Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç belki de hızları artırdılar sizde pilot bölgede siniz ondan dolayı ilk sizde arttı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olabilir. Hala aynı. Belki de SAYE başlamıştır diye umut edelim.

Merhaba, SAYE için çalışmaları başlattık ancak henüz sonuçlanmadı. Net süre bilgisi maalesef iletemiyorum, çalışmanın sonuçlanması durumunda mutlaka bütün kanallarımızdan bilgisini paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Daha şeffaf olmanızı talep ediyorum. SAYE için şu an tam olarak ne yapıyorsunuz, ne aşamadasınız, engeller neler, BTK mı sorun çıkarıyor, Telekom mu vs.

Bunların şeffaf şekilde paylaşılması ülkedeki internet altyapısının gelişmesi ve sorunların çözülebilmesi için itici bir güce dönüşür.

Türknet Blog'u daha etkin şekilde kullanıp bizi sıklıkla SAYE, GigaFiber ve tüm gelişmeler hakkında "detaylı" şekilde bilgilendirmenizi talep ediyorum.

@TurkNetDestek

• AirDroid kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgili birimimizden aldığımız bilgiyi paylaştık. Bu konuda ilerleyen zamanlarda gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • @TurkNetDestek

Türknet Online işlemlere giremiyorum. Giriş esnasında şifre ve kullanıcı adını girdikten sonra normalde gelen sms şifresi gelmiyor.

Ekran görüntüsü aşağıda

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 28 Ekim 2021; 14:5:43 >
  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

hala devam ediyor mu bu?

• 3.5 ay önce, yan binanın duvarına fiber kutusu konmuş ve apartmanlara o kutudan 3'lü görünümde kablolar dağıtılmış ama bugüne kadar o kablolar'a apartman içi sonlandırılma kutusu konmamıştı, bugün haftasonu olmasına rağmen, turktelekom dan 1 çocuk geldi, siyah ufak 1 kutu bağladı, kutu içindeki kasette kabloyu sonlandırdı, 1 hafta içinde altyapı'da görünecek dedi, bakalım hayırlısı, altyapıda göründüğü an, turknet üzerinden kullandığım vdsl den fibere geçiş yapmayı deniycem, olmuyorsa 2. hat olrk fiber başvuru yapar, diğerini kapatırım, yani hangi şekilde sorunsuz ve hızlı aksiyon alınacaxa o şekilde hareket etmeyi düşünüyorum. Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. 

Edit: Bugüne kadar yaptığım tüm altyapı kontrollerinde, apartmanda ki her daire için 75mbit'e kadar vdsl görünürken, bugün yaptığım altyapı kontrolünde, bütün daireler için ''artık'' adsl 16mbit hız görünüyor, bu tesadüf olamaz herhalde yada bu 1 işaret'mi ? Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. 

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 30 Ekim 2021; 18:13:49 >

• Dostlar Selam

Önceden Turknet tavsiye ederdim ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum muhatap bulamıyorsunuz Turknet yönetiminin müşteriyle ilgisi sıfırdır. Bu sebeple 3 aboneliğimi farklı ISS taşıdım. Kesinlikle geçmek isterseniz 5 kere değil 10 defa düşünün tavsiye etmiyorum.

• DGrayMan kullanıcısına yanıt

• Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu şekilde düşünmenize üzüldüm. Her zaman online işlem merkezinden uzman ekiplerimiz ile iletişime geçebilir, bütün sosyal medya kanallarımızdan destek alabilirsiniz. Size yardımcı olmak için buradayız.
  • @TurkNetDestek

Yakın zaman Bazı Türknet kullanıcıları (FTTB Türktelekom altyapısında) Upload hızlarının 90 Mbps ye yükseltildiğine dair bilgiler paylaşıyor. Acaba durumun neden kaynaklanıyor ve herkesin upload hızları yükselecek mi?

Not: Türknet İnternette İlk başvuru esnasında bu kodu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanım hakkı edinin. 1 aylık ücretsiz kullanım kodu için bana DM den yazabilirsiniz

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için bize bu şekilde bir bilgi ulaşmadı. Hizmetimizde bir güncelleme olması durumunda mutlaka açıklama yapacağız.
  • Merhaba,
    binaya Türk Telekom FTTH altyapısıyla fiber çalışması yapılıyor. Dairelere kadar sarı kablo çekildi. Yarın kazı yapılacak ve pazartesiye kadar sonlandırma işlemi yapılacak.
    Bende Türk Telekom'un Fiber için verdiği Gpon modem ve standart modemi var. Size geçiş yaptığımda aynı modemleri prizden çıkartmadan geçişim sağlanmış mı olacak? Eve ekip gelecek mi yoksa uzaktan hemen geçişim sağlanacak mı? Aldığım hizmet VDSL kalitesinde mi olacak yoksa TT Fiber kalitesinde mi? Ping ve dalgalanma yaşayacak mıyım? Sorularıma cevaplar verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Métropol -- 5 Kasım 2021; 0:29:34 >
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut operatörünüzde VDSL hizmet alıyorsanız bizden sıfırdan fiber abonelik başlatmanız gerekiyor. Sıfırdan fiber aboneliklerde modem türk telekom tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Adres fiber altyapı varsa fiber kalitesinde hizmet alacaksınız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Anlatamadım galiba. İstediğim cevabı tam olarak alamadım. Hali hazırda Türk Telekom Fiber kullanıyorum. Bildiğiniz gerçek Fiber. Gpon cihazı ile 5ghz destekleyen, sarı kıl kablo ile bağlantı sağlanan fiberlerden. Orjinal fiber yani.
    Türknet'e geçtiğimde aynı kablo ve aynı modem cihazlarıyla sizden de düşük ping ve yüksek hızda internet hizmeti alabilecek miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.