Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
165.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sayın yetkili mevcut internetimde aynı anda 2 bilgisayar youtube izleyemiyordu 50 megabite rağmen. Bugün kapattım ve bir miktar ceza da gelecek. Evde her gün örneğin okulun ingilizce dersine girmek için diğer bilgisayarın internette olmaması gerekiyor. Turknette böyle bir sorun olur mu? Ev altyapısında test yapıyor musunuz?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhabalar.

Apartmanıma, yan binanın duvarındaki küçük 1 kutudan 3'lü fiber kablo çekildi ve apartmaniçi küçük sonlandırma kutusu 3 ay sonunda (siyah ttnet kutusu) takıldı ve o kutunn takılmasından sonra da 2 ay geçti ve sonunda artık altyapıda da fibernet olrk görülüyor.

Bu bahsettiğim kutu konulduktan sonra 2 ay boyunca ttnet sitesinden kontrol ettiğimde, sürekli olrk Türk Telekom HİPERNET (yani vdsl paketi) kullanabileceğim yazıyorken, şu anda Türk Telekom FİBERNET kullanabileceğim görülüyor, yani bu kutunun aktif edildiği anlaşılıyor, fakat dairelere henüz fiber kablo da çekilmedi.

Turknet şu anda kullandığım vdsl bağlantımı fiber'e çevirebiliyormu, eğer çevirebiliyor ise nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Turknetten paket değişikliği kısmından kontrol ettiğimde, henüz mevcut paket dışında 1 seçenek'te bulunmuyor.

Turknet altyapı sorgulamasında da artık fiber 100 kullanabileceğim sonucu çıkıyor.

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.
    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

• meta80 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncesinde gelerek adreste bir kontrol yapılmıyor ama hizmette herhangi bir sorun yaşamanız durumunda ekipler kontrol ederek size bilgi veriyorlar.
  • Conar-XP kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı sorgusunda fiber paket bilgisi geldiğini ilettiniz. Online işlem merkezi üzerinden paket değişikliği olarak destek kaydı oluşturmanız durumunda net uzmanlarımız dönüşüm işlemini başlatarak bilgi verecektir.
  • turknet kullanıcısıyım. binana fiber hatta çekildi. binadakiler fibere geçiyor bir bir. ama ben turknetin söylediğine göre tüm üyeliğimi sonlandıracağım? sonra sıfırdan tekrar başvuracağım.

ne alaka yahu? benim günlük 13 dolar kazancım var. evden işim sebebiyle. 1 hafta internetsiz kalmam demek 1250 lira zararım demek.

2126681812

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde YAPA üzerinden hizmet alıyorsunuz ve YAPA' da fiber dönüşümü olmuyor. Sıfırdan yeni abonelik açılması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 11 Aralık 2021; 13:56:22 >
    sağ ol. operatör değişicez anlaşıldı

Ustam evdekini hiç kapatmadan sıfır abonelik başvuru yapsan ? Daha sonra yapa olanı iptal ettirirsin ? Çağrı merkezi bir usul bulur diye düşünüyorum online dan daire de abonelik var diye başlatamıyor isen ? 0212 703 43 71 den bir insana ulaşılabiliyor ya da kayıtlı olmayan bir no dan ara sıfır satış hattını

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt

böyle bir oluru varsa öyle daha güzel olur.

zaten yapa ve fiber kutusu ayrı.

• ben artık kimseye tavsiye etmiyorum 3 4 tane aboneliğimiz var 2 aydır dış arama yapamıyoruz !!!! kaç sefer talep oluşturudk çözemediler

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşamış olduğunuz hizmetin müşteri numarasını konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
    komşum adsl internetini kapatmadan fiberi çekti. sizde bunu yapamıyor musunuz? babamın üzerine alsam fiberi? sonra kendi üstüme olan düşük hızı kapatsam?

Merhabalar, GSM numaranızı isim ve soyisminizle birlikte benimle PM üzerinden paylaşırsanız sizi aratarak süreç hakkında detaylı bilgi verdirebilirim.
  • Türknette abonelik işlemimi başlattım ve bu süreç 1 hafta sürdü. Türk telekomdan ekibin gelip fiber bağlantı yapılacağı bilgisini aldım. Bu süreç için ne kadar beklemem gerekecek? Bilgi vermenizi rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Binamda fiber altyapısı olup komşularım kullandığı ve kapıma kadar fiber kablo geldiği halde, 11.12.2021 tarihinde başvuru yapmama rağmen, kurulum yapılmadı. Son gelen mesajın bir kısmı "...Türk Telekom kaynaklı stokda cihaz yok şeklinde hata aldığımız için ilerletemedik.Ekiplerle iletişime geçtim.Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz." Türk Telekom kendi müşteri kazanmak için mi böyle yapıyor ? Türk Telekom'a sorduğumda isterseniz iki gün içinde kurulum yapalım diyorlar.

• Merhaba tt de hiç kullanmadığım alo paket aboneligim de var ve tahatüm bitmek üzere. İnterneti Turknet'e taşıdığımda o da kendiliğinde kapanır mı yoksa onun için ayrı bir başvuru yapmak mı gerekir?

• ersun3441 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden konu linki ile birlikte müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • maxser M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bize geçiş yaptığınız zaman aldığınız hizmeti direkt geçişini yapıyoruz ancak ekstra bir paketiniz varsa net bilgiyi karşı firmadan alabilirsiniz. Hizmete artı olarak aldığınız paketleri sizin iptal etmeniz gerekebilir.

Merhaba, İlginiz için teşekkür ederim. Yeni gelen TurkNet mesajına göre "Başvurumuz Stokta Cihaz Yok/ ONT Yok şeklinde red almıştır" diye mesaj geldi. Benim anladığım TurkNet belirsiz bir süre boyunca yeni abonelik veremeyecek.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.