • başvuruyu yaptım ama evrakları indirmek ne mümkün!
    bekliyoruz bakalım inecek mi diye.
  • Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    Merhaba Garip Bedevi,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tendürek,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • Merhaba Mustafa,

Altyapınızın kontrolü için adresinizi detaylı bir şekilde özel mesaj yoluyla iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba İplenmemekten Bıkan Adam,

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba bilgehankalkan,

Altyapınızın desteklediği kadar hız verilecektir. Taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman imzalı dilekçe ile birlikte iptalini sağlayabilirsiniz.
  • sayfam kullanıcısına yanıt
    Merhaba sayfam,

• 10 nisan itibariyle evraklarim Turknete ulaştı ancak önce teyit için çok geç arandim şimdi dün başvuru yapıldı Türk Telekom'dan geçiş için dendi tam olarak ne zaman geçecem ne olacak anlamadım, ilk başvuru yapılırken arkadaş belgeler ulaştıktan sonra en gec 2 gün içinde teyit için aranır ardından 2 gün sonra geçiş tamamlanır demişlerdi ama halen ne yazık ki birsey yok.

Geçiş işleminde suan kullandığım için yeniden kablo cekilmeyecek demişlerdi umarım o husus doğrudur

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Merhaba Eoudoxias,

• gestapooo G kullanıcısına yanıt
    Merhaba gestapooo,

Kilitli modem değilse kullanabilirsiniz. Kilitli ise modem üreticinizden kilidini kaldırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

8 aydır türknet kullanıyorum.

Lütfen nazar değdirmeyin.

Söz verdikleri gibi 51 megabit net hız alıyorum.
    TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

Semtiniz neresi acaba?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    başvuru kaydımı yaptım türknete bugün, modem kiltli ise kilidi nasıl çözebiliriz?

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Muğla / Milas / İsmetpaşa​ mahallesi / bademlik caddesi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.