Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, yerleşik operatörün fiber altyapısı üzerinden hizmet verebiliriz. Fiber altyapı olduğunda ekipler gelirken modem getiriyor ve modem için sizden bir ücret almıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yerleşik operatörün fiber altyapısı üzerinden hizmet verebiliriz. Fiber altyapı olduğunda ekipler gelirken modem getiriyor ve modem için sizden bir ücret almıyoruz.

Teşekkürler. Birden fazla fiber altyapı olduğu için hangisini kullandığınızı sordum ama sanırım zaten Superonline altyapısını kullanmıyorsunuz. Galiba sol cayma bedeli ödeyerek iptal edeceğim.Tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • befo B kullanıcısına yanıt
    Yerleşik operatör altyapısını kullanıyoruz diğer operatörlerin altyapısını kullanarak hizmet vermiyoruz. Cayma bedelinizin 120 TL' sine kadar karşılıyoruz.
  • quote:

Yerleşik operatör altyapısını kullanıyoruz diğer operatörlerin altyapısını kullanarak hizmet vermiyoruz. Cayma bedelinizin 120 TL' sine kadar karşılıyoruz.

Peki ben internet kesintisi istemediğim için size başvuru yaptıktan ve siz bağlantıyı sağladıktan sonra diğer (superonline) fiber aboneliğimi sonlandırabilir miyim? O durumda cayma bedeli desteği yine alır mıyım?

• Merhaba diğer firmalar türktelekom fiber üzerinden 1000 mbps kadar hızları satışa sunmaya başladı sizdede böyle paketler olacak mı ? @TurkNetDestek

Merhaba, geçiş olarak başvuru yaptıysanız diğer ISS firmasındaki aboneliği biz iptal ediyoruz. Fesih faturası yansıması durumunda bize faturayı göndermeniz halinde fesih bedelinin 120 TL'sine kadar olan kısmı bizden çıkacak faturalarınızda indirim olarak sağlıyoruz.
  • ydemir95 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden şu an için 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti verebiliyoruz. Kampanyalarımızda değişiklik olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • quote:

Merhaba, geçiş olarak başvuru yaptıysanız diğer ISS firmasındaki aboneliği biz iptal ediyoruz. Fesih faturası yansıması durumunda bize faturayı göndermeniz halinde fesih bedelinin 120 TL'sine kadar olan kısmı bizden çıkacak faturalarınızda indirim olarak sağlıyoruz.

Superonline’dan geçiş yapabiliyor muyum size?

• quote:

Merhaba, aktivasyon işlemleri 3 ila 6 iş günü sürmektedir. Bu süre içerisinde hizmetinizi aktif ederek size bilgi vereceğiz.

Merhabalar.

Dün eve gelen Türk Telekom ekipleri fiber kabloda problem olduğundan, kendimiz bağlatmamız için eşime fiber kablo bırakarak gitmişler. Kabloyu siz çektirin biz bağlamaya geliriz denilerek bağlantı yapılmamış. Kablo çekimi için ayrıca ücret istenmekte. Uygulama bu şekilde mi yoksa Turknet abonesi olduğumuz için mi bu şekilde yapılıyor. İyi akşamlar.

• kingcobra33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber hizmette bağlantıları ekipler yapıyor. Konuyu ilgili ekibimiz ile paylaşarak size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Merhaba, geçiş sağlayabilirsiniz.
  • Türk Telekom Fiber altyapisindan Türknet e gecis yapti. Su an internetim yok. 5 saat önce calisan internet su an gitti ve cözüm bulunamiyor. Müs no:2342694 @TurkNetDestek

• ahmet gökgöz A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetiniz online durumdadır. Şu an sorun yaşıyor musunuz?
  • @TurkNetDestek merhaba , (Devre Numarası:8823586394)

VAE altyapısından "özgür iletişim 100" ve "1000 dk ev telefonu" paketini kullanıyorum. Türk telekom fiber hattı çekti eve kadar. Fibere geçmek istiyorum ama hattımın kapanmasını istemiyorum. Telefon hizmetimin devam etmesini istiyorum.

1-Ücret değişecek mi? Şu an (telefon + fiber internet ) 72,27 TL ödüyorum. (Engelli %25 indirimli)

2-Hattımı kapatmadan (telefon + fiber internet) geçiş işlemlerin yapılması için nasıl bir yol izlemeliyim.

