< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (144. sayfa)
-
-
Merhaba, kullandığınız ayın faturasını o ay içerisinde ödüyorsunuz. Ön ödemeli olarak hizmet veriyoruz. -
Cevap İçin teşekkürler. Bir şey daha danışacağım dün 216 lı bir numara aradı beni. 2022 Ocak ayından itibaren devletin yalın internet kullanımını kaldırdığını belirtti. İnternet 50 Digitürk 49.99 olarak güncelleyeceğiz dedi ya da 118 lira olarak faturanız güncellenecektir dedi. İkisini de kabul etmedim. Sizin bilginiz dahilinde mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Size arama yapan numarayı ve müşteri numaranızı konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Ben şu kısmı anlamıyorum. Yeni üye birinin bilgileri nasıl oluyor da dolandırıcıların eline rahatlıkla ulaşabiliyor? Açıkçası net bir açıklama bekliyoruz sizden. Çünkü başıma geldi ve bende red ettim. Henüz 1 hafta olmuştu. @TurkNetDestek
-
Merhaba, bilgilerinizi biz paylaşmıyoruz ama bu konuda hukuki süreçleri başlattık ve ilgili ekibimiz takibini yapıyor. -
Teşekkür ederim
-
Hocam Kemal Keski özel ekip yönlendirmesi yaptı bana. iPv6 icin yardimci olur musunuz?
-
Merhaba, Ipv6 atamaları kademeli olarak yapılıyor ama Ipv6' da sorun yaşıyorsanız ipv6destek@turknet.net.tr üzerinden destek alabilirsiniz. -
Merhaba, 2204298data vdsl den fiber dönüşüm için bugün tt ekibi gerekli dönüşümleri sağladı. Modemden 100 mbps alabildiğimi görüyorum ama büyük ihtimalle tarafınızca dönüşüm sağlanmadığı için hala vdsl olarak görüyorum sitenizin arayüzünde ve internete bağlanamıyorum. Ne zaman dönüşüm sağlanır acaba? Lütfen en kısa sürede demeyin :)
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde dönüşüm süreci devam ediyor. İşlemlerin önceliğini sağlamak adına teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Dönüşüm tamamlandığında uzmanlarımız size bilgi verecektir. -
Merhaba,
Adresi sorguladığımda aşağıdaki şekilde cevap alıyorum. Bu şekilde bağlatsam bana verilecek modem normal bildiğimiz router modem midir yoksa özel fiber modem midir? Hangi marka ve model modem veriliyor genelde?
-
Donusum tamamlandi ve ip alamiyorum. Teknik ekip ile randevum vardi bugun. Ekibiniz gelmedi. Ne kadar vasat bir firmasiniz siz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, daha öncesinde türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız geçiş durumunda mevcut modeminizi kullanmaya devam ediyorsunuz. Sıfırdan abonelik ise türk telekom tarafından ücretsiz olarak modem verilecektir. -
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Verilen randevu tarihine uyum sağlanılmaması konusunda uzmanlarımız ekiplerden bilgi talep ederek hızlı bir şekilde müdahalede bulunulmasını talep etmiştir. Güncel bilgi aldıklarında sizinle paylaşacaklar. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. -
Ankara da türknet sunucuları gitti. Şuanda ping değerleri 2 ms den 15 ms niye çıktı. Turknetin sitesinde 28.11.2021 tarihine kadar türktelekom arıza çalışması var yazıyor. Acaba bu arızadan dolayımı türknet sunucularından ping alamıyoruz. Yani ping değerleri bu yüzden mi arttı.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizlere. Türk Telekom'dan interneti Türknet'e taşıdığımızda olumlu veya olumsuz bazı değişiklikler oluyor mu? Yoksa isim ve ödeme kanallararı dışında herşey aynı devam mı ediyor?
-
Eğer fiber internet kullanıyorsan bir değişiklik olmaz. Ama vdsl yada Adsl de olumlu yada olumsuz değişiklik olabiliyor. Zaten türknet taahhütsüz olursa iptal ettirirsin. Birde kampanya kodu ile abone olursan 1 ay ücretsiz kullanırsın. Eğer Trüknet abonesi olmak istersen kampanya kodu verebilirim. DM den yazarsan kampanya kodunu verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 23 Kasım 2021; 20:54:28 > -
teşekkür ederim bakalım artık araştırma aşamasındayım yeni süperonline fiberde geldi ama onla ilgilide bazı kararsızlıklar var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X