Hiçbir şey değişmeyecek, aynı modemi falan kullanmaya devam edeceksin. Mülkiyeti Turknet'e geçecek. Fiber altyapı olduğu için de fiber kalitesinde hizmet alacaksın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 6 Kasım 2021; 4:10:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (143. sayfa)
-
-
Merhaba, geçiş işleminde bir değişiklik olmuyor. Aynı modem ve bağlantılar ile kullanmaya devam ediyorsunuz. Yerleşik operatör altyapısı üzerinden 100 Mbps' te kadar fiber hizmeti veriyoruz. Hız ile ilgili ya da farklı bir sorununuz olması durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek yardımcı olacaktır. -
Altyapım Türk Telekom fiber ancak Türk Telekom dahil hiçbir ISS aboneliğim yok. Bu durumda size başvurduğumda modem ve diğer cihazları siz mi getiriyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet Turknet getiriyor. Aylık kira ücreti yok.
-
Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden bizden hizmet almanız durumunda modem türk telekom tarafından ücretsiz olarak verilecektir. Sizi de aramızda görmek isterim. -
Anne-babamın evinde şu an Turk Telekom daireye kadar fiber var. Yine telekom'un verdiği ONT cihazı ve modem kurulu durumda. Taahhüt bitimi yaklaştı, Turknet'e geçsek bu ONT ve modem değişicek mi onlar geri alıp siz başka mı vericeksiniz, yoksa onlar bizde kalıp sadece modem içinden kullanıcı adı şifre değişikliği ile devam mı edilecek? Bildiğim kadarıyla fiberde cihazlara sadece kira ödüyoruz mülkiyeti yine Türk Telekom'a ait. Açıkçası sürekli gidebildiğim bir yer değil ve cihaz değişimi olucaksa hiç bulaşmayı düşünmüyorum.
-
Merhaba, fiber destekli modem ise mülkiyeti bize geçiyor ve sadece kullanıcı adı-şifre değişikliği yapılıyor. -
Az önce türk net müşteri hizmetleri tarafından aranarak internet aboneliğimin sonlandırıldığı bilgisi verildi. İnternet aboneliğim neden sonlandırıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kontrol edebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Müşteri no 1905233
Konu ise şöyle Türknet müşteri hizmetleri tarafından aranarak internet aboneliğimin iptal edildiğini ve bunun benim talebim olduğu söylendi. Ben internet aboneliğimin iptali yada başka herhangi bir konu ile ilgili Türknete başvuruda bulunmadım. Durum bu iken neden internet aboneliğim sonlandırıldı. Bu durumun tarafıma açıklanmasını istiyorum.
Merhaba, hizmetiniz aktif durumdadır. Bizim tarafımızdan iptal edildi bilgisi verilmemiştir. Sizi arayan numarayı benimle paylaşabilir misiniz? Şu an hizmetinizi kullanabiliyor musunuz? -
Şuanda internet bağlantım yok. İnternet bağlantım kesilmiş
Merhaba, verilen bilgiyi www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri kontrol ederek bilgi verecektir. -
Keşke cayma bedelsiz Turknete geçebilsek.
Merhaba, fesih bedelinin 120 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim. -
1 Yıldır Türknet Fiber Kullanıyorum. Türk telekom Altyapısında Türknet Fiber FTTB. Şuana kadar çok memnunum fiyat ve performans çok iyi. Ama dün başıma bir şey geldi Türknet müşteri hizmetleri (0850 288 8080) tarafından aranarak inernet aboneliğimin kendi isteğim üzerine sonlandırıldığı söylendi. Bende böyle bir talepte bulunmadığımı şuan için türknetten memnun olduğumu söyledim. Sonra görüşmeyi bitirdim. Bir kaç dakika sonra internetim kesildi. Ortalama 5-6 saat internet yoktu. Sonra Türknet online dan şikayet ve arıza kaydı açtım. Tarafıma dönüş sağlandı internet aboneliğimin iptal olmadığını beni arayan kişinin kim olduğunu bilmedikleri fakat arayan numaranın kendilerine ait olduğunu söylediler. Bende iptal etmediniz fakat şuanda internetim yok dedim. İlgileneceklerini söylediler. 3-4 saat sonra internet geldi. Şuan için bir sıkıntı yok fakat neden böyle bir şey oldu henüz çözemedim. Daha sonra bu durum sıkıntı yaratır mı? Bilmiyorum. Ama şimdilik herşey yolunda Türkneti Türk Telekom fiber kullanan herkese tavsiye ederim. Türk Telekoma yüksek ücretler ödeyeceğinize 100 Mbps ye türknette 99,99 T.L. ödeyin derim. Eğer Türknete geçmek isteyen olursa merak ettiklerini bana sorabilirler. Ayrıca Türknet abonesi olmak isteyenlere 1 ay ücretsiz kullanım kodu verebilirim. Ücretsiz kullanım kodu için DM den yazın lütfen .
-
Merhaba akşam saatlerinde hiç
https://www.nperf.com/en/tr üzerinden yurt dışı baglantı seçerek test ettiniz mi (Örneğin almanya) acaba ping değerleri filan tt ye göre nasıl. Birde VPN engellemesi var mı malum bir çok siteye ve içerige vpn olmadan ulaşılamıyor artık
-
Akşam saatlerinde test etmedim ama az önce test ettim sabah 8:50 gibi ekran görüntüsü aşağıda. Akşam 8-9-10-11 saatlerinde birer test yapıp burada bu konu altında paylaşırım.
Vpn de hiç bir sıkıntı yok ben şuanda 3 farklı vpn kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X