ben ölüp gideceğim fiber gelmeyecek bizim buralara hıaa... |
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (145. sayfa)
-
-
Merhaba, il, ilçe ve mahalle bilginizi konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? Adresinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
superonline fiber kullanıyorum sitenizde bizim site/apartman için bilgi çıkmıyor ama bir iki bina yandakileri aratınca değişik değişik değerler çıkıyor maksimum hız için . superonline altyapılı yerlerde hizmetiniz yok mudur ?
bir de kendi routerımızı kullanabiliyor muyuz, keenetic extra kullanıcısıyım.
-
Merhaba, adreste hizmet verebilmemiz için ya yerleşik operatörün altyapısının ya da kendi gigafiber altyapımızın olması gerekiyor. Farklı servis sağlayıcısının altyapısını kullanmıyoruz. -
Türknet düşünürseniz kod için yazarsınız.
-
gigabit geçişinden benim haberim yoktu, halihazırda 100megabit ile kendimi kral gibi hissediyordum. dün aradılar bugün gelip değiştirdiler.
oha demek ve sevincimi paylaşmak için yazayım dedim, imkan varsa hiç durmayın bu deli bir şey, darısı başınıza
-
Merhaba, keyifli kullanımlar dilerim. -
Güle güle kullanın il ilçe neresi
-
13 ocak itibari ile taahhütüm bitiyor telekom ile .. ceza çıkar mı diye sordum kalan faturaları söyledi .. cayma bedeli değilde fatura olduğunda 120 tl ye kadar karşılama durumu oluyor değil mi ?
-
Merhaba, Diğer ISS firmasından çıkan fesih bedelinin 120 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. Normal dönem faturasına maalesef indirim veremiyoruz. -
Arkadaşlar Türk Telekom fiberden (binaya kadar gelen) geçtiğimizde TT'nin verdiği modemi değil de kendi modemimizi kullanabiliyor muyuz? Yoksa aynı modemle devam etmek zorunda mıyız?
-
Normal fatura değil Aralık ayı ve ocak başındaki gelecek olan fatura .. erken çıktığım için aralık ve ocak 13 günlük fatura çıkar dediler..
-
Diğer ISS fesih bedeli olarak yer alması durumunda indirim tanımlaması yapılacaktır. Aksi durumda indirim tanımlanmayacaktır. -
Evet kullanabiliyorsun. Eğer Türknete geçersen türk telekomun verdiği modemlede devam edebilirsin. O modemin mülkiyeti türknete geçiyor. Türknete geçmeyi düşünürsen 1 ay ücretsiz kullanım kodu verebilirim. İlk başvuru esnasında kullanıyorsun. DM den yazarsan kodu atarım.
-
Dün gece itibariyle Turk.net'e geçişim sağlandı, modeme kullanıcı adı ve şifrem otomatik yüklenmiş vaziyette, benim bir şey yapmama gerek kalmadı. Her ne kadar kurye nedeniyle gecikme yaşanmış olsa da belgeleri kendim gönderdikten 2 gün sonra sabah sesli onayım alındı ve gecesinde hızlıca geçişim tamamlandı.
Hız değerlerimi de şu şekilde paylaşayım
-
TurkNet ailesine hoş geldiniz Keyifli kullanımlar dilerim -
resimdeki verilere göre 35 mb hız almak daha mı mantıklı olur? gerçi sizde standart 50 mb altı olmuyor galiba ..
-
Merhaba, 35 Mbps' te kadar almanız sizin için daha iyi olacaktır. -
Sitenizde 35 mb olan bir paket bulunmuyor, bu durumda her türlü 99,90 olanı mı alacağız?
-
Merhaba, tek paket üzerinden 100 Mbps' te kadar hizmet veriyoruz. Altyapınızın desteklediği hıza göre tanımlama yapılıyor. Paket ücreti 99.90 TL' dir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X