Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dsl ısigi yaniyor ancak internet isigi yanmiyor acaba baglanti kablolarini yanlus mi bagladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba Skylined,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj olarak iletirseniz kontrol etmek isteriz.

hocam açık açık birşey sormak istiyorum. 1 ay süre sonra tüm iss ler kablonet gibi gb satıp fiyat arttırma ihtimali varmı. çünkü bu söylenti çok fazla.
    eğer öyle ise şimdiden ben taahütlü uygun bir yere geçmeyi düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet572

Arkadaslar dsl ısigi yaniyor ancak internet isigi yanmiyor acaba baglanti kablolarini yanlus mi bagladim

hayır ben o sorunla 1 ay uğraştım. önce türkneti falan ara bakalım ne diyecekler belki bölgesel sorun. o sorun yüzünden tüm türknet telefonla konuşanları tanır oldum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sanırım gerek kalmadı. Şuan baktığımda ücret geri alınmış görünüyor. Teşekkürler
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 saat once baglaniyordum simdi baglanti yok acaba kablolari yanlis baglamis olabilir miyim

• sayın yetkili ttnet turknet müşterilerinin hatlarını tek porta haddinden fazla sayıda bağlıyor ve port bu bağlantı sayısını kaldırmıyor. bunun sonucunda hızımız herkesin neti yoğun olarak kullandığı zamanlarda normal oalrak dalgalanıyor. bunu ttnet ile bence görüşüp hallederseniz bir problem kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 3 Mayıs 2017; 20:54:15 >
  • 22 Haziran da ttnet taahhütüm bitiyor. O gün geçiyorum Turknet e

• Beyler modemin ara yüzü şu şekilde.

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

ttnet kullanıyorum.turknetin sitesinden sorgulama yaptığımda 24mbit alabilirsiniz diyor,turk telekomun sitesinden sorgulama yaptığımda 16 mbit alabilirsiniz diyor.

sizce kaç mbit alabilirim ? şu anda 900 800kb civarı indirme yapıyorum akn dolmadan.8mbit kullanıyorum ama taahhütsüz,o yüzden yeni bir internet paketine geçmeyi düşünüyorum.

• TTnet sözleşmem bitince geçmeyi düşünüyorum. Bazı yazılarda ping yüksek gibi şeyler paylaşmışlar ama bunların coğu geçmiş ve eminim ttnette daha fazla şikayet vardır yüzdesel..
    Abi 60 tlye ttnette 16mbps internet 50 gb akn alıyorsun sadece. Superonkline da ise 25mbps internet + 50 gb akn alıyorsun.
    Burada ki paket gerçekten f/p eğer ki topluca geçişler yapılırsa türknet de altyapısını geliştirrerek bizi tekellerden kurtaracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

22 Haziran da ttnet taahhütüm bitiyor. O gün geçiyorum Turknet e

taahutun bitmeden once geçiş yaptır turknet 120 tl ye kadar cayma bedelini karşılıyor
  • 1 yıldır Türknet'deyim Pink Soranlar için Adsl 16 mbit kadar

Ping
    8 ms
    Download
    7.93 Mbps
    Upload
    0.69

16 mbit tam olarak alıyorum yanlız 3 haftadır çözemediğim sorun var.Akşam ezanıyla beraber benim net dalgalanıp duruyor SNR yerlerde geziyor.Arıza kaydı bıraktık nafile.Anlık kopma gırla.
    TelNet üzerinden modeme ayar çekip, hızı yarı yarıya indirerek akşamları stabilite sağlıyorum.Gündüz ise default değerlere çekiyorum.
    (Adsl'de her 2 mbit artı hızlanma Snr değerinden 6 eksiltir.Bazı modemlere TelNet üzerinden Modeme gelen hıza müdaahale ederek SNR değeri yükseltilebilir)

Türknet kullanıp akşamları neti yavaşlayan kopan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Mayıs 2017; 0:1:31 >
  • Alabileceğim hız 75 mbps akn 150 gb gözüküyor. 75 mbps 150 gb interneti 60 tl ye mi alıyoruz? İlk 30 gün içerisinde beğenmezsek sorunsuz ayrılabiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

1 yıldır Türknet'deyim Pink Soranlar için Adsl 16 mbit kadar

Ping
    8 ms
    Download
    7.93 Mbps
    Upload
    0.69

16 mbit tam olarak alıyorum yanlız 3 haftadır çözemediğim sorun var.Akşam ezanıyla beraber benim net dalgalanıp duruyor SNR yerlerde geziyor.Arıza kaydı bıraktık nafile.Anlık kopma gırla.
    TelNet üzerinden modeme ayar çekip, hızı yarı yarıya indirerek akşamları stabilite sağlıyorum.Gündüz ise default değerlere çekiyorum.
    (Adsl'de her 2 mbit artı hızlanma Snr değerinden 6 eksiltir.Bazı modemlere TelNet üzerinden Modeme gelen hıza müdaahale ederek SNR değeri yükseltilebilir)

Türknet kullanıp akşamları neti yavaşlayan kopan var mı?

