|
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (141. sayfa)
-
-
Merhaba,
Şu anda Superonline FTTH kullanmaktayım. Yine TTNet FFTH tesisatım mevcut. Geçen sene Superonline geçmiştim. Turknet fiber internet başvuru yapmak istiyorum. TTNet alt yapı kullanılacak. Modem ve Gpon cihazı siz mi vereceksiniz yoksa TTNet mi getirip kuracak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonline iptal edip turknete başvurabilirsiniz. Süperonline turktelekom altyapısı olmadığından geçiş yapılmıyor. Modemi kuruluma gelen ekip veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, aboneliğinizi iptal edip yeni abonelik başvurusu yapabilirsiniz. Ekipler kuruluma gelirken yeni modem getiriyorlar. -
Türknete başvuru yapacaksan 1 ay ücretsiz kullanım için kod verebilirim. Başvuruda kod girersen 1 ay ücretsiz internet kullanıyorsun. Eğer koda ihtiyacın varsa DM den yazabilirsin.
-
Başvurumu yapmıştım geçen hafta 1 haftadır aktive ediyoruz da duruyor aradım sordum başvurum reddedilmiş tekrar başvuru isteniyor sebebi de sabit hat olması imiş fakat sabit hat kullanmıyorum Telekom’a sorduğum da ise sanal bi hat internet alabilmeniz için vs. Tarzı şeyler dediler. Ne yapmam gerekiyor bu durumda internet alamayacak mıyım?
Ttnetfiberden size geçsek ve talep etsek modemi değiştirir misiniz? Modem çok eski çünkü.
Çalışan modemi değiştirmezler
-
Merhaba,
Ankarada bir plazada kiraladığım işyeri için sitenizden "ne hız alırım" sekmesi altından 100mbps ye kadar fiber internet çıktı. plaza teknisyenine sorduğumda işyerimin box' a mesafesinin yaklaşık 80mt olduğunu öğrendim. bu kablolamanın masrafı kime ait oluyor? iç tesisat 5mt ye kadar ücretsiz deniyor ama bu iç olarak mı değerlendirliyor? eğer bana ait ise bu ücretin tutarı yaklaşık olarak öğrenebilirmiyim?
-
Merhaba, kontrolünü sağlayabilmem adına konu linkiyle beraber müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, yerleşik operatörden geçişinizde modeminizi kullanmaya devam ediyorsunuz. Eğer modem kaynaklı bir arıza olursa değişim süreci başlatıyoruz. -
Merhaba, fiber hizmetinde ekipler adrese gelerek bağlantınızı gerçekleştiriyor. -
şu an turknet vae vdsl abonesiyim, olur da tt fiber altyapısı olan bir yere taşınırsam nakil oluyor mu?
-
Merhaba, eğer yalın hizmet alıyorsanız yapılabiliyor ama telefon hattı kullanıyorsanız o adres için sıfırdan yeni abonelik başvurusu yapmanız gerekiyor. -
merhabalar yeni taşındığımız evimizde fiber altyapı olmasına rağmen türknet vdsl hizmet verebiliyor.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
-
Merhaba, size yardımcı olabilmem için adres bilgilerinizin tamamını müşteri numaranız ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
-
Bende Bir değişiklik yok. Siz FFTB mi Yoksa FTTH mı internet altyapınız.
-
FTTB. TTNet altyapı. Geçicidir büyük ihtimal. Çalışma v.s. vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 27 Ekim 2021; 4:5:49 >
Bende Türk telekom altyapısında türknet fiber fttb ama bende hiç bir değişiklik yok. Halen sizde upload hızı aynı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X