Şimdi Ara

Turknet aktivasyon süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydir internet bağlatmak için uğraşıyorum eve. Turknete 2 kere başvurup baglayamadiklari icin iptal ettim basvuruyu. Bu 3. Basvurum ve 10 gun oldu artik su eve internet bagla turknet. Cok yoruldum cidden ugrasmaktan.

Abone numaram: 1670073

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka firmaları neden denemiyorsunuz bu kadar uzun süre neden bekliyorsunuz anlam veremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Başka firmaları neden denemiyorsunuz bu kadar uzun süre neden bekliyorsunuz anlam veremedim?
    Denedim. Turk telekoma kadar gittim altyapi yok, port yok, ekrandan goremiyoruz gibi sacma sapan bahaneler urettiler. Cimere btkya yazdim en son gelen mesajda bölgenizde altyapi yok denildi. Yalniz 4 katli binada internet kullanıyor komsular bi tek bizim daireye alt yapi yok. 3 aydır uğraşıyorum iste kapi kapi her yeri deniyoruz.

• artist2537 A kullanıcısına yanıt
    Port yoksa çok uzun sürüyor süreç zaten.Bekleyeceksiniz o zaman.
  • Merhaba, numara başvurunuzu yaptık. Adreste telefon hizmeti alan abonelik var mı? Varsa işlemleri hızlandırmak için www.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydına referans numarası olarak ekleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, numara başvurunuzu yaptık. Adreste telefon hizmeti alan abonelik var mı? Varsa işlemleri hızlandırmak için www.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydına referans numarası olarak ekleyebilir misiniz?
    Merhaba. Telefon hizmeti alan su an için yok. 4-5 yil oncesine kadar varmış ancak. Ama iki daire de internet hizmeti var. Binada Superonline yalin İnternet abonesi mesela esimin ailesi.

• Binaya kadar telefon hizmeti geldi çok şükür. Ekipleriniz daireye kadar interneti baglamaya geldiler 4 gün once ancak Türk Telekom ankastreye etiketleme yapmamışlar sanirim. Ekipleriniz kurulum yapamadan gitti. İnternet ne zaman bağlanacak acaba?

Abone no: 1670073
    @TurkNetDestek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TT fiber aktivasyon süreci
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, hattın etiketlenmesi için 33042222 numaralı kaydınızı oluşturarak saha ekiplerine ilettim. Saha ekipleri etiketlemeyi yaptıktan sonra hizmet alacaksınız.
  • quote:

Merhaba, hattın etiketlenmesi için 33042222 numaralı kaydınızı oluşturarak saha ekiplerine ilettim. Saha ekipleri etiketlemeyi yaptıktan sonra hizmet alacaksınız.
    Teşekkürler. Turk telekom gelip bağlantı yaptı 🙏 sizin ekiplerde gelip bağlarsa çok şahane olacaktır.

• quote:

Her şey tamamlandı, kaç gün oldu ekipleriniz gelip daireye bağlantı yapacaklar hala ? Ben kendim bağlantı yapacağım simdi ama 99 tl almayi biliyorsunuz. Su ekipleriniz artik gelsin gozunuzu seveyim YILDIM!

• Nisanın 19'undan bu yana tam 1 ay oldu. Ve hala internetim bağlanmadı. Bir çok aşamada bir çok sorun yaşadım. Aşama aşama her sorunu çözdüm bir şekilde. Modeme kadar gelip internete kavuşacakken bu sefer de dsl ışığım yanmıyor. Biraz önce gelen turknet yetkilisi her şey düzgün size sinyal verilmemiş diyor! Turktelekoma gidip başvurun sinyal versinler biz bir şey yapamıyoruz diyor. El insaf ama ya. Tam 1 aydır daha ne kadar sorun çıkabilir diyorum ama çıkıyor bir şeyler. Turknet gerçekten can sıkmaya çoktan başladı. Başlamadan bitirmek gerekiyor sanırım her şeyi! Turktelekoma başvurduğumda internet alabileceksem ben niye turknetle uğraşıyorum ki?!

• Şu an sorununuz tamamen Türk Telekom saha ekiplerinin yanlış iş yapmasından kaynaklı. Turknetten çıkmış olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

Şu an sorununuz tamamen Türk Telekom saha ekiplerinin yanlış iş yapmasından kaynaklı. Turknetten çıkmış olay.
    Ne yapmam gerekiyor benim bu sorunu çözmem için? Bu sorunu turknetin ilgili birimlere iletip halletmesi gerekmiyor mu yani ? Tuketicimi koşacak bu durumun peşinden?

TT'nin kendi müşterisi değilseniz malesef koşmanız gerekiyor şartlar böyle. Sizin bölgenizle ilgilenen saha ekiplerini/ilgili TT binasını bulup biraz baskı yapmanız gerekiyor. Yada beklemeniz.
  • Bakalım Çarşamba günü gidicem her yeri dolaşalım. Ama gerçekten yorucu yani bir internet almak bu kadar zor ve stresli olmamalı yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.