6. arıza kaydı açtırdım. vdsl kullanıyorum. 75 mbit hız almam gerekirken gündüzleri 25 40 mbit arası dalgalı hız alırken akşamları genelde 4 5 mbit hıza düşüyor. telnet ile modemin snr değerini nasıl yükseltip stabilite sağlıyorsunuz? bende zyxel marka modem var. ben bunu nasıl yaparım? şu an test yaptım ve ilk defa 50 mbit hız aldım. bunu sabit verseler bana yeterli aslında.

dalga 1

dalga 2

dalga 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 4 Mayıs 2017; 1:12:32 >

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    bağlantı tipi adls gözüküyor ve 15 mbps alınır duruyor.Altyapı destekler ise vdsl olarak 24mbps gelebilir modem de vdsl bağlantısı olunca.
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    telekomun sitesindeki altyapı haritasında bizim ilçedeki heryeri denedim hep ttnet adsl kullanabilirsiniz yazıyor.galiba vdsl altyapısı yok ilçede.

ttnete mesaj attım 48 saat içerisinde kontroller yapılıp size cevap verilecektir dedi bakalım hocam.en kötü altyapı vdsl desteklemiyorsa bile(ilçe merkezinden 100-150 metre uzakta oturuyorum maksimum)(yani vdsl desteklemiyorsa ilçede kimsede desteklemiyordur büyük ihtimal maksimum 16mbit alıyordur ilçe altyapısı) en kötü 14-15 mbit alınır gibi o zaman.

14-15 alınabilirse 16mbitlik pakete geçecegim,cünkü su anda taahhütüm yok 8mbit internete enayi gibi 79 tl veriyorum ve akk=50 gb. 12-13 günde bitiyor geri kalan günler 3mbit.yani eskiyle aynı değişen birşey yok.ondan dolayı yeni bir pakete geçmem şart oldu 2019 a kadar taahhütle artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 4 Mayıs 2017; 1:41:4 >
  • Konuyla ilgisi yok ama alan adi tasima icin ucret yatirmistim. Tasima bir sekilde olamadi. Ucreti iade etmediler. Cevapta vermiyirlar. Cirkeflik var bence firmada.

• bende ttnet müşterisiyim taahahüte az kaldı. modem airties rt 206v4 var.
    modeme gerek olur mu ?
    yaptığım sorgulamada 16 mb kadar çıktı ama 7/24 aknsiz kullanabilirsiniz diyor.
    geçiş yapılmalı mı kopmalar felan oluyormuş
    değerlerde bunlarTurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Şuanki hızım bu.Gördüğünüz gibi Snr değeri sınırda.
    Önceden bu sınır upload kısmında idi.Ekip geldi orayı düzelti download tarafını bozdu
    Sizin Vdsl'de işe yara mı bilmem ama şu konulara bi göz atın:
    https://forum.donanimhaber.com/airties-modemler-icin-dmt-ile-snr-yukseltme--68966328#68966328
    https://forum.donanimhaber.com/adsl-de-kopma-sorunu-olanlara-olasi-cozum-snr-margin-yukseltme--38980870

• Arkadaşlar Yaklaşık 3-4 aydır turknet kullanıyorum. ilk hattımı bağlattığımda ben akn li olarak bağlattım. bir gün müşteri hizmetlerinden tele sekreter aradı. "Sınırsız internet kullanmak için lütfen 1 e basın" dedi. bende başta anlamadım birdaha dinledim hatta o aradada numarayı sorguladım internetten türknet müşteri hizmetleri numarasıydı. bastım 1 e sınırsız yapılmıştır dedi ve kapandı görüşme. sonra müşteri hizmetlerine anlattım doğrudur dediler kontrol ettiler o gün bugündür akn siz kullanıyorum internetimi :) sizinde başınıza gelebilir bence diğer firmalardan kat kat iyi turknet.
  • Oturduğum sitede bakır kablo yok. Dolayısı ile internet için ADSL kullanılamıyor.

İnternet için sadece fiber kullanılabiliyor.

Turknet Fiber altyapısı olan yerlere fiber üzerinden hizmet sunuyormu bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 5 Temmuz 2017; 11:56:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.