Şimdi Ara

Türknet aktivasyon sürecinde port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 nisan perşembe türknete başvurdum 28 nisan belgeleri yurtiçi kargo ile gönderdim 2 mayısda ulaşdı işlemlerin başladığı söylendi 3 mayısta türknetten mesaj geldi ve yerleşik oparetör aktivasyon işlemlerine başlamıştır diye birde 28 Nisanda beni türktelekomdan aradılar direk dikilmesi gerekiyor demişlerdi 4 mayıs yani bugün türknetten aradılar aktivasyon işlemleriniz bitti fakat boş port olmadığı için sorun çözülene kadar beklemem gerektiği söylendi bu konuşmadan sonra ilçedeki Türk Telekom binasına gittim ordaki adamlarda bana senin evde şebek yok hangi firmaya başvurursan başvur hizmet alamassın dediler kafam iyice karıştı ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncesinde bir internet servis sağlayıcısından hizmet alıyor muydunuz?
  • Kisacasi diyorlar ki binada kutu yok yada kutuda yer yok. bekleyecen. o bekleyis istanbulda bende 9 ay sürmüstü. Allah kurtarsin.

daha önce alabiliyorsaniz kisa sürede yer acarlar ama yeni yaptiriyorsaniz zorlanacaksiniz.
  • eğer işlem uzayacaksa yanda komşu vs karşıda illaha vardır ortak kullan birisinle bi tane wireles modem al interneti gelip yapana kadar o yeterli olur sana performansı kötüde olmaz yakın mesafede
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Yok daha önce hizmet almadım

• Bugün aktivasyon bitti mesajı geldi internete bağlanabilisiniz dediler fakat ben okuldaydim ama eve geldiğimde Türk Telekom kablo çekmemişti daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet köklü

Bugün aktivasyon bitti mesajı geldi internete bağlanabilisiniz dediler fakat ben okuldaydim ama eve geldiğimde Türk Telekom kablo çekmemişti daha

O kablo biraz zor gelir artik.. allah sabir versin diyeyim ben. altyapida yoksa sikinti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapma be :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet köklü

Yapma be :(

Istanbul esenyurtta 2013 yilinda yeni yapilmis bir binaya nakil verdim. türktelekomda. 9 ay sürdü tam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.