• RÜSTEMKARA R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE altyapısından hizmet alıyorsanız fiber hizmetine geçiş yapılabilir. Geçiş için online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturmanız yeterli. Paket ücretinde değişiklik olmuyor ama fiber dönüşümü 7 iş günü içinde tamamlanıyor ve bu süre içerisinde hizmetiniz kapalı oluyor.
  • Merhaba bugün modemim bağlandı, şuan İnternetin bağlanmasını bekliyoruz. 2353581 kullanıcı adım. Lütfen bir an önce internetimizi verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafii -- 4 Ekim 2021; 20:34:14 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba iyi günler benim fiber altyapıda sonlandırma yapmadıkları için hem sorgulamada çıkmıyor hemde beni türk telekom abonesi olmaya mecbur ediyorlar.

Acaba türk telekoma abone olup 5 gün sonra türknete geçsem, telekomda çıkan ilk faturayı

(( damga vergisi ve 5 günlük kullanım ücreti= yaklaşık 50tl civarı çıkar diye düşünüyorum))

cayma bedelinden düşermi?

Ayrıyetten ev telefonuda bağlatmayı düşünüyorum ama sitede fiyat bilgisi bulamadım. Arkadaşlar yeni aboneye 10 tl eski aboneye 4 tl olduğunu söylediler, benimde indirimli olarak bağlatma imkanım varmıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• Selamlar,

12 gün sonra ttnet taahütüm sona eriyor. Teklif ettikleri fiyatlar malum. Hemde 24 ay taahhüt ile. Türknet hem daha uygun fiyat hem taahhüt yok hemde 100mbit.

Türknete telefon açıp bilgi istedim.

Saygıdeğer arkadaşlar şu konuları doğru anlamış mıyım? Lütfen yardımcı olur musunuz?

1-) Direk olarak geçiş talep edersem beni hiç uğraştırmadan (ttnet ile muhattap etmeden) Türknet geçiş işlemlerini yapıyor, ttnet ile fesih iptal başvuru dilekçe vb.

uğraşmıyorum.

AMA! bu durumda mevcut modemim değişmiyor. Aynen devam ediyorum. Benim en büyük sıkıntım zaten ttnetin verdiği modemimle 4 yıldır kullanıyorum ve ttnet

değiştirmeme izin vermiyor.

2-) Önce kendi çabalarımla ttneti kapattırırsam ve daha sonra Türknete başvurursam, benim için fiyat/performans vb. bir değişiklik olmuyor, Türknet ekipleri gelip kurulum

yapıyorlar ve bana vaadettikleri yeni cillop gibi modemide + ücret almadan veriyorlar.

(Tabi bu durumda da TTNet altyapısı kullanıldığı için TTnetin çirkeflik yapıp süreci uzatacağını zorluklar çıkaracağını düşünüyorum.)

3-) Eşim üniversite öğrencisi olduğu için okula dönüş kampanyasından dolayı ilk ay ücretsiz, ayrıca arkadaşını getir kampanyasından bir kod bulursam bir ayda öyle ücretsiz

yararlanabiliyorum.

Saygıdeğer arkadaşlar genel sorularıma gelirsek;

a-) 12 gün sonra ttnet taahütüm sona ereceği için; iptal başvurusunu ne zaman ve nasıl yapmalıyım? E-devlet üzerinden gerçekten sorunsuz fesih işlemi yapabiliyor muyuz?

(Her koşulda dilekçe yazmak, TürkTelekom ofislerine yüzyüze başvuru yapmak, ayrıca 4 yıllık modemi teslim etmek durumunda mıyım?)

b-) 12 gün sonra ttnet taahütüm sona ereceği için; iptal başvurusunu bugün yarın yapsam yaklaşık olarak ne kadarlık bir cayma bedeli ile karşı karşıya kalırım?

(TürkNet 120TL ödeme yapıyor bu durum için)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhabalar.

Bağlantım henüz sağlanmadığı ve işlemler çok uzun sürdüğü için mevcut başvurumun iptali için yardımcı olur musunuz? İyi akşamlar.

• rafii R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi tamamladık ve hattınız 9 saat 47 dakika online görünüyor. Bir sorun yaşadınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.