Şimdi Ara

TurkNet anlamsız hız düşüşü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 1 yıldır hizmetimi sorunsuz kullanıyorum (52/4). Fakat son 2 haftadır internet de yavaşlama mevcut. Şöyle ki saçma bir şekilde youtube'da dalgalı olarak 50 mbps lere çıkıyor. Fakat herhangi bir download yaparken hız sürünüyor 5kb/s ila 1000 kb/s arasında gidip geliyor. Speedtest'de hız 8-10 mbps çıkıyor.
    Destek kaydı bıraktım sorun yok dendi kapatıldı.
    Tekrar açtım daha açık şekilde izah ederek ekip yollayacaklarmış.
    Bu arada talep etmediğim halde hızım 40 mbps 'ye düşürüldü.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

• Ekiplik işiniz yok, hattınız sağlam. Sorun, turknet'in toptan olarak kiraladığı kapasitenin yetersiz olması.
  • Çoğu kişi bu sorunu yaşıyor bende dahil. İnternetin yoğun kullanıldığı akşam saatlerinde Türknet'in kapasitesi yetmiyor. Ne zaman çözecekler bu sorunu çok merak ediyorum...
  • bende ki sorun tam olarak akşam saatlerinde internetin yavaşlaması değil. Son 2 haftadır saat farketmeksizin bu şekilde internet. 2 Hafta önceye kadar akşamları dahil 45-50 mbps alıyordum yavaşlama olmuyordu. Sanki kısıtlama konulmuş gibi hız testi 15-20 mbpsler ile başlıyor 8 lere düşüyor.
  • araba61010 kullanıcısına yanıt
    O zaman yazılımsal hız kısıtlaması var. Destek kaydına not ekleyip "hız profilimin güncellenmesini istiyorum" yazın, yine size suç atarlarsa iptal resti çekin.
  • 1 sene boyunca ( ki bazı aylar 250-400 GB arası kullanımım oldu ) böyle sorunlarla karşılaşmadım. ve TurkNet yaptı yapacağını
    Not'a hattımın tekrar desteklediği max hız profiline güncellenmesini ekledim.
    Bekleyip göreceğiz.
  • Bende türknet kullanıyorum adsl yapa altyapısındayım bulunduğum bölgede en fazla 12-13mbit arası alt yapı var. Bana kesintisiz hız testinde 10+mbit alıyorum. Demek ki bulunduğum bölgede türknet kullanan çok az bu yüzden sorun yaşamıyorum. Türknetin en kötü huyu suçu bizim müşterilerin üstüne atmak çözüm üretmeyip masraflardan kaçınmak. Ben interneti ilk aldığım zaman hattım inter moddaydı müşteri hizmetlerine hattım inter modda online oyunlarda yüksek ping alıyorum fastpaht moda alır mısınız diyorum bana biz online oyunlardaki pinge müdahale edemiyoruz ev içindeki tesisata bakın diyor güler misin ağlar mısın. Online işlemlerden destek kaydı oluşturdum işi bilen biri hattı fastpaht moda alınca sorunn çözüldü tabi tam 2 hafta sürdü o işi bilen kişiye ulaşmak.
  • araba61010 kullanıcısına yanıt
    yüksek trafik radarlarına girmişsiniz şu konuyu inceleyip hız profilini güncellemelerini isteyin.https://forum.donanimhaber.com/turknet-upload-ve-download-hiz-sinirlamasi-yapiyor-video-eklendi--119235770
  • GÜNCELLEME ; TurkNet'den arandım. Hızı eski haline getirmişler. Hız testi yapmamı istedi TurkNetin sitesinden ve 47 mbps çıktı.

Fakat speedtest'de değişen bir şey yok.

Çok fazla indirme yapmadığım sürece bir sıkıntı olmadığı için kaydı kapattırdım. ama Durumdan memnun değilim!

cevaplar için teşekkürler.

• Aynı dertten bende müzdaribim 😒 Günün her saatinde böyle. Arıza kaydı bıraktım nafile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TurkNet anlamsız hız düşüşü ?

Bende sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.