|
TÜRKNET ANTALYA GİGAFİBER [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Merhaba, Muratpaşa ilçesi Güvenlik mahallesi planlamalara dahil mi ?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyorum. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇
-
Antalya da hiçbir yerinde hala kazılar başlamadı mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, planlanan bölgelerde ekipler iş planlarına göre yoğun bir şekilde devam ediyorlar. -
Antalya/Manavgat/Kızılağaç yeni yerleşim alanı plan içerisinde var mı veya dahil mi ?
-
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
-
Tahmini süre verseniz bekleyecektim ama veremeyince türk telekoma 2 sene taahhüt verdim. 2 sene sonra tekrar şansımızı deneriz
Adresinize altyapımız geldiği zaman sizi de aramızda görmek isteriz -
Boşuna beklemediğiniz iyi olmuş. Bunlar bu kafayla bir avuç ilden başka hiç bir yere yayılamaz zaten.
-
Antalya Kepez Kültür de gigafiber çalışması göremedim. Sokaklar da değişiklik yok.
Diğer gezmeye gittiğim ilçeler de de bir farklılık görmedim. 2022 yılı gerçek değil herhalde ama Umarım gelir.
-
bende yenidoğan mahallesindeyim, burada da yok, tekrar tekrar talepte bulunmak lazım.
-
Tek yol.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GigaFiber kurulum ücretsiz değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum 250 tl kurulumdada neyin nesi
benmi yanlış anladım acaba
-
Merhaba, gigaFiber hizmetimizde kurulum ücreti 249 TL'dir 3 ay 83 TL taksitler ile yansımaktadır. Verilen hatalı bilgiden dolayı özür dilerim. -
Manavgat Çolaklı planlarda var mı? @TurkNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidili -- 2 Ekim 2022; 2:6:2 > -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.
-
Teşekkürler. Şu anda yurtdışındayım ve Turknetin hiçbir sayfası buradan açılmıyor. Online işlemlere bile giremiyorum. Türknet bağlantıyı sonlandırdı uyarısı alınıyor. Bunun nedeni nedir, var mı bir bilginiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X