Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1mb bile hizmet alamadan iptal edevgim kablo cekildi diyorsunuz kablo yok ortadaki elektrikci baglassin ariza kaydi acdik gun bitecek geri donus yok ortada tesekkurler neyseki tahhut yokda hic hiz.et alamadan kapattiracagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 günlük sinir harbiyle beraber aboneliği kapattırdım. Öyle büyük firma ki 30 binlik ilçede 1 haftada internet için kablo baglayamadi. 9.45 TL kullanmadığım internet icin damga vergisi ödeyeceğim. Yazıklar olsun böyle firmalara. Baştan sona hayal kırıklığı! !!!
    Akşam bilişim teknolojileri başkanlığına şikayet edecegim bu firmayı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsafkan -- 7 Temmuz 2017; 18:40:51 >
  • Ben bu kadar rezil bir firma görmedim.

Sitelerinden sorgulama yaptığım zaman güya bize 35 Mbps gelebilirmiş ama biz 3 bile alamıyoruz.

Hele ilk bağlattırdığımızda hız 0.2 - 0.3 çıkıyordu 1 ay bu şekilde kullandık. 4 - 5 kez şikayet kaydı açtırdık sonra hızımız 1-2 arası değişiyor şuan. + olarak gün içinde en az 6-7 kez bağlantımız kopuyor. İlk başlarda modemden mi diye düşündüm gittim 200 liraya güzel bir modem aldım yine aynı.

Bugün Superonlineyi aradık onlarda 64 lira ücret + ücretsiz modem veriyorlar. Kadın diyor ki en az 6 Mbps vermeyi garanti ediyoruz alamazsanız paranız iade.

Superonline ile arasında fiyat farkı yok gibi bişey. + Superonline modem veriyor.

Sanırım Turknet bir portu 15-20 kişiye bağlıyor belki daha fazla. O yüzden 2-3 Mbps hız anca geliyor bize

Buda Turknetle aldığım hızlar;

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

• şikayetvar.com da çok fazla şikayet kaydı var. ben bu Turknet konularının açıkçası birileri tarafından bilerek şişirildiğini düşünüyorum.
  • serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun nedeni ile üzgünüz. Yardımcı olabileceğimiz bir konu var mıdır?
  • bayhan58 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şikayetvar.com üzerinden gelen şikayetlerin çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Şikayetvar.com üzerinden teşekkür konularının baz alındığında, TurkNet ‘İnternet Servis Sağlayıcıları’ kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten ikinci marka seçilmiştir.
  • Arkadaşlar Vodafone Net ile olan taahhütüm 20 Temmuz tarihinde sona eriyor. AKN olmadığı için Turknet'e geçmeyi düşünüyorum. Geçiş işlemini asgari sürede nasıl gerçekleştirebilirim. Vodafone Net'i kapattırıp, Turknet'e yeni kayıt şeklinde mi yoksa nakil işlemi yoluyla mı yapmalıyım? Hangisi daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bayhan58 B kullanıcısına yanıt
    sikayetvara bakarsan bütün firmalar hakkında yazı var. %100 memnuniyet veren firma gördünüz mü?

ben 7 aydır kullanıyorum. 60 tl ye 75 mbps hız ve 1000 dk her yöne kullanıyorum.

memnun olmayanların alt yapısı sıkıntılı topu turknete atıyorlar.
  • @TurkNetDestek; TTnet'te ki taahhüdümün bitmesine bir yıl var. Taahhüdün ne kadarını ödüyorsunuz?
  • hera09 kullanıcısına yanıt
    120 tl karşılıyorlar.
  • crazcan kullanıcısına yanıt
    TurkNet müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatabilirsiniz. Taahhüt şu tarihte bitiyor diye belirtirsiniz. Onlar taşıma işlemini gerçekleştirir. Sizin kapatmanıza gerek yok. Ek olarak AKN'siz paketler herkese verilmiyor. TurkNet sitesinden sorgulama yapabilirsiniz.
  • hera09 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet olarak adınıza cıkacak olan fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılamaktayız.
  • Modem ucreti ne kadar oluyor .? Farkli bir iss den gecis yapsam iptal ettirmeden tekrar turknet akttif oldugunda elektrikci cagirip baglatmam gerekecek mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betta_54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem ücreti 180 tl olup Kredi kartına tek çekim halinde tahsil edilmektedir. Modeminizi teknoloji mağazalarından da temin edebilirsiniz. Siz başvurunuzu yaptıktan sonra geçiş işlemleriniz tarafımızca yapılmaktadır.
  • @TurkNetDestek , sık sık bağlantı kopması sorununun üzerine 3 gündür internet bağlantımın hiç olmaması, hızımın 3-4 mbit'ten yukarı çıkmaması sorunlarına uzun süredir çözüm bulunamıyor. Her aradığımda teknik ekip inceliyor vs. deniliyor. Aboneliğimi sonlandırmamam için sizce bir sebep var mı? Sonuçta hizmet alamayacağım süre belirsiz. Bir de kullanıp kullanmamama bakılmadan faturayı ödüyorum.
  • levent07 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şikayetiniz üzere hizmetinizde sık sık kopma probleminizi kontrol edip tarafınıza geri dönüş sağlamamız adına GSM numaranızı PM üzerinden rica edebilir miyiz?
  • 20 haziran tarihinde bağlattığım interneti hala aktif hale getiremediniz. 1 aydır telefon yok internet yok nasıl bir firma ben anlamadım üstüne üstlük 83 lirada fatura göndermişsiniz hiç veremediğiniz internet ve telefon için.
  • Sanırım bu elektrikçi mevzusundan dolayı türknet e geçmeyeceğim. Müşteri hizmetlerini aradığımda bu kurulum işlemlerinin nasıl olduğunu sorduğumda onlar da sorularıma cevap veremiyor ezberlenmiş şeyleri tekrarlıyor. Türknet in gerekirse para ile bu hizmeti müşterilerine sunması gerekiyor.

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum işlemleriniz ankastre kutunuza kadar TurkNet'e aittir. Daha sonra elektrikçi çağırarak bağlantı işlemlerinizi gerçekleştirmek sizin sorumluluğunuzdadır. Maalesef ev içi tesisatınıza müdahale edememekteyiz.
  • Sempatizanlik yapmaya gerek yok bence..

Kime onerdiysem sovuyor bana suan..Turknet komik, musteri hizmetlerine yetki vermeyen bir firma bu yuzden boyuna ariza kaydi aciyorlar.

Uydunet direkt ekip gonderiyor ancak turknet'in ekibi yok. En buyuk kalitesizlik sebebi bu sanirim..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.